Question about MTX JackHammer JH600 Car Audio Amplifier

Open Question

Need part# for FET's in MTX JH600

Ref# FET103 & FET104 need part #

Posted by Finnemore on

Ad

2 Related Answers

Anonymous

  • 5 Answers

SOURCE: mtx jh600 feed back in subs light on amp the bolt is blinking

check that the ground wire is bolted tightly to the chassis of the vehicle.

Posted on Aug 10, 2009

Ad

Anonymous

  • 64 Answers

SOURCE: My MTX JH600 works intermittently.

One of my friends had a amp like that , i looked at it an the inside of speaker box wires was touching , if thats not it then check ur power an ground , power wire must be the same size ground an if ur ground is not grounded good then u will get the cuting out .

Posted on Jun 11, 2011

Testimonial: "Great. Thanks"

Ad

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

0helpful
1answer

My mtx jh600 has 60 volts at output.Why?

any dc voltage at amp output is a sign this is blown. the problem is on the output transistors and can only be fixed by a technician
0helpful
1answer

Car amp not working

is amp getting power or not could be wires came loose inside speaker box
1helpful
1answer

My MTX JH600 works intermittently. I don't hear the fans coming on at all and the amp doesn't seem to get hot. Even at low power the amp will turn off all of a sudden and then boom back on after...

One of my friends had a amp like that , i looked at it an the inside of speaker box wires was touching , if thats not it then check ur power an ground , power wire must be the same size ground an if ur ground is not grounded good then u will get the cuting out .
0helpful
1answer

Amp not working blue light is on?

You more than likely have subwoofer(s) wired too low for the amp. It's only stable down to 2 Ohms. You should rewire the sub(s) so that the amp will "see" a 4 or 2 Ohm load.
0helpful
1answer

The amplifier blew the 35A fuse, i replace the fuse with a 40 fuse and it only works for a moment then the subs cut off. can you help me plzz im in need of bumping.

Dont use a larger fuse. You can damage the amp. Make sure your alternator cables and battery have good connections and plently of current available.
0helpful
1answer

Brutus amp output problem

must be a bad amp..have you tried bridging them maybe youre channels are out it happens even if its brand new...factory deffects
0helpful
1answer

Mtx jh600 feed back in subs light on amp the bolt is blinking

check that the ground wire is bolted tightly to the chassis of the vehicle.
Not finding what you are looking for?
MTX JackHammer JH600 Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

61 views

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top MTX Car Audio & Video Experts

Pierre Laplante

Level 3 Expert

2061 Answers

Steve Sweetleaf
Steve Sweetleaf

Level 3 Expert

1190 Answers

 Francisco Mauricio...
Francisco Mauricio...

Level 3 Expert

1551 Answers

Are you a MTX Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...