Question about MSI 865PE Neo2-V Socket 478 Pentium 4 800FSB Mainboard w/ SATA Retail Box (MBSK478MS865N2V) Motherboard

1 Answer

Hi ! I installed a 2x graphic card into my MSI 865pe M/B and before that when I turn the power on,just the power LED and fans turning on and nothing showes in display what can I do?

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that hasĀ over 500 points.

    Champion:

    An expert who has answered 200 questions.

  • Expert
  • 315 Answers

Check BIOS settings, have it set to use your AGP or PCI-e port for graphics.

Posted on Jul 14, 2009

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My card is the r6970-2pm2d2gd5, When plugged into the motherboard (MSI 870a - g54) and powered on, no video displays on the screen. When a separate card was tested, video worked perfectly normal. Also, the...


Hi there,
1. Just clarifying things what does this mean ""When a separate card was tested"" does you HD6970 on crossfire?. or just a single card and the separate card means spare card. Am I right?

2. From your statement ""the fan began to rotate at an incredible speed"" does the 2x 8pin power connector plugged? reference images below.

pcsyke_99.jpg


6/8 Pin power connector

pcsyke_100.jpg


3. The main reason fans speed up and no display, you did not plugged the 2x 8 Pin power. if your Power Supply do not have such cables you better purchase one having 2-4 PCIE 6/8 Pin if you have plans on doing a crossfire setup.



Hopefully this information helps.
Just leave a message for clarification.

Thank you for using FixYa.


Aug 03, 2011 | MSI R6970-2PM2D2GD5 RADEON HD 6970 2GB...

1 Answer

I got the msi p965 platinum board today secondhand i installed it and double checked all connections. i installed my 9500 gt gfx card and pluged everything in and swithed on there is powere permanently but...


Boot into your bios when you are first turning on the computer(Press Del while the Press DEL to enter SETUP message displays on screen after powering on the computer.) and look and see if you have "only use on-board graphics" set. Sometimes you have to click the arrow and choose"use graphics card" instead of the system only using your on-board graphics.

Jul 01, 2017 | MSI P965 Platinum Motherboard

1 Answer

Whats the best graphics card for msi 865pe that i can install?


It depends on your power supplie processor and ram.

id go with a 1000w powersupply

at least 8gb of ram

3.0 Quad Core processor

then slap x2 GeForce GTX 295 CO-OP Edition

Mar 06, 2010 | MSI 865PE Neo3-FS Motherboard

1 Answer

Starting PC: No Beep, No LED on motherboard, all fans seem to have power. No videosignal at all. Videocard and cable OK.


This MAY be the power supply. Fans often run from different voltage than most of the processor.
The power on reset may not be releasing as one of MANY possible problems. Power supplies are less expensive to try tahn motherboards.

Jan 04, 2010 | MSI 865PE Neo2-V Motherboard

1 Answer

Ethernet LAN not detect


Hello download the lan driver from here:

http://www.msi.com/product/mb/865PE-Neo2-P-Platinum-Edition.html#/?div=Driver&os=XP%2032

Try to renew the driver and install the new one.

And check your bios settings for the lan.

Good luck

Jun 02, 2009 | MSI 865PE Neo2-PFS Motherboard

1 Answer

No beep,No Display on my monitor,only CPU heatsink fan is moving


You motherboard has onboard video. It's possible it needs to be disabled and the option changed to use the pci or pci-express slot for the Ati card you installed. Since you have no post error beeps this is the best place to start. Also I had built a system not to long ago and had a similar problem. Resetting the cmos on the motherboard (usually a pin combo) solved the issue.

Start by hooking up your vga cable to the onboard video.

Hope this helps.

Apr 07, 2009 | MSI P7N Diamond Core 2 Quad/ Nforce 780i...

1 Answer

Pin assignments


Follow the manuals instructions, the cables should match or be similar to the manual. There's no problem with guessing in these situations if the cables and pins don't match go nuts you won't damage a thing.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=591

Dec 29, 2008 | MSI 865PE Neo2-V Motherboard

1 Answer

Is MSI 865PE Neo2-V motherboard support graphic work?


Most of the applications that you have specified above use high amount of the memory. If you are using vista this makes it even worse. Get another 512MB RAM and install it in the next DIMM slot and it will be alright. 512MB Ram should cost you around 500-700Rs.

Nov 13, 2008 | MSI 865PE Neo2-V Motherboard

Not finding what you are looking for?
MSI 865PE Neo2-V Socket 478 Pentium 4 800FSB Mainboard w/ SATA Retail Box (MBSK478MS865N2V) Motherboard Logo

Related Topics:

75 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top MSI Computers & Internet Experts

vsri9

Level 2 Expert

73 Answers

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

Matthew Spark
Matthew Spark

Level 3 Expert

1066 Answers

Are you a MSI Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...