Question about Shuttle SN68SG2 Barebone

1 Answer

Shuttle boot prblems

Two flashing lights on boot up I've tried changing the motherboard

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 3,799 Answers

You might want to look at the RAM and the power supply.

Posted on Apr 15, 2013

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Unmountable boot volume


get a copy of hirens and run HDD regenerator I think you have some bad sectors and a corrupted windows.

Feb 03, 2013 | Dell Latitude D410 Notebook

1 Answer

Screen on presario 2500 is black blank and won't change


If your laptop appears to boot up and the hard disk LEDflashes, then the problem is probably a back light fault. This can be a faultyinverter or a faulty CCFL lamp. Please click on this link and follow myinstructions to identify the fault and possible fix :- http://www.fixya.com/support/r3598095-faulty_laptop_lcd_screen

May 19, 2012 | HP Compaq Business Notebook NX9010

1 Answer

Optiplex 320 wont boot. Amber power light and fans running


power off 1st..then open ur cpu ..check ur ram ...and clean it....or mother board is not work replace near hardware shop....or check ur bios bettery or change it

Feb 17, 2012 | Shuttle sn Computers & Internet

1 Answer

Shuttle SG41J1 Plus V2 won't POST


Hi Sam,
Don't ever get frustrated by a Shuttle, ahum, they're marvelous, but just "a little" strange behavior ... they are very sensible to the cell-battery; if the voltage drops below 1 volt... i have been ripping my hair out in the beginning of my Shuttle period... as said they just don't boot... get a multimeter, carefully get the cell battery (ya know, the little round zilver one on the motherboard, check the voltage and replace if V < 2V. If the cell battery has not taken out completely... we always take the cell bat. out to avoid discharging when keeping it in the box for a longer time.
So first check if there is one in at all...
!!! whatever you do inside your baby, get yourself grounded !!! a static voltage can destroy the little bagger...
--- Then you should check the jumper of bios reset. Could be it is in position "I" this should be changed to cover the "0", its very clearly described in the manual you can download @ <a href> http://us.shuttle.com/barebone/Models/SG41J1_PLUS.html
</a href>
download the manual and try to read it careful where the bios is described.
in 2nd stage it could be the memory, which is not inserted correctly, meaning not seated well. ( no offense, but it happened to me too... ;-)
Shuttles are different to handle...
- Also check, what speed the DDR stiks are... and also, if they are supported by the board.
- Check if you per error got some ECC mem stiks, they would not run. I remember going through such a case too...
as said, check if the compatibily book says if the mem-sticks you own are compatible.
- Then check if some wire is loose from the mobo to the disc, DVD evtl.
-- Check the wires from the front contacts to the mobo... maybe loose contact...
--- Last i would set the BIOS reset jumper to empty BIOS position , leave it there for approx a minute or 10... and if that does not help, check if maybe a addon VGA card inside is not well seated. or some other addoncard.

and lastly there can be some problems in the hdd itself, cables to discs, short-circuit on the underside of mobo or at the outerlast the thingy is broken and yore doomed to try to get your bucks back...
Hope i could be of any help mon ami
If not, just come back and write what happened, all volks here are glad to help,

Shuttle XPC Barebone


greetz
Ganimidis

Dec 10, 2011 | Shuttle Computers & Internet

1 Answer

My AK32E doesn't boot-up. I tried clearing CMOS and it still doesn't boot-up.


See my published guide on the matter, it is entitled My Computer is not turning on!!! Is it dead!!! No POST!!!

This is a common case of mainboard failure.

Take care!
damnor01

Jul 02, 2011 | Shuttle AK32E Motherboard

1 Answer

My Shuttle AV49P motherboard would not bootup. The system is powering up, & the drives are spinning up. There are no beeps & no infor on the monitor. Monitor is working, AGP Graphic card is...


Hi,
You should get one bios beep. You seemed to have tried everything except a different hard drive. Check the capacitors to see if they busted open. Other than that the motherboard could be fried. Hank

Aug 18, 2010 | Shuttle AV49PN Motherboard

1 Answer

My Shuttle K45 recently stopped working (fan runs,no power light)


there may just be a short in your board of a device connected to your board as u said the previous problem was solved by video card as it was because the video card was faulty which was giving the problem!!
so before going in for a new board try to check each and every part separately u might find the faulty part or then it may be the boards problem!!
because if without checking all the devices if u get a new board and then u find the problem still and because of just some device then it will be a waste!!!
so try this, reply and rate me!

Jul 11, 2010 | Shuttle K45 Intel based barebone system...

1 Answer

No power to motherboard Shuttle AN35n ultra


Hi there
Try One of the following steps:
  1. Flash Youre MB BIOS.
  2. make sure that CPU Fan is working OK.
  3. Is the CPU attached to the MB correctlly.
  4. Is the CPU Fan base and scrowse faremly scrowd and positioned on the MB.
  5. Chec MB in/pot power pins connections.
Hope That will Help.

May 16, 2009 | Shuttle AN35N Motherboard

1 Answer

Windows stops booting with new motherboard


there are probably driver issues, i am guessing that the motherboard is the only change. you can use your windows install CD to boot into windows then install the motherboard drivers from there.

Dec 27, 2008 | Shuttle AB48PN Motherboard

7 Answers

Need dirvers of intel Fw82801db


You must get correct name of the mother board

goto run type msinfo32, wait for some second you wil get brieft information about your system. Check for SYSTEM MODEL that is your motherboard model. Then you go to this link for driver

http://downloadcenter.intel.com/default.aspx?iid=subhdr-IN+downloads

Aug 09, 2008 | Intel PENTIUM-4 865GV CHIP MOTHER BOARD...

Not finding what you are looking for?
Shuttle SN68SG2 Barebone Logo

92 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Shuttle Computers & Internet Experts

Iqbal Husain
Iqbal Husain

Level 3 Expert

655 Answers

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76682 Answers

Are you a Shuttle Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...