Question about Car Audio & Video

1 Answer

Power Acoustik 1600 trouble

I hooked up my amp today and was stupid enough to turn the key and check to make sure everything was on and the + and - on the speaker wire for the left out were touching and popped now that side wont put out any power ? Is there an internal fuse that i blew or something ? Thanks
[email protected] is my email

Posted by 22chet on

Ad

1 Answer

Anonymous

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 631 Answers

All fuses would be external. Check all of them.

If all of the fuses are OK, you probably blew the power supply for that channel (and possibly the output transistors). You'd need an ohm meter to check them.

Let me know if you have any other questions.

Posted on Aug 16, 2008

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

82 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85239 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

76352 Answers

Colin Stickland
Colin Stickland

Level 3 Expert

22485 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...