Question about Facebook Social Network

5 Answers

Saya tak boleh akses dan sahkan alamat email saya di facebook saya!!!

Posted by baby94_biey on

  • 1 more comment 
  • Johny Fery Rainman
    Johny Fery Rainman Oct 16, 2011

    i have problem with my messege...in my facebook.com

  • mazdin akmadin Jan 25, 2013

    selepas dh di sah kan email.apa yang seterusya

  • mazdin akmadin Jan 25, 2013

    tlong la macam mana mu sesaikan masalah ini

×

Ad

5 Answers

Anonymous

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 8 Answers

Nyatakan dengan lebih terperinci..

Cuba daftar dengan alamat email yang baru jika masih berulang selepas kamu semak alamat emel.

Posted on Nov 23, 2010

  • nur shahana Apr 04, 2012

    macam mane nak buat... saya tak boleh buat apa2 .... cuma nak sah kan alamat facebook say saja yg boleh buat... nak log out pun x bole...

×

Ad

nur shahana

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Saya ada masalah, saya dah sah kan alamat facebook saya yg di minta oleh facebook... tetepi masih berulng dan juga saya tiak boleh buat emel yang baru... saya juga tidak boleh log out dari facebook... face book sya dah x\leh nak ke halaman utama dan lain lain jugak tidak boleh....tolong lah masalah saya....

Posted on Apr 04, 2012

Ad

ieya aremanie alyaa

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Saya tahu alamat email dan password saya,tapi tak dapat nak akses

Posted on Jun 03, 2013

qiara mahsuri

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Saya mahu kod pengesahan saya,saya tak dapat tengok apa pun dalam facebook saya

Posted on Oct 21, 2012

hetty

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

  • Contributor
  • 1 Answer

Saya sudah masuk di facebook saya . tapi gak bisa masuk di aplikasi permainan . katanya harap verifikasi akun anda dengan hati2 mengikuti petunjuk dalam email . itu caranya gimana ?? tolong nah . :(

Posted on Jan 29, 2013

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Hai , saya ada camera D1100 canon tapi saya ada masalah kenapa camera saya lepas saya tangkap gambar dia black out keluar garisan purple dan tiba-2 camera off sendiri, kemudian saya on balik screen hitam...


Saya lupa jawaban pertanyaan keamanan sandi saya mhn dibantu ya ini email sy [email protected] sementara no hp sy sdh tdk aktif lagi dan alamat email penyelamat jug sudah di hack orang terima kasih tolong ya jawabannya dikirim ke alamat ini [email protected] tks banget

Sep 05, 2013 | Facebook Apps

4 Answers

Mengesahkan email dan password


bagaimana cara mengesahkan alamat email saya?

Aug 03, 2012 | facebook.com

1 Answer

How to find facebook confirmation code.


saya kalau boleh tak nak sahkan alamat email saya tapi saya nak code facebook saya ni sebagai gantinya baru la senang please tolong saya bagila jawapan di yahoo mail saya tolong la saya fix ya --> [email protected]

Jun 01, 2012 | Facebook Apps

1 Answer

Tak boleh daftar dengan yahoo


saya ada masalah

Sahkan email yahoo di facebook

sahkan email yahoo di facebook saya nak yahoo bukan yahoo mail beri jawapan di bawah atau melalui yahoo saya ni--->[email protected]

May 09, 2012 | PT Juara Radya Kencana JRK lapTopper

14 Answers

Cara sahkan email saya


mcm mna nk sahkn email fb lah? susah btul ni . kpala pun skit nak sahkan ..aduhai .boleh tlg tak?

Jan 17, 2011 | PT Juara Radya Kencana JRK lapTopper

16 Answers

Macam mana nak sah kan email facebook ??


macam mana nak sahkan email facebook

Nov 16, 2010 | Facebook Social Network

Not finding what you are looking for?
Facebook Social Network Logo

Related Topics:

608 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Facebook Computers & Internet Experts

Daniel Dollive
Daniel Dollive

Level 3 Expert

315 Answers

Mike

Level 3 Expert

4372 Answers

Andrew Taylor
Andrew Taylor

Level 3 Expert

35883 Answers

Are you a Facebook Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...