Question about Facebook Social Network

4 Answers

Kenapa pengesahan email saya tak dapat - Facebook Social Network

Posted by www_ezu_eya on

  • Anonymous Mar 25, 2014

    Apl tak dapat di huraikan

×

Ad

4 Answers

Anonymous

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Kenapa saya tidak mendapat pengesahan email

Posted on Dec 18, 2010

  • nanak_el83 Aug 27, 2011

    paanaassssssss...

  • jijiktelek01 Mar 24, 2012

    kenapa email saya tidak dapat kode ferifikasi

×

Ad

Imamarifin

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Cara mengesahkan kod pengesahan dalam facebook

Posted on May 21, 2013

Ad

sayitan bin beracun

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Tolong bagi kod pengasahan fb sy---

Posted on Jul 17, 2013

masrina mohd imran

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

  • Contributor
  • 1 Answer

Saya tidak dapat mengesahkan emel facebook

Posted on Dec 25, 2013

×

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Kod pengesahan alamat e-mel


kenapa facebook saya minta email pengesahan dan kod pengesahan

Oct 29, 2013 | Facebook Social Network

2 Answers

Saya x boleh buka fb baru sebab terlupa kod pengesahan


tolong saya x dapat buka fb kerana terlupa kod

Apr 08, 2013 | Facebook Apps

4 Answers

Mengesahkan email dan password


bagaimana cara mengesahkan alamat email saya?

Aug 03, 2012 | facebook.com

3 Answers

Cara pengesahan fb


kenapa laman web facebook x boleh bukak...kt situ mesti die tulis 'identity nit verified'

Aug 01, 2012 | Facebook Social Network

32 Answers

[email protected] jika masalah ini berlanjut


Please check you Email and follow any instruction from Zynga regarding your account.

Sep 27, 2011 | Zynga Texas HoldEm Poker

14 Answers

Cara sahkan email saya


mcm mna nk sahkn email fb lah? susah btul ni . kpala pun skit nak sahkan ..aduhai .boleh tlg tak?

Jan 17, 2011 | PT Juara Radya Kencana JRK lapTopper

5 Answers

Saya tak boleh akses dan sahkan alamat email saya di facebook saya!!!


Nyatakan dengan lebih terperinci..

Cuba daftar dengan alamat email yang baru jika masih berulang selepas kamu semak alamat emel.

Nov 23, 2010 | Facebook Social Network

Not finding what you are looking for?
Facebook Social Network Logo

Related Topics:

833 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Facebook Computers & Internet Experts

Daniel Dollive
Daniel Dollive

Level 3 Expert

315 Answers

Mike

Level 3 Expert

4372 Answers

Andrew Taylor
Andrew Taylor

Level 3 Expert

35883 Answers

Are you a Facebook Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...