Question about AudioBahn AW1206T Car Subwoofer

1 Answer

How i connect the light of my sub? - AudioBahn AW1206T Car Subwoofer

Posted by jason_lima on

Ad

1 Answer

blueextc3221

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 15,935 Answers

If you have a subwoofer that illuminates - there will be an extra set of terminals on the basket.

This requires a seperate set of power and ground wires along with a toggle switch.

If you want to - you can put the ground on the amplifier's ground, power off the amplifier's power (to a spdt relay) and have the relay activated with the remote wire terminal on the amplifier.
This way it will turn on and off with your stereo system and you wont come out in the morning to a drained battery from forgetting to turn it off.

Thanks for using FixYa - a Very Helpful rating is appreciated for answering your FREE question.

Posted on Jul 31, 2009

Ad

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a low red light on my amp and no sound coming out of my sub, any help please


Check the wire connections from the amp to the sub. Connect them to any other speaker instead of your sub. If you hear sound the problem is your sub. If you do not the problem is that your amp is not supplying a sound signal to your sub.

Dec 20, 2013 | Boston Acoustics GT22 Car Audio Amplifier

1 Answer

Cadence 400 watt active sub green light on, no sound from the sub. whats wrong?




proceed according and fix it. However yi\ou must read the diode LED for diagnose. God bless you

Mar 26, 2013 | Exercise & Fitness

1 Answer

Sub wont work


sub has to be on output not input

Jun 08, 2010 | Audio Players & Recorders

2 Answers

Red light is on and subs won't play all the wires are connected correctly it all of a sudden just stopped working one day idk y


sounds like the amp is in protection mode. try disconnecting the subs and see it the light changes to green. if it does then the subs are your problem. if the light was allways red while it was working then the subs may be disconnected inside the box or have gone bad. try using a diffrent speaker and connect to the amp.

Feb 06, 2010 | Audiovox Car Audio & Video

1 Answer

Powers up but no speaker output


Hello montez1599,

That's a great amp.

You do not say what subs you are connecting or what wiring configuration you are using. But there should be no problem if the amp is powering up normally. I'd check the gain and crossover settings to make sure they match the subs.

Having 2 +'s and 2 -'s is just a convenience for connecting more than one sub to the amp. If you have just one sub, connect to either of the positives and either of the negatives (they're connected internally). If you have 2 subs, you can run separate wires to each sub or you can wire the subs together and then run just one positive and negative to the amp.

Hope this helps.

Aug 30, 2009 | Jl Audio 500/1 Car Audio Amplifier

1 Answer

Klipsh Promedia 2.1


I was face the same problem 2 year's ago.This problem occur when you move the speaker's here and there.at that time speaker's wire diconnected in inside...please check the whole wire by electricians for where exactly it is disconnected...

Sep 10, 2006 | HP ProMedia Computer Speakers

Not finding what you are looking for?
AudioBahn AW1206T Car Subwoofer Logo

70 views

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top AudioBahn Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

5023 Answers

ADMIN Canada
ADMIN Canada

Level 3 Expert

37889 Answers

ray gallant

Level 3 Expert

72088 Answers

Are you an AudioBahn Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...