Question about Wharfedale Audio Players & Recorders

1 Answer

I have a Wharfedale is73,put it all together easy,everything lights up but no sound. I noticed I had 2 right speakers but that shouldn't effect it should it?

Posted by [email protected] on

Ad

1 Answer

Extremesound Cape Town

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that has over 500 points.

  • Expert
  • 79 Answers

Http://wharfedale.co.uk/

Posted on May 25, 2016

Ad

1 Related Answer

Anonymous

  • 273 Answers

SOURCE: User manual

try safemanuals.com or elitezoom.com

Posted on May 31, 2009

Ad

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

The cable that connects the subwoofer to the main unit on my Wharfedale IS73 ipod docking station is broken ... where can I get another one ?


You can get your wire from a shop which sells mobile accessories or sound accessories.
try asking them for 3.5mm audio jack.
this will not cost more the rs.50 or $1.
or just take your damaged wire to those mentioned shop and ask for the new one!

best of luck!

regards!

Jul 21, 2011 | Audio Players & Recorders

1 Answer

My warfedale is73 stereo powers up but not headphone or loud speaker output alll fuses ok any ideas. Not on mute. An address to send for repair please. Regards Nigel Bacon


click start control panel sounds and audio devices select advanced there might be a tick in the mute box untick it or select audio from the microphone drop down list make sure you have the right one selected and in the volume box make sure the microphone box has a tick in it or select the voice tab and make sure that you have the right media selected also select volume make sure the box for microphone has a tick in it hope this helps

Apr 03, 2011 | Shuttle MediaDock IS73/320 LVD...

1 Answer

Wharfedale Powercube uncontrollable loud noise


Change the 2 elco's in the supply
6800µF 63Volt

Aug 01, 2009 | Wharfedale PowerCube PC-12 Subwoofer

1 Answer

User manual


try safemanuals.com or elitezoom.com

May 31, 2009 | Wharfedale Diamond 8.3 Main / Stereo...

1 Answer

Cable has broken for Wharfedale IS73 iPod Dock Micro, where can i find another one??


i have got a warfendale is73 system, my ipod dock is missing, where can i obtain anothet one please

Apr 22, 2009 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Speaker connection from Denon AVR 2105 to Wharfedale suround


The spkrs sound like they are bi-amp spkrs, meaning you have multiple terminals on the backs of each spkr, the jumpers on the spkrs should be connected as such. Now you just connect the spkrs according to the Denon spkr conection diagram. Do not use the surround back unless you have 6 or 7 pair of spkrs

Jan 27, 2009 | Denon AVR-2105 Receiver

4 Answers

Wharfedale Modus One


The tweeters are probably blown, i had the same problem.
You can test this by placing the cable on the dismanteled crossover at the back of the speaker. colour blue/yellow.
No high volume please.
See http://www.hometheatershack.com/forums/diy-speakers/4549-wharfedale-modus-one-six-crossover-pics.html
for pictures.
If the tweeter is blown it can be dismanteld with the aid of a screwdriver, horizontally.
Place it between the tweeterbowl and the ring which has the mark wharfedale on it. The tweeter comes loose. On second hand sites you can buy little speakers, like modus one or two's with the same tweeters for a good price and put them on your larger speakers.

This how i repaired 2 of my 4 modus eights.

good luck Danny Mol
the netherlands

Jan 15, 2008 | Wharfedale Modus One-Six Speaker

1 Answer

Wharfedale dvdr24hd160


have you try a multy scarts socket , available in many stores , argos , currys, dixson ?

Jan 07, 2008 | Wharfedale DVD-M3 DVD Player

4 Answers

Sound only coming out through one speaker


Try looking at your volume control connector. I found that 2 of the prongs were smashed down, so I got a tweezer and straightened them back up. As soon as I plugged it back in, the blue light on the volume control appeared (before it wasn't working at all), and the right side speaker worked again, whereas before only the left side had sound coming out of it.

Mar 25, 2007 | Creative Labs I-Trigue 2.1 3300 Computer...

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

299 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Wharfedale Audio Players & Recorders Experts

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

76511 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5700 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85239 Answers

Are you a Wharfedale Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...