Car Audio & Video Logo

Related Topics:

Question about Hifonics Car Audio & Video

1 Answer

Internal fuse My 1700 watt brutus amp lights up blue, but the protector light on the side is re and the green power light is not on. My bass knob light is also red instead which it is suppose to be green. What could be the problem if my amp is still light blue?

Posted by carl on

1 Answer

alero1

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 11 Answers

Amps getting power that's good it seems as though either you have a cross in your bridge or you fried your amp

Posted on Apr 02, 2014

5 Related Answers

Anonymous

  • 1 Answer

SOURCE: My Power Protector Light wont turn Green

switch off the amp then take off all the wires off including the speaker wire and then reconnect the wires on like before the problem is that the amp is on protection and if that dont work then get it repaired another thing is make sure ur amp fuses havent blown.

Posted on Mar 06, 2007

Anonymous

  • 631 Answers

SOURCE: no sound in my Hifonics Brutus BXi 1206D amp

Have you confirmed that you have a good signal feeding the amp?

Have you confirmed that the speakers are in good working order and don't have any breaks in the wiring?

Posted on Jan 02, 2008

Anonymous

  • 1 Answer

SOURCE: power protector light on sony xplode 1000 watt amp

a green light is the power indicator, a red light is when the protector is in affect

Posted on Jun 01, 2008

Anonymous

  • 65 Answers

SOURCE: sony xplod 1000 watt amp not working

you need a amp kit your battery or alltinator isn't powerful enough to handle the wattage you need a juice can it gives yur battery more power

Posted on Jul 01, 2009

Anonymous

  • 18 Answers

SOURCE: Green light wont turn on, but the amp has some power because it is lite up blue.

I have the same problem in my car, and both the fuse in the amp and battery are good, is there another fuse I am not aware of that I should check?

Posted on Jul 29, 2009

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

0helpful
1answer
0helpful
1answer

I have a brand new Hifonics amp 1500 watt Brutus the only thing that powers up is the logo the power light and protection light stay off the amp brand new out the box what can be the problem

Some amps will not power up internally if u donot have remote wire. Also if u connect power then remote wire it will not power up until u reconnect in correct order. But if all that is ok. Than u have a bad amp
0helpful
1answer

Amp keeps blowing internal fuses on a memphis 16-mcd1000

got pyle pta 3000 watts dj power amp when turn on my power light indcatior light dont work but it still runs
0helpful
1answer

I got a sony xplod amp 1000 watt everything is connected good the ground wire is on a bare metal surface 12v wire good power fuse ALL wiring is as it should but there is no bass? the green light is on but...

Open your sub-woofer and check the continuity of your bass speaker. Chcek also the fuse of the sub-woofer amp...the fuse might be busted already.
1helpful
2answers

Protect Light problem

I'm having the same problemdid you ever figure out what it was ?
3helpful
3answers

Power protector light on sony xplode 1000 watt amp

a green light is the power indicator, a red light is when the protector is in affect
0helpful
1answer
Not finding what you are looking for?

1,039 views

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Hifonics Car Audio & Video Experts

Steve Sweetleaf
Steve Sweetleaf

Level 3 Expert

1198 Answers

Jaime Hernandez

Level 3 Expert

2351 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85242 Answers

Are you a Hifonics Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...