Question about Vector VEC010S Jump Start System 300 Amp starting power

3 Answers

Everything works but the jumper cables

Is there a fuse or something in the jump pack that woule keep it from working? plugged one I picked up at an auction to charge green light keeps flashing like it is charged, compressor works, light works but no voltage in the cables

Posted by krross49 on

Ad

3 Answers

Anonymous

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

    Sergeant:

    An expert that has over 500 points.

  • Expert
  • 384 Answers

Most likly the battery is old and will not keep a charge. I just replaced my battery for about $50 a few weeks ago. Go to a story like Battery + for a replacement. It worked for me.

Posted on Jun 11, 2009

Ad

Anonymous

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

I asked this same question about my vector system 6 months ago. My solution is " do not ask fixya.com " This is just another web site trying to rip you off by making you pay after they entice you that they have a solution for your problem. File a complaint with the BBB or FTC against Vector. You went to vector to get an answer to your problem. What did you get....fixya.com.....not vector. Why should you have to pay for information that vector should do automactically in order to support thier product. Your problem is a limit switch inside your battery box, needs replacing. The only problem is you have to pay to get that part number. It's like you going to checkers and asking for a part for your car and they charge you 20 bucks to look up the part number for you.

Posted on Nov 10, 2009

Ad

Anonymous

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

I just read manual and it states that the Vector jump start needs to be connected to battery before it turns on.

Posted on Jun 17, 2009

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have a 2003 chevy trailblazer. My friend was helping me jump it the other day. We got it jumped and started but now my interior stuff does not work, IE lights ac or heater, radio doesn't work nor does...


. Did you hook up the jumper cables wrong ? Short something out , blow fuse's etc...
Check fuse # 48 125 amp I/P BATT location - under hood fuse box .

Mar 02, 2018 | Cars & Trucks

2 Answers

OBD plug not working


That plug has its own fuse. Please consult the fuse box diagram for the location and size.

Feb 10, 2014 | Toyota Yaris Cars & Trucks

1 Answer

I have a 97 Sable. Something keeps draining the battery and last time I jumped the car, I noticed I couldn't get the fan or anything to work from the heater, then I turned off the ignition and the door...


for one you can damage the electric system in the car if you jump it and do not remove the positive cable of the jumper cables immediately after it starts.

Dec 17, 2013 | 1997 Mercury Sable

1 Answer

I have a 2001 Chevy Malibu, I'm not sure what I


fuel issue? check all fuses first then check your fuel pump filter. disconnect the power cable from battery for 30 min then plug back up and try that should fix it based off the info you just gave

Oct 24, 2012 | Cars & Trucks

1 Answer

Started up this morning fine went and did not start at all later.


remove and, clean your battery cable clamps then retighten and, test.
If your battery is too discharged "jump" it using jumper cables and, another car.

Apr 25, 2010 | 1996 Chrysler Cirrus

1 Answer

Was getting a jump and the lights came on as if it was working and when my friend hit his gas to jump the car everything whent off and wont come back on even when he jump it again


sounds like possible blown fuses, ecm, or just a loose or bad connection on the battery. check the terminals on your car from the battery to your car, not the jumper cables. if there is alot of corrosion, you'll have a bad connection. clean that and try again, also, try not to use a neg. ground to ground. find another place on the car for the negative jumper cable. if there is a problem with the alt. on one car, it can transfer to the other car

Dec 05, 2009 | 2001 Chrysler Concorde

1 Answer

Dashboard gauges dont work after crossing jumper cables.


have you checked the fuses to make sure you didnt burn any out?

Mar 20, 2009 | 1991 Dodge Caravan

1 Answer

Touched metal with positive jumper cable now it wont start


chances are good u blew the ignition module, coil pack or ecm.

Nov 13, 2008 | 1993 Buick Century

Not finding what you are looking for?
Vector VEC010S Jump Start System 300 Amp starting power Logo

466 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Vector Electrical Supplies Experts

Gene Haynes

Level 3 Expert

5391 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85239 Answers

Brad Brown

Level 3 Expert

18438 Answers

Are you a Vector Electrical Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...