Kenwood KW85 Air Conditioner Logo

Related Topics:

Question about Kenwood KW85 Air Conditioner

1 Answer

Kenwood KW85 Air Conditioner

The air conditioner will suddenly stop after being on for maybe an hour or so and says E4. It also makes somewhat of a grinding sound while on and doesn't fill up with water. The air seems to be cool as if the a.c. is on, but doesn't fill up with water. Any ideas of what is wrong? Thanks!

Posted by charay on

  • Anonymous Sep 03, 2008

    after a couple (1-2) hours of working it will stop and display the E4 error message.

×

Ad

1 Answer

Felizardo Erilla

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Expert
  • 241 Answers

Start the unit and press the remote control at C if the display in the unit displays C, then turn off the unit using the remote control and plug out the ac supply. Plug the unit again and using the remote control turn on the unit. If the E4 still display there is something wrong with your air in sensor or the main board itself. Replacement of this parts needs a qualified technician.

Posted on Dec 30, 2007

Ad

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

0helpful
1answer

What does it mean when my Kenwood kw85 air conditioner says FULL?

Hi,
There is a bucket similar to a dehumidifier bucket that needs the water emptied out of it...
The bucket is usually in the front towards the bottom...but may be on either side...also..

heatman101
0helpful
1answer

E4 Error Message

ok sir! are you sure is the sensor are cleaned? your unit need to general cleaning specially the sensors!
0helpful
1answer

I need tobuy a parts for mykw85 air- conditioner. do you have a web site, with pictures and numbers

http://www.download-manual.com/shop/Kenwood-Portable-Air-Conditir-KW85-User-Manual-pr-16741.html
0helpful
1answer

Doesn't get cold enough


Hi,

Here is a tip about troubleshooting your air conditioner...
There are many things that can cause your air conditioner not to cool…

Air Conditioner Trouble - Review the Possibilities

heatman101

1helpful
1answer

Water poring out, carpet is now a lake, cant find where pan to empty is ...please help

On page 11 of link below will tell you how to empty water tank. that is if you have the Kenwood KW85

http://www.sylvane.com/images/productpages/DeLonghi/Air-Conditioners/kw85/KW85.pdf

Good Luck end please rate
0helpful
1answer

Need owners manual for a kenwood model kw85 room a/c

Visit this link: http://www.sylvane.com/images/productpages/DeLonghi/Air-Conditioners/kw85/KW85.pdf
which has it pdf format..................sodeep
2helpful
1answer

Manual

The manual can be downloaded fee.
Here is the link:
http://www.sylvane.com/images/productpages/DeLonghi/Air-Conditioners/kw85/KW85.pdf
0helpful
1answer

E3 code

http://www.sylvane.com/kenwood-kw85.html
They have the user manual for this unit under product information. It might have the info you are looking for.
0helpful
1answer

Kenwood KW85 Portable Air Conditioner

Using remote control "on" the unit, then push the C button of remote control, if the C display at the unit "off" the unit using also the remote control. Unplug the power supply then plug again and start the unit using the remote control.
It the instruction above don't solve the problem, the return air sensor is out of range or the main board of the unit itself is defective. You need a qualified tech with this problem.
Not finding what you are looking for?

567 views

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Heating & Cooling Experts

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85240 Answers

john h

Level 3 Expert

27131 Answers

ray gallant

Level 3 Expert

74163 Answers

Are you a Kenwood Heating and Cooling Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...