Question about Facebook Social Network

3 Answers

Cara pengesahan fb - Facebook Social Network

Posted by kamaliya maliya on

Ad

3 Answers

nur firdaus

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Kenapa laman web facebook x boleh bukak...kt situ mesti die tulis 'identity nit verified'

Posted on Aug 27, 2013

Ad

sritrianssf

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 2 Answers

Saya nak comfirn email address tapi tidak tau code email address

Posted on Apr 29, 2013

Ad

fatihah came back

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

  • Contributor
  • 1 Answer

Kenapa fb..saya tak boleh bukak..dia nak email confirmation code..kenapa...

Posted on Jul 05, 2013

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Meminta kod pengesahan


npa x bole mengeshkan kod d facebook..

Oct 23, 2013 | Facebook Social Network

2 Answers

Saya x boleh buka fb baru sebab terlupa kod pengesahan


tolong saya x dapat buka fb kerana terlupa kod

Apr 08, 2013 | Facebook Apps

2 Answers

Sy nak msuk akaun fb bru x bleh.kod pengesahan x da.mcmmana sy nk th kod pengesahan sya


tolong sy mcm ane nk tahu kata laluan dan kod pengesahan sy skali ... tolong sy fixya

Nov 30, 2012 | Computers & Internet

4 Answers

Mengesahkan email dan password


bagaimana cara mengesahkan alamat email saya?

Aug 03, 2012 | facebook.com

32 Answers

Minta kode atur ulang kata sandi di facebook


kata sandi saya selalu ada yang ganti , dengan orang2 yang tidak mau bertanggung jawab . tolong donk untuk informasi nya bagaimana agar password facebook saya tidak diganti lagi

Dec 03, 2011 | Facebook Social Network

1 Answer

LaunchEmptyResponse


gmna cara nya biar bisa buka fb saya.....

fb saya ada yang ganti pasrd nya... tolong di klerifikasi.... makasi

Mar 19, 2011 | Yahoo Mail

14 Answers

Cara sahkan email saya


mcm mna nk sahkn email fb lah? susah btul ni . kpala pun skit nak sahkan ..aduhai .boleh tlg tak?

Jan 17, 2011 | PT Juara Radya Kencana JRK lapTopper

4 Answers

Kenapa pengesahan email saya tak dapat


kenapa saya tidak mendapat pengesahan email

Jun 15, 2010 | Facebook Social Network

Not finding what you are looking for?
Facebook Social Network Logo

181 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Facebook Computers & Internet Experts

Daniel Dollive
Daniel Dollive

Level 3 Expert

315 Answers

Mike

Level 3 Expert

4372 Answers

Andrew Taylor
Andrew Taylor

Level 3 Expert

35790 Answers

Are you a Facebook Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...