Question about Dell Inspiron 1420 Notebook

Open Question

Kenapa sound tak bunyi untu dell 1420 - Dell Inspiron 1420 Notebook

Posted by syuhaidah on

Ad

1 Related Answer

Anonymous

  • 104 Answers

SOURCE: my dell inspiron 1420 has no sound. it appears

driver is wrong.try to install sound card with original cd driver.

Posted on Aug 01, 2009

Ad

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Why no sound


Anonymous,
First open up the sound properties icon on the taskbar and verify that nothing is muted. You can download and install the Audio Drivers for the Inspiron 1420 at the link below.
Inspiron 1420 Drivers
http://dell.to/1wRqjWS
Thank You,
Dell-Jesse L
DellCares
Dell Social Media and Communities

Jul 18, 2014 | Dell Inspiron 1420 Laptop

1 Answer

My dell inspiron 1420 laptop stopped giving any sound.


my guess is either ur speakers blew or there is a loose connection somewhere. go on youtube n search for how to open ur laptop. once you get it open you should be able to see if anything has disconnected or not.. good luck hope this helped

Dec 31, 2012 | Dell Inspiron 1420 (dncwja1_1) Intel Core...

3 Answers

Cara pengesahan fb


kenapa laman web facebook x boleh bukak...kt situ mesti die tulis 'identity nit verified'

Aug 01, 2012 | Facebook Social Network

1 Answer

Kenapa ya speaker samsung c3303k saya tidak bunyi saat putar mp3 tapi bunyi saat putar radio ?mohon diberi tahu


bos samsung champ saya semua mic nya gk fungsi ketika buat telpon, tp klo cm nyetel lagu spiker nya aktiv, mohon penjelasan nya

Jun 26, 2012 | Cell Phones

14 Answers

Cara sahkan email saya


mcm mna nk sahkn email fb lah? susah btul ni . kpala pun skit nak sahkan ..aduhai .boleh tlg tak?

Jan 17, 2011 | PT Juara Radya Kencana JRK lapTopper

4 Answers

Kenapa pengesahan email saya tak dapat


kenapa saya tidak mendapat pengesahan email

Jun 15, 2010 | Facebook Social Network

1 Answer

My dell inspiron 1420 has no sound. it appears


driver is wrong.try to install sound card with original cd driver.

Aug 01, 2009 | Dell Inspiron 1420 Laptop

2 Answers

I need bcm2045 xp driver for dell inspiron 1420 notebook


Take it here http://ftp.us.dell.com/network/R127314.EXE

Mar 22, 2009 | Dell Inspiron 1420 Notebook

2 Answers

Install Sound Driver


mau download realtek audio driver AC 97,soalnya kmptr ku gak mau bunyi pd audio nya & gak terdetect pada audio controller,si anu kenapa ya maz,tolong cariin solusi nya,lo bisa software driver nya ,punyaku setip tak instal audio driver nya selau ERROR,makasi [email protected]

Aug 12, 2008 | Intel Motherboard

Not finding what you are looking for?
Dell Inspiron 1420 Notebook Logo

Related Topics:

215 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Dell Computers & Internet Experts

Lee Hodgson
Lee Hodgson

Level 3 Expert

4810 Answers

efs_perpends
efs_perpends

Level 3 Expert

1997 Answers

Michael Thomas
Michael Thomas

Level 3 Expert

3056 Answers

Are you a Dell Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...