20 Most Recent Crate FlexWave FW120 Guitar Amp Combo w DSP, 120W Questions & Answers


The fuse rating should be printed on the panet right by the fuse holder. If there's still a question about values, you're best bet is to contact Crate customer service.
Here's the link-
http://www.crateamps.com/support
However, if you're meaning that you keep blowing fuses and therefor think you're instaslling the wrong value, you may have a short in the amp that's casuseing the fuses to blow. In that case, it needs to go to the shop. If you're not a tech, don't poke around inside it. You can make the problem worse, or even get a nasty shock.

Crate FlexWave... | Answered on Mar 31, 2016


sounds to me like your din plug on your controller is messed up ? hope this helps !

Crate FlexWave... | Answered on Jun 03, 2011


https://www.google.com/search?q=Schematic+crate+g60xl&oq=Schematic+crate+g60xl&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Crate Music | Answered on Dec 01, 2020


Request from Crate

Crate Music | Answered on Nov 01, 2020


bad output transistors.

Crate Music | Answered on Aug 21, 2019


Clean the volume and tone pots with de-oxit cleaner

Crate Music | Answered on May 02, 2019


Try with a on/off footswitch Wrong cable, or bad PCB connection switch on main tone board.

Crate Music | Answered on May 02, 2019


SLM sold the company years ago to Loud audio. Its only supported online now. Loudaudio.com

Crate Music | Answered on May 02, 2019


Power supply capacitors failed. This is a common problem with 1990's crates, also the power on "POP".

Crate Music | Answered on May 02, 2019


https://www.amprepairparts.com/schematics.htm

Use the GX-65, its the same preamp shopwn just with 2 power amp sections

Crate Music | Answered on May 02, 2019


There is a short somewhere, check your wiring and solder points.

Crate Music | Answered on May 01, 2019


If sure that power is reaching and getting into unit, then confirm that a signal is also reaching unit. If both are positive, then your gear is FUBAR if signal is going into correct input.

Crate Music | Answered on Mar 03, 2019


1. Sounds like it's the input jack., but it could be the volume knob. Have you tried turning Gain1 and Gain 2 or the Clean Channel volume? Try them first when you're plugged in to the jack on the left , then when you're plugged in the back. If none of these work, it's most likely the preamp. 2. Even if the preamp is shot, there's a quick fix - get a guitar preamp or an effects pedal - they have volume and tone controls. 3. Finally - many pros just plug into the aux jack(on the rear panel) and control the volume and tone through their instruments. Hope one of these works. Good Luck.

Crate Music | Answered on Dec 26, 2018

Not finding what you are looking for?
Crate FlexWave FW120 Guitar Amp Combo w DSP, 120W Logo

5 questions posted

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Crate Music Experts

Brad Brown

Level 3 Expert

18564 Answers

Ngoro

Level 3 Expert

2942 Answers

ray gallant

Level 3 Expert

71004 Answers

Are you a Crate Music Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

View Most Popular

Crate Music

  • Crate Music

Most Popular Question

reset crate flexwave fw120 guitar amp

  • Music
Loading...