20 Most Recent U.S. Robotics (USR8200USR8800KIT) Questions & Answers


I had the same problem and I tried everything I found in all kind of forums but nothing every seems to work.
What it worked for me was:

First:

Clear your proxy settings in Internet Explorer:
  1. Start Internet Explorer.
  2. On the Tools menu, click Internet Options.
  3. On the Connections tab, click LAN Settings.
  4. Clear the Automatically detect settings check box.
  5. Click OK, and then click OK again.
Then:

Check Internet Explorer security settings:
  1. Start Internet Explorer.
  2. On the Tools menu, click Internet Options.
  3. On the Advanced tab, in the Security section, make sure that the Check for server certificate revocation check box is cleared. Also, make sure that the Use SSL 2.0 and the Use SSL 3.0 check boxes are selected.
  4. Click OK.
Apply Changes.
Close Internet Explorer

Run Windows Live Messenger and You Are Ready To Chat Again!!

U.S. Robotics... | Answered on May 09, 2012


1. May be problemin your system. Internet Browser ? ActiveX component is enable and permit to run ? Adobe Flash actuality ? possibly unrestricted in your IE sites with online games.
2. May be in tcp\ip stack in your OS, change MTU.
3. Cold reset by modem, manufactured setting.
3. Replace modem, and try

U.S. Robotics... | Answered on Nov 08, 2009


Hi,
Go to htpp://xviruslab.blogspot.com and download Quick Heal Anti Virus Plus or Quick Heal Total Security(PC to Mobile Scan, Antiphishing and Data Theft Protection) as per requirement.
mail me [email protected]
if you're facing any problem

Thank you

Bye bye
keerthy

U.S. Robotics... | Answered on Oct 02, 2009


You will have to first uninstall it then redownload the file... restart your computer before installing a fresh copy of it. This should do the trick

U.S. Robotics... | Answered on Jun 30, 2009


goto http://www.spybot.de download it, update it, run it several times (rebooting between each time)
You may need to download it on a different pc

U.S. Robotics... | Answered on May 28, 2009


Try connecting to this URL:
http://status.messenger.msn.com/Status.aspx

If you can connect, then there are several different things that could be wrong:

I use XP. What worked for me was

Start > Run
Type:
netsh interface tcp set global autotuninglevel=disabled

Done.
Restart messenger.

If that doesn't work, try:

Start > Run
Type:
regsvr32 Softpub.dll Mssip32.dll Initpki.dll

Wait for all three boxes to popup confirmation.

If that doesn't work:

Start > Run

timedate.cpl

Internet Time Tab

Update Now Button.

After sync, try again.

I hope that fixes everyone's problems. I've never had this problem until I installed the latest Messenger.


U.S. Robotics... | Answered on May 25, 2009


Is this router brand new sound like it could be a bad router. The wan port could be going bad. I have had similar problem like this before and took days for me to figure out.

U.S. Robotics... | Answered on Jan 15, 2009


If you know how to open the setup page of the router, look for MTU. Normally it is set to Auto with default size of 1500. Now set it to manual and change the value to 1463 and save the changes. Power cycle the router by unplugging the power for 30 seconds then plug it back in. Observe your connection if it keeps on dropping.

Another is you need to isolate the problem if its the router or the modem. Try to connect your PC directly to your modem and observe if it does the same thing. If it does the same problem, call your Internet Provider to fix the modem.

If the problem still persist on the router after changing the MTU, try to update the Firmware of the router and hard reset it by pressing the reset button for 15 seconds then power cycle it.

U.S. Robotics... | Answered on Jul 24, 2008


Looks like you may need some drivers! Go here to find them, all in one download for your convenience. Select the appropriate operating system, fill in the captcha, and select the US or EU server to download from. If you need further assistance, don't hesitate to send a reply.

U.S. Robotics... | Answered on Sep 21, 2013


You need to install the drivers from this page. It's very simple, make sure you pick the according OS, which is Windows XP in your case. Then you need to enter the captcha code and select US or EU server to download from. If this is only partial to the software you need to use the N1996, feel free to respond for further assistance.

U.S. Robotics... | Answered on Sep 21, 2013


In what?

Computers &... | Answered on Mar 12, 2013


You can probably find the software on the manufactures web site and download it and run the software from the .exe file. Without knowing the model number of the Wireless Adapter I have no way of looking for you, but the manufacture should be able to provide it via download.

U.S. Robotics... | Answered on Nov 09, 2008


go to device manager and check if there are names under the modem and network adapter

U.S. Robotics... | Answered on Oct 10, 2008

Not finding what you are looking for?
U.S. Robotics (USR8200USR8800KIT) Logo

20 questions posted

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top U.S. Robotics Computers & Internet Experts

Steven Wander
Steven Wander

Level 3 Expert

595 Answers

Lee Hodgson
Lee Hodgson

Level 3 Expert

4810 Answers

Brad Brown

Level 3 Expert

18520 Answers

Are you an U.S. Robotics Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

View Most Popular

U.S. Robotics Computers & Internet

  • U.S. Robotics Computers & Internet

Most Popular Question

key ports

  • Computers & Internet
Loading...