20 Most Recent Alpine MRD-M300 Car Audio Amplifier - Page 6 Questions & Answers


It is a good possibility that the USB port is defective. You may try a different cable to see if it has the same results.

Alpine Car Audio... | Answered on Jan 29, 2018


Here's Alpine's support site -

https://alpine-usa.com/support

Btw, I’m available to help over the phone in case u need at https://www.6ya.com/expert/keith_f374b1cfd1696a17

Alpine Car Audio... | Answered on Dec 21, 2017


Hi Brendan, Hit menu, then Navi set up, then Cailbration, then clock set. There you can change the hour only, the system will only set the minutes automaticly.
Also - make sure you're NavData is set to the region you are in. I had to do that when I first got mine. You'll see a map of the USA and you can change the predetermined regions. I do not recall off the top of my head how to get to that screen. I am NOT sure if that has ANYTHING to do with the clock & time zones.

Alpine Car Audio... | Answered on Nov 28, 2017

Not finding what you are looking for?
Alpine MRD-M300 Car Audio Amplifier Logo

25 questions posted

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Alpine Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

5023 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85239 Answers

Muntejaya Ginting
Muntejaya Ginting

Level 3 Expert

10422 Answers

Are you an Alpine Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

View Most Popular

Alpine Car Audio & Video

  • Alpine Car Audio & Video

Most Popular Question

not powering up all cables connected

  • Car Audio & Video
Loading...