Question about 1988 kawasaki GPX 750 R

1 Answer

1988 Kawasaki GPX 750 R moeilijk te starten koud

De koude start een algemeen probleem voor veel fietsen lijkt het! na alles te hebben nagekeken lijkt het zo te zijn dat de benzine niet wordt aangevoerd wanneer de motor zo een 8 uur heeft stil gestaan. mijn veronderstelling is dat de stationair sproeiers waarschijnlijk zijn verstopt, als de motor na lang doorstarten toch nog start(gebeurd altijd alleen is de accu dan bijna leeg) dan heb ik daarna de eerste uren geen probleem om te starten sterker nog alleen het aan raken van de start knop geeft al een lopende motor. motor is verder perfect. mijn vraag is de volgende: als ik de hele set carbs verwijder om te reinigen (sproeiers) zit ik dan met het feit dat de synchronisatie niet meer juist is?

Posted by andrevalkene on

Ad

1 Answer

Gregg Mahin

 • Level 3:

  An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

  One Above All:

  The expert with highest point at the last day of the past 12 weeks.

  Top Expert:

  An expert who has finished #1 on the weekly Top 10 Fixya Experts Leaderboard.

  Superstar:

  An expert that got 20 achievements.

 • kawasaki Master
 • 61,901 Answers

Hallo, Andrevalkene voordat je het 's morgens start, trek aan de bougies en ruik ze. Ruiken ze naar benzine? Zijn ze nat? Als dit het geval is, kut u brandstof langs de naald lekken en in de carburateur gaan zitten en de cilinders laten overstromen.
Gebruik een voltmeter op de batterij een uur nadat je de fiets hebt uitgeschakeld. Het moet minimaal 12,6 volt zijn. Controleer het nog een keer in de ochtend. Het moet nog steeds 12,6 volt of meer zijn. Als dit niet het geval is, kan er iets worden weergegeven als de sleutel is uitgeschakeld.
Als het een carbureted fiets is en de omgevingstemperatuur is warm, is het mogelijk dat je je choke / verrijker te veel gebruikt. Probeer het eerst aan te zetten terwijl de choke eerst is uitgeschakeld en probeer dan de choke half en dan volledig te stikken. Als je begint met te veel stikken, zal het overstromen. Nadat het is gestart, schakelt u de choke na 15 - 30 seconden uit en gebruikt u vervolgens het gas om de fiets te laten draaien totdat deze opwarmt. Overmatig gebruik van de choke zal uw bougies roesten.
Een nieuwe set goed geslepen bougies kan veel verschil uitmaken in hoe gemakkelijk een fiets start.
Motoren hebben een rijker brandstofmengsel nodig wanneer ze koud zijn. Een inlaatlek kan ook een hard starten veroorzaken, omdat het uit het lucht / brandstofmengsel leunt.
Nadat je de motor hebt gestart, spuit je wat WD-40 of carb-reiniger rond de verzegeling van het inlaatspruitstuk van de carburateur. Als de RPM verandert, hebt u een inlaatlek.
Klik op de blauwe links hieronder voor meer informatie over uw probleem en waardevolle "GRATIS" downloads die u nodig hebt voor het bekijken of afdrukken. Veel geluk en een fijne dag.
https://www.reddit.com/r/motorcycles/comments/433k4p/ninja_500_wont_start_in_cold_35f_where_do_i_spray
https://www.youtube.com/watch?v=3xNnygqoSaQ
Kawasaki GPX750R ZX750 1987 1991 Repair Service Manual PDF Download... $15
OEM Parts for Kawasaki
http://mybikemanuals.com/kawasaki

Posted on Feb 25, 2019

Ad

5 Related Answers

Anonymous

 • 2 Answers

SOURCE: kawasaki brute force 750 2005,

Your jetting on the carbs are wrong.

if you want more info on the jetting and how to do it along with some GREAT info, check out highlifter.com/forum

Posted on Dec 18, 2008

Ad

Anonymous

 • 2 Answers

SOURCE: service manual for gpx 400r kawasaki

u can try here  Downloadanystuff.org for downloading any manual. Just search for any manual name  which u want and you will get the best link to the same. Click on the category to refine your search

Posted on Mar 12, 2009

Anonymous

 • 6 Answers

SOURCE: kawasaki bayou 400 stalls and wont start

The Choke may be stuck or left on.

Posted on Jun 03, 2009

Stephen john

 • 16 Answers

SOURCE: On a kawasaki zephyr 750 set of carbs, where do

Hi, the hoses you refer to go back and hang over the top sides of the air box, the 750 zephyr doesnt have fuel overflow, if the carbs do overflow the petrol ends up in the airbox. it will only happen if the carb float valves stick, had the carbs off 4 times on mine to sort it out!

Posted on Sep 05, 2010

steve

 • 440 Answers

SOURCE: what other carbs fit on a kawasaki zephyr 750??

ZX750
ZL750 Eliminator
GPX750
GPZ750
Should all fit

Ride Safe
Bike-Doc

Posted on Sep 29, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Wat kan de oorzaak wezen dat het zo moeilijk schakelen is bij mijn motorfiets en tevens zeer moeilijk ook hem in zijn neutraal te krijgen?


Hallo, Aprilia46, wat is jouw vraag? Ik begrijp niet wat je probeert te zeggen. Ik heb meer details nodig over wat er aan de hand is, probeer je probleem uit te drukken in de vorm van wat je probleem bevat, dat een of meer van de volgende woorden bevat: Wie wat wanneer waar waarom Voltooi uw zin met een vraagteken in plaats van een periode. Als Engels niet uw primaire taal is, schrijf dan de vraag in uw moedertaal. Ik zal vertalen en reageren in hetzelfde. Ten slotte, zorg ervoor dat u het jaar-make-model van uw motorfiets of scooter omvat. Klik alstublieft op het 'commentaar' woord hieronder en geef deze informatie in het vakje zonder limiet op woorden. Nadat u het bericht hebt geplaatst, verschijnt er een reactiewaarschuwingspictogram op mijn scherm waarmee ik kan reageren op uw oorspronkelijke vraag in een ander commentaarvak Onder de jouwe. Veel geluk en een geweldige dag.

Btw, I’m available to help over the phone in case u need at https://www.6ya.com/expert/gregg_c0ec1df182c7330e

Jul 17, 2017 | 2007 Aprilia RS 125

1 Answer

Gaarne toezending activeringscode


Cees, Deze site probeert mensen te helpen met technische vragen. Daarvoor is het belangrijk, dat er een duidelijke vraag wordt gesteld. Ik denk dat het voor jou niet moeilijk is om te zien welke GPS je hebt, maar voor ons is het een compleet raadsel.
Mogelijk heb je een apparaat gekocht, dat je na aankoop moet activeren, maar dat moet je dan toch echt doen op de site die hoort bij het merk dat je hebt gekocht. Meesal staat het gewoon op de doos of in het handboek in de doos. Met site naam en wat je allemaal moet invullen voor de activering.

Als het niet om een nieuwe GPS gaat, maar als je zelf een kaart ergens vandaan hebt gehaald, moet je echt andere wegen bewandelen om achter de activering te komen. Daar zijn vooral in Nederland veel sites actief, die, weliswaar tegen een geringe vergoeding, alle mogelijkheden ter beschikking stellen om in oudere apparaten nieuwere kaarten actief te maken. Maar het past niet op deze site daar al teveel over te zeggen. Dus zelf even google gebruike.

Als je een technische vraag hebt, is het handig als je zoveel mogelijk gegevens geeft over het apparaat, het operating systeem en over de situatie waarin het is, alsmede hoe het in die status of situatie is gekomen.
apparaat : merk en model
OS bijvoorbeeld Windows XP of Mac OS 9.6 Of als het om een GPS gaat, bijvoorbeeld welke boot loader en welk systeem erop draait.

Sorry dat er na zo'n lang verhaal geen oplossing is, maar ik heb goede hoop als je iets technisch hebt we je wel kunnen helpen.

Oct 01, 2014 | GPS

1 Answer

Balansknop, bass- en trebleknop reageren niet, oplossing?


Hallo,
Draaiknoppen aan versterkers en radios en eigenlijkin het algemeen zijn gevoelig voor vuil en corrosie, middels contaktcleaner kan men het probleem vaak oplossen.
De cleaner is te koop bij de elektronika vakhandel, spuitbusje.
De draaiknoppen kan je normalerwijze gewoon van de as trekken, natuurlijk eerst de stekker er uit!! de beste manier om de vloeistof in de potentiometer te krijgen (vak term voor draaiknop) is de versterker op z'n kont te zetten, dus met de aansluitingen op de vloer, en langs de as waar de knop op zat in her draaiende deel te spuiten.
zodra er een redelijke hoeveelheid vloeistof ingespoten is de knoppen met ligte druk en trekkracht heen en weer bewegen, hierdoor poets je de eigenlijke contakt oppervlakte van de schakeling.
tijdens het droog proces deze bewegingen meermaals herhalen en als alle vloeistof verdampt is , laat het maar rustig 'n paar uren zijn, proberen of het geholpen heeft..
zo, veel sucses bij de reparatie.

hugo lindhout
[email protected]

Jan 31, 2013 | Audio Players & Recorders

1 Answer

Storing abs systeem schakeld niet in bij het weg rijden


Hallo , Cpmtiberius voor deze situatie zou ik mijn lokale dealer of gerenommeerde winkel Service / onderdelen afdeling te bellen en te informeren over eventuele snelle oplossing , antwoorden , of delen onderzoek. Indien nodig , te vervoeren uw fiets naar de dealer of winkel en hebben een professionele technicus neem het voor een proefrit , als het in rijdende staat , en geven u een schriftelijke schatting van reparaties en beantwoorden specifieke vragen die u heeft over uw probleem . Voor meer informatie over uw probleem unt u terecht op de onderstaande website. Veel succes en een mooie dag verder.
http://forums.bmwmoa.org/showthread.php?31188-ABS-Warning-Light-Flashing
BMW Motorcycle ABS II Reset
https://www.rbracing-rsr.com/downloads/BMW_R1100(RT-RS-GS-R)_Repair_Manual.pdf
BMW Motorcycle Parts Fiche OEM BMW Motorcycle Parts online 1970 present BMW
http://www.bmw-motorrad.com/us/en/index.html?content=http://www.bmw-motorrad.com/us/en/services/manuals/manuals_main.html¬rack=1

Btw, I’m available to help over the phone in case u need at https://www.6ya.com/expert/gregg_c0ec1df182c7330e


Apr 23, 2011 | 1999 BMW R 1100 RT (ABS)

1 Answer

Derbi start niet met contact. Na kickstart blijft olielamp branden en als je de richtingaanwijzer aandoet dat knipperen alle lampjes (olie en richtingaanwijzerlampjes) kan dit een zekering zijn of een...


Hallo , Pvangerestei voor deze situatie zou ik mijn lokale dealer of dienst / onderdelen afdeling gerenommeerde winkel te bellen en te informeren over eventuele quick fix , antwoorden , of onderdelen onderzoek. Indien nodig transport van uw fiets naar de dealer of winkel en hebben een professionele technicus neem het voor een proefrit , als het in rijdende staat , en geven u een schriftelijke raming van de reparaties en specifieke vragen die u heeft over uw probleem te beantwoorden. Voor meer informatie over uw probleem en waardevolle gratis downloads die u nodig heeft kun u terecht op de onderstaande websites. Veel succes en een mooie dag verder . http://www.49ccscoot.com/manuals/Derbi_Scooter_Manual.pdf
https://www.oemmotorparts.com/oem2.asp?M=derbi
http://www.derbi.com/fr/images/stories/modelos/37/manual.pdf
Derbi Atlantis City 100 4T 2006
Tips Tricks

Btw, I’m available to help over the phone in case u need at https://www.6ya.com/expert/gregg_c0ec1df182c7330e

Mar 03, 2011 | 2006 Derbi Atlantis City 100

1 Answer

1990 Kawasaki ZXR 750 de koppeling zal niet aangrijpen


Hallo, Wim_gerritse en de gebruikelijke verdachten zijn:
1. Koppelingskabel is te strak afgesteld.
2. Middelste schroef van de drukplaat is te strak afgesteld
3. Een gebroken koppelingsstang.
4. De zuiger van de hulpcilinder zit vast.
5. Koppelingsplaat ontbreekt in het koppelingspakket.
6. Koppelingsplaten zijn tot voorbij de minimumspecificaties versleten.
7. Koppelingsplaten gekristalliseerd als gevolg van incompatibele olie.
Voor meer informatie over uw probleem en waardevolle "GRATIS" downloads die u nodig hebt voor het bekijken of afdrukken, klikt u op de blauwe links hieronder. Veel geluk en een fijne dag. http://www.zxforums.com/forums/zx-11-forum/34361-clutch-problem.html
Gen 1 2004 2005 Clutch not engaging Kawasaki ZX 10R net
Kawasaki 1985 ZX600 Service And Repair Manual
OEM Parts for Kawasaki
Kawasaki Ninja Owners Manuals

Btw, I’m available to help over the phone in case u need at https://www.6ya.com/expert/gregg_c0ec1df182c7330e

Nov 08, 2010 | 1990 kawasaki ZXR 750

1 Answer

ZZR 600 bj 1991 HIJ vonkt WEL mare start niet Signature Mij Staat sterven niet op Tijd en IK vind De Vonk niet Echt Krachtig Nieuwe Bougies Nieuwe Kabels bobines zijn gelijk AAN Elkaar en de omse...


Hallo, P_kok en de gebruikelijke verdachten zijn:
1. Brandstoftank leeg.
2. De brandstoftank heeft oud dode gas.
3. Brandstoftankbodem vervuild met ethanolslib, vuil, water, roest, enz.
4. Brandstoftoevoerklep / petcock uitgeschakeld.
5. Verontreinigde bougies.
6. Motor overspoeld als gevolg van overmatig gebruik van de choke.
7. Vacu?mslang aan de brandstoftoevoerklep / petcock ontkoppeld, gebroken, gebarsten of geknipt.
8. Brandstofklep / petcock of filter verstopt.
9. Brandstofleiding naar carburateur of gaslichaam ingeklemd, geknikt of geblokkeerd.
10. Carburateur drijft vast.
11. Brandstofinjectoren verstopt.
12. Brandstofinjectoren steken open.
13. Ernstig ontladen of beschadigde batterij moet 12,5 volt of meer hebben en in voorkomend geval een correcte "LOAD" -toets kunnen doorgeven, u kan een cursieve lezing van 12,5 volt of meer hebben, maar weinig of geen stroomvermindering is de batterij defect en moet vervangen, AGM batterijen falen in dit scenario meer dan lood-zuur batterijen.
14. Controleer de batterijterminals voor beschadiging of corrosie. Controleer de batterijkabels op "BOTH" uiteinden voor losse, corrodeerde of gebroken connectors, "INSIDE" en buiten de kabelhaken, voer de connector wiggle test en controleer de kabels met een ohmmeter indien nodig.
15. Losse of gecorrodeerde draadaansluiting bij de spoel of de stekker tussen de ontstekingssensor en de ECM-module.
16. Stekkerkabels in slechte conditie en korting controleren op vonklekkage in het donker, kabelverbindingen los of aangesloten op de verkeerde cilinders.
17. Ontstekingstijd niet correct door een defecte ontstekingsspoel, ontstekingsmodule of MAP, CMP, CKP, O2, TPS, ETP, IAC sensoren.
18. Foutieve neutrale, koppeling, kickstand veiligheidsschakelaar. 19. Foutieve brandstofpomp of zekering of relais.
20. Een vast gebogen of verbrande klep.
21. Tilt sensor heeft een reset nodig.
22. Beveiligingssysteem dat alarm niet uitschakelt, heeft een reset nodig.
23. Controleer de motorcodes van de motor.
Voor meer informatie over uw probleem en waardevolle "GRATIS" downloads die u nodig heeft voor het bekijken of afdrukken, klikt u op de onderstaande blauwe links. Veel geluk en een geweldige dag. ZZR600 starting problems Horizons Unlimited The HUBB
ZZR600 ZX600 1991 infrequent or weak spark during startup
Kawasaki VN 750 Service Manual
OEM Parts for Kawasaki
Kawasaki Ninja Owners Manuals

Btw, I’m available to help over the phone in case u need at https://www.6ya.com/expert/gregg_c0ec1df182c7330e

Oct 16, 2017 | 1991 kawasaki ZZR 600

1 Answer

1996 Honda CBR 900 RR Fireblade mislukt af en toe


Hallo, Sjoerd_timme en de gebruikelijke verdachten zijn:
1. Ernstig ontladen of een beschadigde batterij moet 12,5 volt of meer hebben en in voorkomend geval een correcte "LOAD" -toets kunnen doorgeven, u kan een cursieve lezing van 12,5 volt of meer hebben, maar weinig of geen stroomvermindering is de batterij defect en moet Vervangen, AGM batterijen falen in dit scenario meer dan loodzuur batterijen.
2. Controleer de batterijpluggen voor beschadiging of corrosie, controleer de batterijkabels op "BOTH" uiteinden voor losse, corrodeerde of gebroken connectors, "INSIDE" en buiten de kabelhaken, voer de connector wiggle test uit en controleer eventueel kabels met een ohmmeter.
3. Vonkproppen in slechte conditie of gedeeltelijk vervuild.
4. Stekkerkabels in slechte conditie en lekkage controleren op vonklekkage in het donker
5. De stekker van de stekker te dicht of te breed.
6. Foutieve ontstekingsspoel, module en sensor.
7. Losse, vuile of gecorrodeerde ontstekingsmodule aansluiting bij de krukas.
8. Foutieve CKP of CMP, MAP, ETS, ATS, TPS, O2 sensor.
9. Vuil luchtfilter.
10. Inlaatlucht lek.
11. Water, vuil of roest in het brandstofsysteem.
12. Verontreinigde carburator, kleverige drijfveer, stekkerbouten.
13. Vacu?mmembraan van de carburator, gescheurd, gebarsten, niet zittend of onjuist ge?nstalleerd.
14. Meerdere carburatoren uit de synchronisatie.
15. Brandstoffilter verstopt.
16. Oude of verontreinigde brandstof.
17. Brandstoftankafvoersysteem aangesloten of koolstofafvoerleiding afgesloten.
18. Gasdopmembraanklep defect.
19. Vacu?mleiding van het inlaatpijpje naar de brandstofklep is gebroken, gebarsten, geknipt of ontbreekt.
20. Carburatorcontroles onjuist aangepast.
21. Onjuiste kleptijdstelling.
22. Klepveren zweven, zwak of gebroken.
23. Beschadigde inname of uitlaatklep.
24. Incompatible performance onderdelen.
25. De regelmodule kan in de "LIMP" modus zijn 26. Controleer de motorcodes van de motor.
Voor meer informatie over uw probleem en waardevolle "GRATIS" downloads die u nodig hebt, klikt u op de onderstaande blauwe links. Veel geluk en een geweldige dag. Misfire gone then back again Please Help CBR Forum Enthusiast forums for...
Symptoms of cylinder misfire
Honda CBR900RR Service Manual
http://www.partsfish.com/page/oem-parts-for-honda
Honda CBR900RR Fire Blade Owner Manual

Btw, I’m available to help over the phone in case u need at https://www.6ya.com/expert/gregg_c0ec1df182c7330e

Sep 11, 2010 | 1996 Honda CBR 900 RR Fireblade

1 Answer

He' Hallo Ik heb een motor suzuki gs 750


www.thegsresources.com

great website for these bikes

Sep 17, 2009 | 1979 Suzuki GS 750 E

1 Answer

Servicefout 5200!


Inmiddels heb ik na heel lang speuren de helpdesk van Canon
0900 - 2022915
(0,13Euro/Min)
weten te bereiken en mijn probleem voorgelegd. Het bleek een printkopsensor te zijn die te warm is geworden. De oplossing zou kunnen zijn minimaal 10 minuten de printer van de stroom af te halen en daarna nogeens proberen. Helpt dat niet dan wordt het of reparatie van de printkop of een nieuwe printer!

Het is dus even afwachten of het probleem zich nogmaals voordoet! Bedankt voor uw reactie, neemt niet weg dat ik vind dat de helpdesk van Canon sneller en beter zichtbaar moet zijn, zodat enorm veel tijd kan worden bespaart!
Groetjes
Henk Heijnen
5-11-2008

Nov 04, 2008 | Canon S200 InkJet Printer

Not finding what you are looking for?
1988 kawasaki GPX 750 R Logo

Related Topics:

75 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top kawasaki Experts

Arnie Burke
Arnie Burke

Level 3 Expert

6354 Answers

Marvin
Marvin

Level 3 Expert

85239 Answers

Gino Cussen
Gino Cussen

Level 2 Expert

217 Answers

Are you a kawasaki Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...