Question about 2000 Yamaha V Star 1100 Custom

1 Answer

I have a 2000 yamaha vstar 1100 classic that when i bought it had been sitting around a while. Spent $900 to have carbs cleaned and other work. After about a week of riding, the bike would not start, i only get a electrical whine sound from the starter relay when pressing the start button. battery is charged. what could be the problem?

Posted by richard_heri on

Ad

1 Answer

jeepguy617

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    New Friend:

    An expert that has 1 follower.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

  • Contributor
  • 41 Answers

Did you try to push start it? sounds like a bad starter

Posted on Mar 29, 2010

Ad

Add Your Answer

×

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

02 yamaha vstar 1100, ran fine. started it the


Sounds like it may be drawing air around the intake somewhere. Let it idle and spray around carefully with wd-40 until it speeds up. This will reveal the leak.

Oct 11, 2009 | 2002 Yamaha V Star 1100 Classic

Not finding what you are looking for?
2000 Yamaha V Star 1100 Custom Logo

512 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Yamaha Experts

gbob59

Level 3 Expert

3063 Answers

randymanfive

Level 3 Expert

501 Answers

Cindy Wells

Level 3 Expert

6199 Answers

Are you a Yamaha Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...