Question about Prime 40 Watt 2 Channel Lead Electric Guitar Amp Car Audio Amplifier

1 Answer

Riadio code My VW jet ta radio doesn't work since my battery was disconnected for clutch repair. Any info would help. thank you.

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 1,586 Answers

Does it say "safe" when you power it up? If so, you need to enter the unlock code. It should be in your owner's manual packet. If not, you have to go to the dealership with photo ID, registration, and title. They can look it up based on the VIN number of the car. They may charge you up to an hour's labor, so be sure they write it down for you in the event you have to disconnect your battery again in the future.

Posted on Sep 01, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Please advise if I can fix myself ? or do I need to take some where and if yes where and who can I trust


Can you please tell me exactly how you have the receiver wired. What I need is, for example, the left front speaker is wired to what? Do you have more than one speaker wired to to the same speaker terminal? For more information, or if you would like to inquire about having your Sony repaired, please visit my website at audioserviceclinic.com. By the way, I was a Sony Factory Authorized Service Center for over 30 years. Thank you.

Feb 01, 2012 | Sony TA-E9000ES Amplifier

1 Answer

I have a Sony TA AV411 Amplifier and some component parts, cd player, radio, etc. It worked great one day and the next all the power was there but there was absolutely no sound. No static, no hum,...


Most likely the unit is in protect mode. See the link below for an explanation of this. For your specific unit, the output section is discrete which means that the parts cost is likely in the $50-$60 range for the repair.

Please update this if you have any further questions.

Thanks,
Dan

Link: http://www.fixya.com/support/r5390728-protector_means

Sep 14, 2011 | Sony Amplifiers & Preamps

1 Answer

CHANNEL 1 DOESN'T. WORK. WHAT CAN IT BE?


Try changing your RCA leads, they may me faulty, if that doesn't work you probably Have a blown output amp

Aug 20, 2011 | Technical Pro TA-1250 Amplifier

1 Answer

I have 2 questions will my SONY TA-E9000ES preamp work with my SONY STR-DG720 7.1 RECIVER and what SONY ES Amplifer was spefically made to work with the TA-E9000ES WHEN IT WAS ORIGANLY PRODUCED


Here's a page for the 1st one

http://home.online.no/~espen-b/ta-e9000es/

It will work with your 7.1 receiver. Just use one of the inputs on the 7.1 to connect to the Pre-amp

PLease rate my help if this helps

Thanks

Nov 04, 2009 | Sony TA-E9000ES Amplifier

1 Answer

AUDIO AMPLIFIER'S ONE CHANNEL DEAD


Hi there.
Check for shorted speaker wires on left channel. If not, disconnect speaker wires and check to see if headphone jack works. If left works, you may have a blown speaker. If left still doesn't work, left power amp blown.
Thanks
Paul

Jul 06, 2009 | Sony Amplifiers & Preamps

1 Answer

No sound


When the amplifier will turn on but not produce any sound that is usually an indication of either the high voltage power supply inside the amplifier is not working, or the amplifier IC or amplifier circuit is damaged. It is not something that can be repaired unless you have experience working on electronics.

Dec 30, 2008 | Sony TA-N9000ES 5-Channel Amplifier

1 Answer

Sony TA-AV421 Amp


im needing help connecting my audissey aps 5+2 energy floor speakers . im confused on the 2 channels

Jul 30, 2008 | Sony TA-N9000ES 5-Channel Amplifier

1 Answer

Sony TA-N9000ES Flash light when turn on.


an amp of this size generates alot of heat internally when in use as these use mosfet ICs and can get very hot.
your problem is most definately dry solder joints and possibly quite a few at that.
i've repaired quite a few sony surround receivers with similar problems and have all been down to dry solder joints.

hope this helps.

Jul 26, 2008 | Sony TA-N9000ES 5-Channel Amplifier

1 Answer

SONY TA-1066


I had the same problem twice and each time it was failed transistor in the powerstage.It is possible that the cooling is not efficient enough when playing at high sound levels! Good luck, Radio amateur ON4CLY

Dec 12, 2007 | Amplifiers & Preamps

Not finding what you are looking for?
Prime 40 Watt 2 Channel Lead Electric Guitar Amp Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

98 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Prime Amplifiers & Preamps Experts

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

4576 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

68157 Answers

Are you a Prime Amplifier and Preamp Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...