Question about Lexmark X125 All-In-One InkJet Printer

1 Answer

Lexmark x125 Is there a printer cable? If so, what it is and where can I get one! Thanks, Dan

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Hi. No, no special printer cable is required. Just go to your local PC store (or Walmart maybe) and buy a USB cable (gone are the days of having to buy and expensive, and "special", parallel port cable just to get your PC to talk to your printer... Yippe!)

So, just to make sure I'm being clear (I'm trying to recover from a head injury): there are two connections points, or ports if you will, on the back of the Lexmark X125 printer. One of these is so you can plug it into electricity and the smaller odd squarish one (near the top, on the left hand of your printer) is for a USB cable.

Have fun and good lick with your printer.

Posted on Sep 19, 2008

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya Technician can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repair professionals here in the US.
click here to Talk to a Technician (only for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Epson L200 nyala lampu semua


Dear admin/teknisi...Kalo printer Epson L200 setelah nyalakan power,lampunya utk power dan sebelah2nya juga nyala,problemnya kenapa ya..?apakah ada efek kalo dipakai terus...?thanks utk jawabannya...

Jun 10, 2013 | HP OfficeJet r40 InkJet Printer

2 Answers

Gimana cara melepas sensor print head R230?


Butuh resetter buat R230. tidak perlu di bongkar

Dec 26, 2012 | Epson STYLUS R230 InkJet Photo Printer

4 Answers

Printer canon mx 366 saya. error 5B00. tidak bisa berpungsi ketika di hidupkan muncul error 5B00. sudah dilakukan reset manual tapi tak ada hasi. masuk ke menu tidak bisa. mhn petujuk untuk masalah ini....


I have best solution for reset error 5b00 Canon MX366 about waste ink absorber full :
1. Fisrt step : entering service mode, using this method (dont use other method!) press & hold "stop" button and than press "power" button, release "stop" button and still hold "power" button and than press "stop" button about 5 times ( 1, 2, 3 , 4, 5) and release "power" & "Stop" button.
2. Printer will be entering to Service Mode with indicators " Printer LCD to become full drak and CPU detecting new hardware (dont do anything).
3. Download Servicetool V 1074 for Canon IP2770, download and entering to this Sofware.
4. prepare paper on the printer and Clik "MAIN" on the Menu Servicetool V1074, if success canon MX366 printing "D=000.0
5. turn off Canon MX366 and remove power cord, wait about 60 second, reinsert power cord and turn on your printer,....... o la la la your printer was normal,..... ( ngono ae kok mumet)
6. if you have any qustion, send your email to : alfa_centrino@yahoo.co.id, thanks God bless U

May 15, 2012 | Office Equipment & Supplies

1 Answer

What exacly does I\O mean when one is in the configuration menu


I/O stands for Input/Output and is about communication between the printer and your computer. This comm may be done directly, when you connect the computer to the HP LJ via USB cable, or through the LAN (network), if the printer is connected to your router/switch via network cable.
Hope it helps.
Dan

Sep 22, 2011 | HP LaserJet 4250n Printer

5 Answers

How to fix error P10 on canon mp258


series MP258 printer. According to my experience of Error P10 can be solved by replacing one or more of the following spare parts:
  • Cartridge PG810 or CL811 (can be both).
  • Carriage unit complete with its head cable.
  • Logic Board.

Aug 12, 2011 | Office Equipment & Supplies

2 Answers

Aku punya printer samsung ml1640 pas power dinyalain keluar indikator lampu merah-orange, kemudian printer mati total


saya punya printer samsung ml-1640, sata powerdinyalakan lampu merah dan kining nyala semua (hank) itu kenapa ya?.... mohon bantuan dan pencerahannya Thnks

Jun 13, 2011 | Samsung ML 1750 Laser Printer

2 Answers

Printer HP deskjet f 2180 all-in-one milik saya saat akan mengisi tinta keadan catride tidak mau keposisi tengah (posisi untuk melepas catride saat akan di isi ulang) dan saat untuk mengeprin tidak ada...


klo masih ada garansi mending lgsung dibawa ke sc nya sj. soalnya klo diliat liat agak lumayan sih troublenya. kalo printnya masih nyala cmn no respon at all kya'nya msh ada kemungkinan untuk service, tp klo matot a.ka mati total ya.. ada kemungkinan yg rusak bagian power/ adaptornya. malah lbh parah lg klo yg dead itu mobo alias motherboardnya.
oh iya untuk posisi cartridge bisa cek kembali printernya, klo sdh lewat masa garansi (case open: mending di buka saja case nya. dibagian atas ada 4 lubang sekrup, bagian kiri 2 bag. kanan 2 (tiap sudut) buka dengan obeng pipih (ukuran kecil, ukuran persisnya sy nd tau.. :D), angkat buka tutup/cover scanner, kemudian angkat perlahan case dengan memegang kedua sisi kiri kanan printer, hati hati saat mengangkat casenya harus perlahan2 dikarenakan kabel yg menghubungkan motherboard ke panelnya agak tipis mudah putus.


step by step;
1. jika tidak ada respon pada saat ngeprint masalah bisa pada driver printernya (solusi: reinstall driver dan cek kembali kabel usb)
2. untuk posisi catridge tidak pada posisi catridge eject. cek kira-kira ada yg mengganjal lintasan cartridge, kertas atau yg benda lainnya dengan cara melepas case printer (lihat case open).
3. atau bisa jg permasalah berada pada motor dinamo atau rantai / tali motor yg menggerakkan catridge lepas. lihat dan cek dengan melepas case printer (lihat case open)
4. pastikan motherboard tidak basah akibat flood, banjir akibat tetesan tinta dari catridge (lihat apakah ada tinta / cairan tinta yg merembes dan membasahi sirkuit pd motherboard), motherboard HP type PSC ada terletak pada bagian bawah printer. samping kiri dekat sandaran/ ink rest.
5. jikalau ia mobonya basah karena tinta, bisa dibersihkan terlebih dahulu dengan cara membersihkan printer dengan air atau dengan menyemprot printer dengan air??!!... apa tdk salah?.. iya dengan menyemprot/ dengan siraman air ke printer . setelah case dan front cover (penutup depan printer) terbuka tanpa catridge maka printer selanjutnya disemprot dengan air selang yg mengalir ke arah motherboard dan keseluruhan printer hingga printer betul2 bersih dan tidak ada tinta lagi (hati-hati pastikan printer telah terlepas dari power dan jgn terlalu menyemprot ke bagian motor/dinamo printer hal ini dpt mempengaruhi kerja motor printer.). kemudian printer ditiriskan dan dijemur di terik matahari selama kurang lebih 3 jam, untuk lbh memastikan printer agar tdk ada komponen yg basah kemdian lanjut dengan mengeringkan dengan hairdryer (kira 15menit s/d betul2 kering).
6. setelah printer kering (betul2 kering), dalam keadaan case blum terpasang test printer. pasang kedua catridge, pasang jg front cover atau bsa jg dgn mengganjal switch cover bagian kiri tmpat kerta masuk (tray). pasang kabel power kembali ke printer. lihat hasilnya, jika posisi catridge telah kembali ke posisi yang semestinya dan printer kembali respon maka printer anda kini telah kembali normal.
7. jika printer dirasa normal maka pasang kembali kabel motherboard ke panel pada case, dan pasang case printer dan kencangkan kembali sekrup2 pada printer.

selamat mencoba, mudah mudahan berhasil.

Jan 26, 2011 | HP Deskjet F2180 All-In-One InkJet Printer

4 Answers

Gimana cara memperbaiki epson stylus r230 lampu merah kedap kedip dua duanya?


lam sejahtera gan. aku mau minta tolong epson r230x saya lampumerahnya kedip2dua duanya gimana gan /

Oct 29, 2010 | Epson Stylus Photo R220 InkJet Printer

2 Answers

When I try to print, I get this message,"Problem communicating with the printer". I disconnected the cable from the computer to the printer and reconnected(doesn't fit into the printer very tight) and...


I would try another cable and if that does not work the PCM printer control module will need to be replaced or the usb connector on the back may have a broken lead.
The fact here is if a new cable does not work the printer will need to be repaired. I am only giving you information on what it could be.

Thanks and please to click the accept button for my efforts.

Feb 24, 2010 | Lexmark X1240 All-In-One InkJet Printer

Not finding what you are looking for?
Lexmark X125 All-In-One InkJet Printer Logo

Related Topics:

27 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Lexmark Office Equipment & Supplies Experts

Don  Farrell
Don Farrell

Level 3 Expert

1018 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18415 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Are you a Lexmark Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...