Question about Kenwood Car Speakers & Subwoofers

1 Answer

No sound - Kenwood Car Speakers & Subwoofers

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 1,586 Answers

We are going to need more information than that.

Posted on Aug 31, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

When the volume is low the subwoofer sounds good, but when you go up a little volume, the sound is more acute. I have two subwoofer 1000rms each, when use 500rms power aprox, it sound great, but when


If the sub doesn't appear to have any damage like broken surround or a torn spider then I would suspect the amp may be having problems. What impedance are the speakers, what impedance can the amp handle, how do you have it wired to the amp?

Feb 23, 2014 | Fusion FEW12PK Car Subwoofer

1 Answer

No sound from front or rear speakers only from sub. This is the second time time it happens, first the sound came back on it's own now I have tried turning the unit on and off stll no sound?


It sound like the sound card has went out. In sony radios after a few years on some of them the sound card will go out and it cost more to have this replaced then just getting a new one.

Dec 23, 2010 | Car Speakers & Subwoofers

1 Answer

Car system sounds like ****


It sounds like your speakers are out of phase. Check very carefully the polarity is the same on both speakers (at both ends). That'll certainly get you sounding better.

Oct 02, 2009 | Car Speakers & Subwoofers

1 Answer

03 chev silverado radio on but no sound


studying the radio schematics , i'm seeing a radio amp fuse under the hood ,in the main fuse box under hood , 30 amp , check that for starters , if the amp was out you would only lose sound , would like to get a fix ya vote , comment back because i have other thoughts on your schematics , and do you know if its the base model or premium sound , with or without cd ? , thanks .

Jan 11, 2009 | Car Speakers & Subwoofers

1 Answer

My sub sounds a bit dodgy


ive plugged 2 600w subs into my rca surround sound in my house and it worked, so it shouldnt be that.

Jun 06, 2008 | AudioBahn AW150T Car Subwoofer

1 Answer

I do not have sound


go to www.download.com

I am sure they will have sound drivers for you

Dec 19, 2007 | Car Speakers & Subwoofers

3 Answers

No sound comming from car speakers


What kind of car? What kind of system? More details will help me assist you better. If it is an aftermarket in-dash stereo, it sounds like the blue/white wire is not hooked up correctly. This powers up the car's amplifier and lets the sound through.

Sep 20, 2007 | Car Speakers & Subwoofers

Not finding what you are looking for?
Car Speakers & Subwoofers Logo

Related Topics:

15 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Car Speakers & Subwoofers Experts

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

Jeff Turcotte
Jeff Turcotte

Level 3 Expert

6811 Answers

Larry Spears
Larry Spears

Level 3 Expert

625 Answers

Are you a Kenwood Car Speaker and Subwoofer Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...