Question about Kodak EASYSHARE 5500 All-In-One InkJet Printer

1 Answer

Colors do not come out properly on #5300 changed ink and calibrated--HELP!!

My email--samotmot@yahoo.com

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 2 times.

  • Contributor
  • 21 Answers

Most likely your print head is clogged, there are 2,00 some nozzle's in it. If the printer is not used for a moderate amount of time the ink can dry up and cause a clog in those nozzle's. You can try doing a printhead clean from the main menu, or homecenter->?->maintenance. Then after that do a calibration, print a demo sheet to see if there is any improvment. The printhead clean pushes ink through the nozzles to try to clear clogs. The calibration scans those nozzles to see which are avalible to use, and makes sure that all the avalible nozzles are being used. If this does not fix the problem you most likely need a printhead but you will have to call kodak; as they are not avalible in stores. Also you can try updating your firmware from kodak home center, or www.kodak.com/go/downloads

Posted on Sep 02, 2008

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Saya lupa kata sandi yahoo + 2 pertanyaan email


Saya lupa kata sandi yahoo saya,tapi saya masih ingat email saya,ini email
rezyjhie404@yahoo.com.tolong dikirim ke email adik saya ini emailx
muh.sofyan.i@gmail.com
terima kasih

Oct 06, 2013 | Yahoo Computers & Internet

7 Answers

Lupa password email dan jawapan soalan rahsia


Saya lupa pass & answernya, no hp & email alternatif gak isi, tolong dibantu disitu ada tugas saya, ini emailnya toetadiey@yahoo.com, jawaban tolong dikirim ke adiey26@yahoo.com.

Nov 18, 2012 | Yahoo Mail

2 Answers

Saya lupa pertanyaan keamanan saya saya lupa pertanyaan kemanan saya ini email saya nurayupuspitasari@yahoo.com n tolong kirim ke email ini yulianafatta@yahoo.com ini email adik saya mohon secepatn


Saya lupa kata sandi saya dan tidak bisa menjawab pertanyaan kedua saya..

email saya yang yang lupa itu naldiyunaldi@ymail.com

tolong bantu saya email saya yang aktif yunaldi45@ymail.com

terima kasih

Mar 27, 2012 | Yahoo Mail

2 Answers

Saya lupa kata sandi email saya alamat email saya adalah fadillahsuryani@yahoo.co.id mohon bantuanya kirim ke alamat email saya suryanifadhilah@yahoo.co.id terimakasih


tolong bantu saya....
saya luapa dengan pasword email dan pertanyaannya.....
facebook saya bisa kebuka cma email yahoo g bisa kebuka,,,tolong bantu saya menemukan caranya,,,sangat penting buat saya untuk email yahoo...
  • pstevycarolin@yahoo.com.. nma email yang paswornya saya lupa dan pertanyaannya jga...tolong bantu saya...
kirim ke yahoo sya yg satunya ion.meylan@yahoo.com

Dec 25, 2011 | Yahoo Mail

18 Answers

Cara nak sahkan email di facebook


nak sahkan comfirn email eddress sritrianssf@gmail.com

Sep 15, 2011 | PT Juara Radya Kencana JRK lapTopper

6 Answers

Saya lupa password, security answer, dan email alternatif.. id yahoo saya: plikity_boy@yahoo.com tolong donk di resetin passwordnya dan kirimkan ke yahoo saudara saya: dcaturnovendra@yahoo.co.id


saya lupa password, security answer, dan email alternatif..
id yahoo saya: kikinovitasari13@yahoo.com
tolong donk di resetin passwordnya dan kirimkan ke : heryirawan_diaxelle@rocketmail.com

Aug 08, 2011 | Sport & Outdoor - Others

18 Answers

Saya lupa kata sandi,mohon bantuan dari yahoo.. iwan.doank52@ymail.com


saya lupa kata sandi saya dan 2 pertanyaan keamanan saya... tapi saya masih ingat email saya... ini alamat email saya stdwieh@yahoo.com mohon dibantu!!?? jawaban tolong dikirim ke alamat email adek saya stdwie.hastuti@yahoo.com

Apr 18, 2011 | Yahoo Mail

14 Answers

Cara sahkan email saya


mcm mna nk sahkn email fb lah? susah btul ni . kpala pun skit nak sahkan ..aduhai .boleh tlg tak?

Jan 17, 2011 | PT Juara Radya Kencana JRK lapTopper

24 Answers

Saya lupa kata sandi yahoo saya,tapi saya masih ingat email saya,ini email saya:ridho_fauzi@ymail.com dan kirim ke email ibu saya ya om... ini imail ibu saya.:fauziteraniyaya@yahoo.com


Hello Ridho, If your forget your password of your yahoo account , please click the box ' forget password' below sign in check box, click I cannot access my account. Then you will see some choices ( click I forget my password)=> verification=> reset password. Dibawah kotak tanda masuk click tidak bisa akses account=> pilih lupa password=> isi verifikasi code=> reset password isikan email mamanya untuk terima notikasi yahoo.
Best regards, Jaya, FixYa

Dec 09, 2010 | Yahoo Mail

Not finding what you are looking for?
Kodak EASYSHARE 5500 All-In-One InkJet Printer Logo

28 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kodak Office Equipment & Supplies Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18424 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Cindy Wells

Level 3 Expert

5346 Answers

Are you a Kodak Office Equipment and Supply Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...