Question about ASUS CROSSHAIR Motherboard

1 Answer

Post starts ok LED shows CPU initiation and hangs mobo has new CPU, new 1 Gbt DDR2 new Graphics card tried removing battery for one minute internal power on button starts ok internal blue leds on

Posted by on

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 2 Answers

Hi i also have a crosshair mobo and it will not post or start up if the internal blue led's are on switch them off on the back and i'm sure it will start

Posted on Jul 01, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Motherboard can't display CPU fan moving fast no beep ram is ok no power supply problem keyboard LED flashing CMOS battary is new but display isn't showing anything


"no beep"... if your motherboard (mobo) has a system beeper and there is no beep on boot, the BIOS is not recognizing the keyboard so the computer will not boot. Reset the BIOS back to factory default. Unplug the computer, remove the battery for 10 minutes. Put it back in and try to boot. NOTE: be sure not to reverse the battery polarity! Usually the + side is up, but check your computer manual booklet. There is a small jumper on the mobo that you move to one side and back to original position again, which clears the CMOS settings. If you don't know where it is, see your computer manual booklet. If you still can't find it, just go with the above instructions.

Mar 05, 2014 | Intel Motherboard, 945GC, Core 2 Duo,...

1 Answer

Video failure post beeps.. i have am2n-e sli mobo, amd 5200+ 64bit dualcore cpu, 4x1gb ddr2 ram sticks, gf 430gs pcie video, 500watt psu, 2x ide and 1 sata hdds, and a ide dvd burner post check beeps one...


Hi, Thanks for using fixya.

Go into the bios stettings and check the intergrated video graphics are disabled. If you can't see the settings replace the motherboard again.

Terry

If you have any further questions regarding this matter feel free to post a comment or if you are satisfied with my answer, please give it a rating for this is the reason I do this work.

Feb 28, 2011 | ASUS M2N-E SLI (M2N-E SLI GREEN)...

1 Answer

Hi, i just put together 2 ms7380 motherboards, pentium d 945 3.4 ghz 680 watt antec psu galaxy 9500 series video card WD caviar 500gb HD and have tried several 1 and 2 GB ram ddr2 everything turns on and...


Make sure power is connected to video card, Check standoffs, make sure no extras shorting mobo, Make sure video card is plugged in slot properly. Post mobo - cpu - ram - video card out of case. if all ok then mount with proper standoffs.

Nov 20, 2009 | Intel Motherboard

1 Answer

Post shows cpu initiation but stays there


So you mean there is a beep when its starts? How do you know there is no keyboard?

Sep 19, 2008 | ASUS CROSSHAIR Motherboard

1 Answer

Gigabyte mother board ga-6bx7+


You might have damaged the CPU/ motherboard during the process of overclocking.

Check your CPU on other compatible mobo.

Check your mobo documentation properly & set the jumpers rightly. If that doesn't help, you will have to replace the mobo.

Jul 01, 2008 | Gigabyte GA-6BX7 Motherboard

2 Answers

GA-MA790FX-DQ6 Mobo not POSTing Should i reset the bios??


no beeps, indicates you have faulty CPU or mainboard.
  • remove all components even RAM and CPU.
  • insert only CPU and Speaker (without RAM or any other componet).
  • Boot and try to hear, there must be long beep for missing RAM, if not then try to re-insert the CPU or change the CPU/Mainboard.

Thanks and Good Luck
Iqbal

May 14, 2008 | Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 AMD Phenom Socket...

2 Answers

My Asus mobo P5ld2 cant turn on


Did you try to unplug all AC Power; remove internal surface battery; and then jumper the 'reset' pins from 1-2 to 2-3 ? Leave in this state for about 5 minutes- then replace battery; re-jumper back to pins 1-2- replace AC power cord. Sometimes wiping out the BIOS setup information and restarting/re-setting it up will do the trick! 

Apr 12, 2008 | ASUS P5LD2-VM Motherboard

3 Answers

GA-8VM800M-775 WILL NOT START UP


Pete, did you try the onboard video, also?
When you tried the add-on video card, did you change the setting in the BIOS?

Jan 15, 2008 | Intel Motherboard

1 Answer

K8NGM2 Mother Wont Power Up


I've seen situations similar to yours several times and they've always been a bad CPU.  Since you tried a new video card it's not that, I would suggest a new CPU.  Check on ebay, you can usually find used one's on there.

Oct 10, 2007 | ASUS A8N-SLI Motherboard

Not finding what you are looking for?
ASUS CROSSHAIR Motherboard Logo

Related Topics:

227 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top ASUS Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18333 Answers

David
David

Level 3 Expert

756 Answers

Are you an ASUS Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...