Question about Audio & Video Receivers

1 Answer

Alpine V12 Amp turns on but nothing plays thur it.....

Posted by on

  • roets81 May 17, 2009

    i have a alpine mrv t 707 and the power light comes on and part of the board inside the amps casing is black is there anyway to fix this?

×

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Genius:

    An expert who has answered 1,000 questions.

  • Audio & Vide... Master
  • 1,550 Answers

The audio amplifiers IC´s are damaged

Posted on Aug 22, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Yamaha RV-X663 not powering up.....


it is probably in protect mode. Try holding the 'straight' and 'audio select' buttons and pressing power. See what happens.

Nov 14, 2014 | Yamaha RX-V663 Receiver

1 Answer

Radio will not hold sirius signal have to keep getting it refreshed


does it hold any memory, ( i.e BASS / TREBLE settings etc...?)
if not, pull the head unit out & swop the RED & YELLOW wires over, either by cutting them and re joining them red to yellow & yellow to red, or by pulling them out of the ISO block & switching them over..

Feb 13, 2014 | Alpine CDE-HD138BT - Single-DIN CD/MP3...

1 Answer

No owners manual.. Can get sound but no video when playing dvds


get in touch with the supplier and tell them you didn't receive an owners manual, they should get you one.

Nov 16, 2013 | Alpine IVA-NAV-10 - 7 In-Dash Navigation...

1 Answer

When I play my dvd thur the receiver Marnatz NR1402 It makes the picture flash but if I disconnet it from the receiver it does not...what is wrong with his receiver?


I have had this problem.......Try hooking the receiver up to a different plug or power strip.....It could be having electrical feedback.

Mar 29, 2012 | Marantz NR1402

1 Answer

LXI tuner not working


Unfortunately without the make and model, there is little that we can do to assist you. There are too many tuner designs to be able to give you any useful information. Please try the unit in mono mode and with any "muting" turned off. If you receive stations with the muting and stereo modes turned off, the problem is with an I.F. amp stage. If you receive nothing, that is informative as well.

Please investigate a bit more and post the make and model and I should be able to assist.

Thanks,
Dan

Mar 13, 2009 | Audio & Video Receivers

1 Answer

Alpine cda-9815rb


I solved this problem by calling Alpine Electronics customer services.

Apr 21, 2008 | Audio & Video Receivers

1 Answer

Alpine mrdm1001


Probablemente los IC amplificadores de audio esten dañados.

Mar 25, 2008 | Audio & Video Receivers

1 Answer

No sounds from rear speakers..... Yamaha HTR-5650


Select different modes on the remote or front panel and make sure all speaker that you have hooked up are showing on display. Are the Lt & Rt channels at least playing audio? If you want, i can step you thur some steps to try in live chat if you want today. Let me know as i have experience in this area! Sincerely Guru Jay

Jan 03, 2008 | Yamaha HTR-5650 Receiver

Not finding what you are looking for?
Audio & Video Receivers Logo

Related Topics:

51 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audio & Video Receivers Experts

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

68352 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

61168 Answers

Are you an Audio and Video Receiver Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...