Question about ASUS CROSSHAIR Motherboard

1 Answer

My mobo is not booting no post - ASUS CROSSHAIR Motherboard

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • ASUS Master
  • 27,725 Answers

Test your PSU or replace it if your power supply units fan is not working your PSU is faulty

One bad lead can cause a computer to continue on a cycle or to shutdown or fail to detect/ boot up a computer hard drive

Test all leads that attach to your hard drive including electrical extensions,IDE,SATA

the leads from your "((MOTHERBOARD TO THE HARD DRIVE))" make sure they have a secure connection and are not faulty or just replace them they could be faulty
make sure all leads that are attached to your drives dvd\cd 3 1/2 inch floppy have secure connections and are not faulty even the electrical extensions or just replace them they could be faulty a computer needs its connections to continue its cycle and have an end so any faulty leads will end up with a computer error hope this helps

Posted on May 20, 2011

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

HP xw4600 Workstation Beeps loud immediately when turned on, then does nothing for about 10 seconds and then the cpu fan runs very loud and there is nothing on the monitor. Will not boot at all.


Seems your MOBO is bad.When MOBO are damage the symptoms you describe is the cuase your PC dont boot.

If you need more help post back!
Thumbs and testimonial are welcome!

Jul 07, 2011 | HP Computers & Internet

1 Answer

I cannot get the s5000vsa to boot from usb.


It's a server mobo.. it might not be configured out of the box to support that. Check the BIOS.. after that check for any BIOS updated for that board. It might be an issue they resolved. You also might have to TELL it to boot from an external source (some MoBo's make you press the TAB button at POST to open that menu.. others the F10 key)

Mar 19, 2011 | Intel S5000VSA Motherboard

1 Answer

I have been tasked to fix an Acer M3802 just out of warranty. It will not post. I have pulled all perifrials, USB, SATA, WNIC, and Vid card. Fires up fans spin - no post. I reseated proc with new arctic...


Either a MoBo or CPU problem. Do you not have a post analyser that plugs into a spare PCI slot? You could then start from bare bones and progress through or at least know it was the CPU or MoBo quicker.

Jan 06, 2011 | Acer Computers & Internet

1 Answer

Intel D865GBF mobo won't start with battery installed


clear the bios ... with the power fully disconnected...

then reset the bios to the correct features for the system arrangement..

need more help???

Sep 28, 2009 | Computers & Internet

1 Answer

Mobo does not power up Dead cpu dead mobo?


A dead CPU will not hinder a board from powering up. The board is unlikely to POST. However, you should heard attempts at powering up and immediate shutdown. Or, you will see the PSU comes on but system not boot.

No mobo, but, CPU.

If no failed attempts at boot, no indicator lights, then you have either a failed power supply or DEAD motherboard.

Good luck

Sep 27, 2009 | Fujitsu Siemens Computers & Internet

2 Answers

I have a GA-P35-ds3l mobo that hangs at boot for


Had a similar problem. Eventually my SATA drive failed. Had to rplace & re-install. Now boots fine. Suggest you try another boot drive to see if you have a similar problem.

Sep 10, 2009 | Gigabyte GA-P35-DS3L Motherboard

1 Answer

Turned off PC one night working fine. Next time try to use, PC wont boot. No video display, no bios, no posts, nothing. Gateway Desktop GT 5464 w/ integrated video, Intel E2140 Processor, Intel 945GC Mobo....


Have you tried booting it from yor CD drive with bootable software?

Any led flashing anywhere in the computer?

If not, we are talking about energy problem. Try fitting the energy cord firmly, try connecting the battery charger in a different power outlet.

Aug 26, 2009 | Intel Pentium Dual Core E2140 / 1.6 GHz...

1 Answer

Bootup


a bad power supply or a hairline crack in the mobo

Jun 04, 2009 | ASUS (P4BGV-MX) Motherboard

1 Answer

Foxconn n15235 mobo will not post nd gives long beep


i think your motherboard is your problem... check your motherboard to other systems.

Apr 15, 2009 | Foxconn (755A01-6ELRS) (K8S755A6ELRS)...

1 Answer

Computer will not boot


Did you put a CPU in it? That's the only thing you didn't talk about in your post. Other than that, are mem modules good?

Geno

Mar 10, 2008 | Computers & Internet

Not finding what you are looking for?
ASUS CROSSHAIR Motherboard Logo

Related Topics:

66 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top ASUS Computers & Internet Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18394 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

Are you an ASUS Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...