Question about Sonance Sonamp 1250 12-Channel Amplifier

1 Answer

NO SOUND AT THE SPEAKERS,POWER LIGHTS ARE ON,BUT NO SOUND. PLUKE

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Guru:

    An expert who has written 7 tips or uploaded 3 video tips

  • Master
  • 1,894 Answers

Have you checked the wiring and other basic trouble shooting tips??

please tell us your efforts till now to solve the problem

Posted on Aug 12, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My parasound 2205a 5 channel smells like cat urine it lights up front window says normal but no sound from speakers what blew when cat urine in top


******? E****d? Maybe unplug, take cover off; and check for p**s tracks. Then go brush the cats hair the wrong direction.

Nov 02, 2014 | Amplifiers & Preamps

1 Answer

Lights on, no sound. I have checked the obvious, cables, speakers, volume etc...


Have a look inside and see what the power amp consists of. You will find it located on a big heat sink. If you see a big IC with lots of legs it could be that has failed. Also look around for fuses.

Aug 24, 2013 | Crown CE2000 2-Channel Amplifier

1 Answer

My Kenwood A-51 amplfier won't play music when connected to speakers.


http://www.agtannenbaum.com/k_cat.htm#KENWOOD manual here..........meder's tv service

Sep 10, 2012 | Kenwood Amplifiers & Preamps

1 Answer

I get no sound from my nad t175 preamp connected to a nad t973 (7 ch.) regardless of the media - rca, hdmi, et al. The fuse in the amp is fine, all the lights are working. Regarding the t175 i can see...


Possible that the amplifier has tripped and so gone to a protection mode. Remove power for few hours, press down all panel switches to drain off voltage from the processor. Also check for any short on the speakers before it is powered on.

Mar 13, 2012 | Amplifiers & Preamps

1 Answer

I have a Pioneer SA 1050. All the lights come on


check your speaker selector switch to see if its on the correct setting ie; speakers one ( not speakers 2 ) also check your speaker cables by reversing them, ie; put right speaker cable into left channel and vice versa with the left etc? check also to see if your amp is set to headphone output by mistake in which case no sound will come out until you select the speakers instead? good luck.

Jun 24, 2009 | Pioneer Amplifiers & Preamps

1 Answer

Setting up my bands new pa!!!


You can work forwards from the mic to the speakers, or backwards from the speakers back to the mic.
The mixer and the amp both should have lights to indicate when there is signal present -- if you don't have lights at the mixer, then you won't have any sound downstream at the speakers. In this case, the problem is with the mixer or the sound source (mic or instrument)

If you *do* have lights at the amp, then the signal is getting that far, and the problem must be with the amp or the speakers.

Jun 02, 2009 | Marathon DJ-2000 Amplifier

1 Answer

Amp stopped working


check your cables,line source inputs, speakers button switches( A&B),maybe it's OFF,if it's ON, then you have a power amp. problem,see a doctor,you know what i mean.

Dec 07, 2006 | Peavey VTB1 1-Channel Amplifier

Not finding what you are looking for?
Sonance Sonamp 1250 12-Channel Amplifier Logo

Related Topics:

134 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Sonance Amplifiers & Preamps Experts

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

4590 Answers

John
John

Level 2 Expert

473 Answers

ASTEREY ELECTRONIC...
ASTEREY ELECTRONIC...

Level 1 Expert

51 Answers

Are you a Sonance Amplifier and Preamp Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...