Question about Sony MHSTS10B Bloggie Touch High Definition Camera

1 Answer

Localhost 2468 index cannot connect"

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Sony Master
  • 890 Answers

I'm sorry that you're getting the error message when trying to install the software from Sony Support page. Most probability, the issue is related to Google Chrome. Hence I suggest that you use a different web browser to install the software and it should resolve the issue. If the issue persists, please uninstall Google Chrome and install the software and later install the Chrome again to resolve the issue.
Please let me know if you require any clarifications.

Thanks for understanding.

Posted on May 19, 2011

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

I recently purchased a Bloggie (model MHS-TS20). It comes with a software used to upload pictures. When I install the software, it opens google chrome to the URL http://localhost:2468/index.html. Google...


I have a problem in installing the software on the windows vista, I got a message saying "your current ActiveX controls could not be displayed" I changed the security settings to accept websites with unknown signatures but it didn't solve the problem. Please, do you have a solution to this problem!

May 14, 2011 | Sony Bloggie Touch MHS-TS20 High...

1 Answer

I am attempting to download the software for my new sony bloggie camera. it says localhost 2468 index cannot connect/ how do i fix this


I'm sorry that you're getting the error message when trying to install the software from Sony Support page. Most probability, the issue is related to Google Chrome.
Hence I suggest that you use a different web browser to install the software and it should resolve the issue. You may also uninstall Google Chrome and install the software and later install the Chrome again to resolve the issue.
Please let me know if you require any clarifications. Thanks for understanding.

May 05, 2011 | Sony MHSTS10B Bloggie Touch High...

1 Answer

Could not load localhost 2468 index


I'm sorry that you're getting the error message when trying to install the software from Sony Support page/ supplied CD. Most probability, the issue is related to Google Chrome. Hence I suggest that you use a different web browser to install the software and it should resolve the issue. You may also uninstall Google Chrome and install the software and later install the Chrome again to resolve the issue.
Please let me know if you require any clarifications.

Thanks for understanding.

Apr 17, 2011 | Sony MHSTS10B Bloggie Touch High...

2 Answers

Localhost: 2468/ index. html


I plug in the bloggie & it gets me to this website Why????

Dec 29, 2010 | Sony Cameras

1 Answer

Loopback failed - 127.0.0.1 blocked - web page test not possible


Please explain:
Does it work if you use http://localhost?
Does it work if you use http://127.0.0.1?
If the first one does not, but the second does, it is possible that the issue can fixed simply by selecting.
IE-->Tools-->Options--> Connection --> LAN Settings Check Bypass Proxy for local addresses

If you can't telnet into your computer, make sure you have the Telnet service running :
  1. Click Start, then Run, and type "services.msc" (without quotes) and click OK.
  2. Find the "Telnet" service, right-click and select Properties, select "Automatic" instead of "Disabled" in the startup type box.
  3. Click Apply.
  4. Right-click the "Telnet" service and select Start.
If you have any more questions, just come back here and leave a comment - I'm happy to help.

May 19, 2009 | Zyxel Prestige 600WH Wireless Router...

1 Answer

Same Problem Again - Mega Raid.... Unknown Error


Hi

The title of your post suggests that you have "Maga RAID" errors. Maga RAID messages would be in line with issues on the LSI PERC sub-system.

However, the extract posted in your suggests network problems.

Any number of physical to driver and configuration issues can result in network problems.

Try the basic checks;
1. Change or try a known patch cable
2. Run "ping" test to a known good system connected to same network switch or direct connect with a "cross-over" cable and check for dropped connections.
3. Is the NIC and switch set to Auto-Negotiation or static at 10, 100 or 1000Mbps speed
4. Can you try another switch
5. Check and load correct or latest manufacture's drivers

Reply with more info.

Mike

Jan 23, 2008 | Dell PowerEdge 1800 Server

Not finding what you are looking for?
Sony MHSTS10B Bloggie Touch High Definition Camera Logo

Related Topics:

1,298 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Sony Video Cameras Experts

Larry Stiles
Larry Stiles

Level 2 Expert

287 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

Jerry Greenberg
Jerry Greenberg

Level 3 Expert

1667 Answers

Are you a Sony Video Camera Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...