Question about Computers & Internet

1 Answer

I have a ASUS Kv SE Deluxe Rev 1.13. I had a power suply 600w wich burned and I'm trying to use a 400w. The motherboar gets on, the video card functions aswell and the hard disk too. There's no beeps at all and no image on the screen. Could you help me please? Thank u in advance.

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Sergeant:

    An expert that hasĀ over 500 points.

    Champion:

    An expert who has answered 200 questions.

  • Expert
  • 277 Answers

Yes you need to reset the bios look on the board for a c mos jumper short it out or take the littel battry out also mahe shure you take the main power of aswell

Posted on Apr 05, 2011

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Can i put Nvidia 7300 SE 512mb 64bit video card on hp dc7600sff with 240 watt power suply will it work and not burn or overheat power suply or some other part?please help


Hi.

Yes you should be able to install that card in the DC7600 as it is a low profile graphics card, however i would think about upgrading the power supply as 240 watts might be a struggle for the computer.




Regards.

Feb 02, 2013 | HP Compaq dc7600 Small Form Factor PC...

1 Answer

IS THE SAPHIRE 5570 2-GIG COMPATIBLE WITH A MOTHERBOARD ASUS P5K SE?


Your board has a PCIe X16 slot so the card will fit. It requires a 400w power supply so, as long as you have enough power you're good. It also has support of Win XP, Vista, and Windows 7.

Apr 22, 2011 | Sapphire 100293-2GL RADEON HD 5570 2GB...

1 Answer

I just bought my new GIGABYTE RADEON HD6850 Overclocked Edition graphics card, i connected it in my motherboard (ASUS P5N-E SLI) and it seems working, the fans and stuff, but i get a black screen. I tried...


Hi, The recommended PSU for your card is 550W.
After you connect it to your motherboard you have to connect a (6pin) PCIE power connector
to the card. Without it the video card will not display anything.

Feb 10, 2011 | Gigabyte GV-R685D5-1GD RADEON HD 6850, (1...

1 Answer

Turn on turn off


To put it simply the power source is too weak. Get on that is at least 450W for a no name or 400W certified one.

Jun 07, 2010 | ASUS P5GD1 Motherboard

1 Answer

Asus a7n8x-e deluxe, nvidia geforce 6800gt 512 - OS doesn't start


Try to start your computer into a safe mode and then remove the old graphic card driver but if you cant get to safe mode then probably theres a problem with your operating system. Consider reformat and install a fresh copy of any OS you prefered.

Oct 23, 2009 | Computers & Internet

1 Answer

Asus P5KC motherboard problem ???


Does your system give off any kind of beep or beeps before its shuts down? from what it sounds like, you might have a short some where , a bad mobo or bad cpu. Try using another cpu on the mobo and see what it does.

Jun 25, 2009 | ASUS motherboard P5S-MX SE LGA775 SiS671FX...

1 Answer

Update video card


It will work fine. I looked up one for you here: http://search%20sapphire%20ati%20x1650%20pro%20512mb/
cost is $65.99 and it only requires a 350 watt psu so you are good. Hope this helps & please remember to rate my answer.

Dec 29, 2008 | ASUS K8V-SE Deluxe Motherboard

1 Answer

Motherboard problem..


It sounds like the front panel wire has either come loose from the motherboard or is plugged into the wrong spot. Recheck the motherboard to see if the wires are in the right place & not loose. Hope this helps.

Dec 27, 2008 | ASUS A8N-SLI Deluxe Motherboard

1 Answer

K8v se deluxe system failure


Sounds like your board may have fried. Try to hook it up to just the power supply and see if you get anything from that.

May 28, 2008 | ASUS K8V-SE Deluxe Motherboard

1 Answer

I recently had to install a new PSU


check your ram , take one stick out at a time. this MIGHT work, i had a simular prob not to long ago

Mar 29, 2008 | ASUS P5ND2-SLI Deluxe Motherboard

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

154 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...