Question about EPoX EP-8K5A2+ Motherboard

1 Answer

HELLO, PLEASE HELP. I recently received a free EPoX model 8K5A2+ from a friend. Everything seems to work fine except as SOON as it gets to the desktop, it completely shuts down and wont turn back on until its unplugged for a few seconds. Although if its in system setup or bios it will run forever. Theres only 1RAM chip in it could that be the issue? This was my first time hearing about these computers are they rare, or just trouble pcs? Also, i tried reinstalling windows to it, but to no avail, it shut down again!!!. please help, it would be greatly appreciated. Thank you.

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Brigadier General:

    An expert that has over 10,000 points.

  • Master
  • 10,406 Answers

Take a look at the capacitors on the motherboards.
Are any of them showing any signs of leaking, i.e., brown "rust" on the top of a cap,
or the top of a cap bulging -- not perfectly flat?

If so, then the motherboard is "toast". Replace it, since it is not "stable" enough to either install or to run Windows.

Posted on Apr 02, 2011

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I have Toyota Land Cruiser Model S-HDJ81V-RNPCX (1 HD-T) and recently I was doing a major overhaul the engine, everything was fine except the gear. It's seem like gear 1 and gear 2 didn't work. Looks


check that you have hooked up all the cable connections properly. run fault codes and look for TCM problem. Have a pressure test done on the transmission as there may be band/clutch adjustment problems.

Jan 31, 2014 | 2001 Ford Escort ZX2

1 Answer

Logitech Z-5300 subwoofer from computer to i-pod problem...


The best thing to do is to contact the manufacturers. From this i understood that your speaker system is new. You surely have the manufacturer's guarantee. So its better to contact them than to get it repaired or replaced for free. Sir please do not try to open the sub as it will void the guarantee policy.

Hope your subs come into play as soon as possible.......
All the best...

Jan 05, 2010 | Logitech Z-5300e Surround Sound System...

1 Answer

The shutter will not open.


i have a canon zr60a all seems to work fine but it seems to have the shutter closed and ive tried everything .can anyone please help i bought it from a lady needing to pay a bill wonted to help but seems she stuck it to me ....lol now im the one needs help thanks chaz114@hotmail.com

Nov 16, 2009 | Canon ZR70MC Mini DV Digital Camcorder

2 Answers

I have recently installed vista on my panasonic cf-51 toughbook laptop everything is working fine except have no sound?? when was using xp sound was wrking - have installed vista business edition


Hello and thank you for using Fixya's services.

You can download the driver from the manufacturer's website. Go to site and search for your model number. The download is free of charge under support tab.

Please let me know if you have questions.

Oct 27, 2009 | Panasonic Toughbook CF-51 Notebook

1 Answer

Cannot receive or send picture text


This will fix it.

http://tmobileuspublic.wdsglobal.com/

Make sure you program both GPRS/WAP and MMS.

Nov 17, 2008 | Cell Phones

1 Answer

Asus Motherboard Constant High POST beep


long beep - memory bank is not plugged well, or broken
continuous beep - no power, loose card, or short.

Aug 01, 2008 | ASUS P4S800-MX Motherboard

1 Answer

EpoX 4G4A


Most MOBOs are labeled HDD, PWR, RST, etc. These are not polarized except the LED HDD indicator. Everything else should be obvious. All these are usually on the same header block of pins, might have SPKR too.

May 19, 2008 | EPoX EP-4G4A+ Motherboard

3 Answers

No picture


If you want to have it done for free check the canon service note - it may help and will not cost you a broken penny. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=PgComSmModDisplayAct&fcategoryid=227&modelid=9740&keycode=2112&id=48266

Dec 23, 2007 | Canon ZR80 Mini DV Digital Camcorder

1 Answer

Camera VGN-FE790


Hi, Drivers for your VAIO VGN-FE790GN including the camera is available at esupport.sony.com Hope this be of help/idea. Post back how things turned out or should you need further information. Good luck and kind regards.

Sep 28, 2007 | Sony VAIO VGN-FE790GN Notebook

Not finding what you are looking for?
EPoX EP-8K5A2+ Motherboard Logo

Related Topics:

44 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top EPoX Computers & Internet Experts

Steven Burn
Steven Burn

Level 2 Expert

187 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75807 Answers

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

Are you an EPoX Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...