Question about Car Audio & Video

1 Answer

I am unsure how to wire a kenwood deck in my 95 yukon

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Expert
  • 117 Answers

See dealer for " stolen radio" even though it wasent it will give u the harness and pin out diagram

Posted on Apr 01, 2011

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Sub problem with kenwood deck


well sounds like you crossed a wire somewhere. I would go through all the wires and check all the fuses on the amp and car.

Apr 10, 2014 | Kenwood Car Audio & Video

1 Answer

Stereo install yukon w amp and subs


Recheck your connections from deck to "non-sub" speakers. Are you using an adapter from deck to vehicle wiring harness OR are all wires individually connected?

Apr 09, 2014 | 2002 GMC Yukon

1 Answer

When installing mt kenwood kdc x696 the wires on the deck do not match the wires on the install


Sometimes you have to ignore the color codes and match by function, i.e., right front speaker wires on the deck to right front speaker wires on the install, etc.

Jan 08, 2013 | Kenwood KDC-X696 CD/MP3 Receiver with USB...

1 Answer

Kenwood KDCBT645 deck mounted into a 2000 Miata I have replaced the Sony deck in this car with the deck above ,most of the wires matched up to the factory plug .The deck works fine BUT the power antena...


Use the Amp remote turn on wire, some units don't come with a antenna wire and as an installer we use the remote turn on instead.
Kind Regards Influential Customs

Dec 30, 2010 | Kenwood Kdc-bt645u Car CD/ MP3 Player

1 Answer

How to set timing 95 yukon 5.7


There is a connector to disconnect . Yes it should be at "0". The connector is near the blower motor above the front passengers feet area. I think its a single wire connector with a tan wire

May 14, 2010 | 1995 GMC Yukon

1 Answer

Wired and Installed a jvc KD-R610 deck in my 95 mustang and deck will not turn on


You should verify your wiring .Also check all fuses. that is on the radio and for the power wire (red) .

May 12, 2010 | Car Audio & Video

1 Answer

Installing a KDCX-592 in my son's 95 Nissan Pathfinder. It has a power antenna. It powers up but we can not get sound from the unit using an aftermarket harnass. The unit will drive a a speaker hooked...


get the "nissan to kenwood" factory converter harness available at best buy. but if you don't want to pay best buy prices, go to a local mega mall or swap-o-rama, and go to radio and sounds spot there

Jul 26, 2009 | Kenwood Excelon KDC-X592 Car CD/ MP3...

1 Answer

I just bought a Kenwood KDC-MP438U I installed all the wires right, power is to the deck because it accepts a cd. the deck face doesn't light up. I called in at Kenwood and they had me test it directly to...


Check your Ground Wire inside the Truck and Check the Illumination Wire. I Think on Kenwood the Illumination Wire goes with the Power Wire. If they still will not work, You might want to get a Wiring Harness from Schoche.com Please Rate My Response! Thanks!

Jan 30, 2009 | Kenwood KDC-MP438U Car CD/ MP3 Player

1 Answer

Kenwood deck reads protect and won't function


you have one of your speaker wires shorted out to the body of the car somewhere, or the speakers that you installed are bad. That is the only two reasons it will go into protect. Correct the problem, then reset the deck - it should work fine.
Kenwood builds this feature in to protect the outputs - so they dont burn up in the case of shorted speakers or wiring.

Jan 16, 2009 | Kenwood KDC-MP235 CD Player

2 Answers

Audio Output problems


Currently you have the blue wire from your Kenwood head unit connected to the blue wire in the Chrysler wire harness adapter. You need to disconnect this wire, and reconnect it to the blue/white wire coming from your Kenwood head unit instead. You probably already have the remote wire from your subwoofer amp connected there; both wires need to be attached to the blue/white Kenwood remote output. Your LHS is equipped with a factory amp. The blue wire in the Chrysler harness activates the amplifier, but it's connected to your Kenwood's power antenna activation output; therefore it's only being turned on when the tuner is selected.

May 30, 2007 | Kenwood KDC-MP828 CD Player

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

44 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4844 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75797 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74106 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...