Question about Computers & Internet

2 Answers

Bei Motherboard MSI K7T266 Pro 2 kein Audiosignal (Ac97 im Bios enabled)

Bei Motherboard MSI K7T266 kein Audiosignal.Im Bios ist AC97 enabled.

Posted by on

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 2 Answers

Audio devices connection

Posted on Oct 06, 2008

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    Superstar:

    An expert that got 20 achievements.

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

  • Master
  • 3,051 Answers

Ok what are u trying to do diable that or remove it from the log on screen i can help you please let me know more ok thankyou
v/r mike

Posted on Aug 09, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Bei meinem Galileo FS-102NT befindet sich ein schwarzer Fleck in der Mitte des Reflektors. Ist das in Ordnung? Ich sehe absolut nichts wenn ich rein schaue.


Dies ist kein Fehler. Die Markierung wird benutzt, das Teleskop einzustellen. Es ist im Schatten des sekund?ren Spiegels w?hrend Beobachtungen nicht so beeinflusst das Bildnis.

Jan 16, 2011 | Galileo FS-102NT Telescope

2 Answers

I have using msi k8mm-v ms-7142 ver:1 motherboard with amd sampron 2500+processor its audio driver is not working i download and install ac97 audio from msi site but it is asking to enable bios audio...


You have to double check the cmos or bios settings which the audio are enabled mostly on integrated peripherals inside of you bios! Tap DEL key to enter bios setup.If the audio settings are enabled other solution is to upgrade your bios firmware. You can actually download the update from MSI official website. But be careful while updating your bios firmware, be sure to download the exact model of the motherboard and you must have back up battery or UPS while performing flashing your cmos because if interrupted while flashing causes of fluctuation your motherboard will be dead set.Always remember to back up your cmos before flashing it. After flashing your cmos, install again you downloaded audio driver. The audio driver must be compatible with your operating system in order to install the driver. Hope this works for you!

Dec 29, 2010 | MSI K8MM-V Motherboard

1 Answer

Ich habe Toschiba tecra a8 bei start jetzt verlangt plözlich system Passwort komm nicht in Bios\r\nbitte help my was ich kann tun ? ich habe keine Passwort gegeben und ich auch nicht weiss was ist...


Im not sure i understood all in German ...but I guess you are talking that you have a BIOS password that you do not know ...and you need access that it is denied cause of this password..
To get rid of it ..you will have to open the computer ..and get to the motherboard and remove the Bos battery for a few seconds..This will remove any passwords and reset it to the factory optimal defaults..

I will try to translate in German the basic part ..

?ffnen Sie den Laptop und entfernen Sie die BIOS Batterie seit ein paar Sekunden.. STELLEN SIE es .. ZUR?CK und schlie?en Sie es.. Das wird das Kennwort entfernen..

Sep 02, 2010 | Toshiba Computers & Internet

1 Answer

My c media ac97 audio device wil not start


Check the Device Manager for driver errors. The error code will signal the type of problem. But in most cases reinstalling the driver will help.

Mode tips: http://www.pcauthorities.com/pc-errors/no-audio-device-in-windows

Jan 28, 2010 | MSI K7T266 Pro MS6380 (MS-6380 V2.0)...

1 Answer

K9mm-v (msi 7312) no sound even with drivers installed


Make sure that the drivers you are downloading are for the correct operating system

Jul 17, 2009 | Computers & Internet

1 Answer

No Sound on Gigabyte K8N Pro-SLI


Might be that the chip is bad, make sure that nothing is muted in your volume control also check that digital doesnt have a check on it. some times when digital has a check it wont let you hear anything.

Oct 19, 2008 | Gigabyte GA-K8N Pro-SLI Motherboard

1 Answer

Msi motherboard


use the booklet that came with the MOBO...i used it and it was pretty user friendly...the acronyms on the MOBO will confuse you

Sep 14, 2007 | MSI K7T266 Pro2 (MS 6380-060) Motherboard

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

410 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...