Question about Teac Audio Players & Recorders

Open Question

I have Teac Multimedia SE-B300 speakers hooked into my computer. The speakers used to work fine, now the only sound I hear is when I use the ear phones. I have tried changing the volume, etc., but I don't get any sound from the speakers. Pat

Posted by on

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Open SKy
  • 618 Answers

SOURCE: Polk Audio Speakers

hi Hubbell2008
And Happy Holidays
well, as you can see depending on your audio card, and output power, and sound settings on control panel, if is all up, or down.
you can try that first. But if not work is and Audio Card, type of power output, ....in that case you can change your audio card, if an onboard audio, place a PCI and will be ok, Creative labs models makes diff.

Posted on Dec 04, 2007

CLUEPATEL
  • 138 Answers

SOURCE: Internal Monitor speakers

Have you plugged its connection to your sound card on the pc? Check the connection again. it will help you.

Posted on Dec 12, 2007

Open SKy
  • 618 Answers

SOURCE: Using headphones with Logitech X-230 speakers

Hi FOG-57
Happy HOlidays!
well, if volume is fixed, you have to see if in the control program for sound, you can disable and use the headphone sound program in windows.
good luck

Posted on Dec 26, 2007

SOURCE: Nakamichi TA-4A receiver no sound

HAI,AMP WORKS FINE , CONNACT ANY OTHER TO AMP(CD,DVD,COMPUTER,MOBILE,TV) IN BACKSIDE INAUDIO OR PRE_AMP .THEN SELECT  PLAYER TO IN MODE YOU HAVE INSAERTED.THE SOUND IS OK

Posted on Jun 26, 2008

  • 1 Answer

SOURCE: Labtec 285 Speaker System

I have the exact same problem, what i suggest is finding your manual, and CD to install (if u have one) because i remember this problem a while back when i first got it, but after i installed it was ok...if you dont have the manual or disk, you could look for an online instalation manual (which is what im doing right now)

Posted on Jul 24, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Problem hooking up bose speakers


mcdevito75 here, The HP speakers that came with your computer work fine, the bose speakers work fine on your other computer, the plug on the Bose speakers is a little shorter than the HP speakers, and only the right Boss speaker is working, HMM, Check the Bose speakers, both of them for a volume control 1 of them may need adjustment on this particular computer. If that"s not it, I would speak to a Radio Shack, Staples etc.

Jul 04, 2010 | Bose Companion 2 Series II Multimedia...

1 Answer

I have a set of 4 Altec Lansing surround sound speakers with a subwoofer i bought in 2003 with my dell computer. I can't get any sound from them. Do you have any suggestions? I tried hooking the system up...


If you are listening through headphones that are plugged in to the Altec system, then your problem is the amplifier is bad. Can't help you online with that. Sorry!

Feb 24, 2010 | Altec Lansing Multimedia Computer Speakers

1 Answer

No sound from speakers


insert the ear/head phone in backpanel sound pin (Green color),

1.if You can hear the sound in ear/Head phone,then the problem is in the speaker.replace the speakers

2.if You can't hear the sound in ear/Head phone,then the problem is in your system audio driver.So Down load the audio driver which is suitable for your system and install it.

Feb 13, 2010 | Insignia 2.0 Speaker System (2-Piece)

1 Answer

Gateway- built-in laptop Speakers not working


Seems to me the speaker is just plain broken. You'll need a new one, contact your vendor for repairs, or you will have to live with using external speakers/earpieces...

I hope you will get your replacement,
Yannick.

May 25, 2009 | Gateway Computers & Internet

1 Answer

Nakamichi TA-4A receiver no sound


HAI,AMP WORKS FINE , CONNACT ANY OTHER TO AMP(CD,DVD,COMPUTER,MOBILE,TV) IN BACKSIDE INAUDIO OR PRE_AMP .THEN SELECT  PLAYER TO IN MODE YOU HAVE INSAERTED.THE SOUND IS OK

Jun 26, 2008 | Nakamichi AV-10 Receiver

2 Answers

I guess its the speaker that is not working


johanita - have the phone speaker replaced.

oleg83 - ear piece speaker needs to be replaced

heyari - replaced the speaker

GUEST - replaced the speaker on the phone

tina-ehmm-72 - the ringer and ear piece needs to be replaced

hashah - replaced the speaker

May 29, 2008 | Sony Ericsson W850i Cellular Phone

2 Answers

Sonyericsson K850i


i can fix ur cellphone.. if u want contact me humberto_landaverry05@live.com

Mar 17, 2008 | Sony Ericsson W850i Cellular Phone

2 Answers

My speakers all work, but the subwoofer sound lowers when they are all working


Hi, pls don't get me wrong, but might it be that you are just hearing more of either the front or the rear since they operate on the frequencies our ears are attuned to with the sub just producing the low ones. Other than that, might it be also the placement of the speakers? The front and/or rear are placed relatively higher than that of a sub woofer hence closer to the level of your ears and therefore you can hear them more distinctly while the sub being lower, you probably feel it as well as hear it but not as loud. Since all of them are working albeit the sound level, I can think of no other explanation. If however this is not the case before and that this problem just recently came up, then may I suggest that you bring the set to a qualified service personnel since this involve checking out the individual amplifiers and their attendant electronic circuitry. If you are comfortable working down to component level, you would probably have to start with determining how many amps are inside the unit and diagnosing each one including the PSU. Far chance as it may be, there is a possibility that the PSU is not able to supply the current demands when all the amps/speakers are working. Hope this be of some help. Pls post again how things turn up. Regards.

Apr 25, 2007 | Labtec Arena 530 Computer Speakers

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

113 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Teac Audio Players & Recorders Experts

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

5047 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

75797 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74106 Answers

Are you a Teac Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...