Question about IBM Bladecenter S Raid Sas Module - - 43W3584 Storage Controller

Open Question

Hello !!! I have problem with SAS RAID Controller Module(43W3584). On the BladeCentre S was installed SAS Connectivity Module (39Y9195). The storage HDD were connected to hosts and everything works fine. Then it was necessary to install SAS RAID Controller Module(43W3584). I disconnect all connected hosts, shutdown BaldeCentre, pull out the SAS Connectivity Module (39Y9195), install SAS RAID Controller Module(43W3584) with Battery Modules. After Switching on the BaldeCentre update all firmwares ( AMM, SAS RAID Controller Module, Storage Module, Disk). But the system have problem, there is amber information led . What could be the problem?????? Thanks.

Posted by on

6 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

  • 11 Answers

SOURCE: Raid 0 on Intellistation 6221?

That particular work station comes with both IDE and SCSI drive interface controllers. The IDE drive should be used for your OS. The SCSI drives for your data storage. Now, the issue is to get the SCSI to work in RAID_0 as I understand.

You iwll need a RAID controller such as Adaptec AHA-3940AU WD SCSI Host Controller, which may be found on eBay (used) for a very affordable price. The driver software may be downloaded directly from Adaptec, so I suggest you do that in the iterim peroid, and store drivers on a USB thumb drive.

Hope this helps you.

Posted on Dec 29, 2008

  • 103 Answers

SOURCE: new install scsi hard disk no detect in ibm x3400 server

you will need to add the new drive to your array bbfore it will how up to be formated do this throught the array configuration util



Regards Al "alstech"

Posted on May 26, 2009

micromatikal
  • 2777 Answers

SOURCE: IBM Total Storage DS400 I just did a ot sway

Hello there, I am a former IBMer that worked with storage arrays all the time, but I am confused on your issue here. I think you may have missed a few characters in your first couple sentences here:
IBM Total Storage DS400I just did a ot sway replacement of a failed controller.... IBM ServeRaid mgmt displays the same same failed controller status.


So have you replaced the failed controller? Sometimes you need to remove the definition from the system of the one controller and re-add it for it to recognize, but shouldn't need to.
Let me know some more info and I can definitely help you here.
Thanks Tim

Posted on Sep 10, 2010

  • 1 Answer

SOURCE: Boot problem with IBM xseries 206 - SCSI Drive and SATA drive

Not a solution: just a follow up. Did you work this out, as I have the same problem now. For others info: the xseries 206, has 2 sata connections which can be configured as a sata raid. It also has 3 hot pluggable scsi slots. When the sata drives are not connected it boots off the scsi to win server. As soon as the satas are plug in ( 1 or 2, raid or not) it wants to boot off the sata drive. Any help would be great.

Posted on Dec 15, 2010

smb_146
  • 252 Answers

SOURCE: i need a driver for my sound card

Hi!
You can download you drivers here:
http://download.lenovo.com/ibmdl/pub/pc/pccbbs/netvista_drivers/dsiz31us.exe
Or
Go to supoort.lenovo.com using Internet Explorer and use Run AutoDetect.
Thanks

Posted on Oct 04, 2011

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Can not setup RAID 1 on an IBM X3200 M3 Server


you can access the raid controller using the BIOS and system devices>>> refresh>>> then select the controller then create your raid...

don't know why they move out from the POST the controller its really stupid''' Sorry..

Feb 04, 2012 | IBM System x3200 M3 7328 Server tower ...

1 Answer

I have an Intek DG45ID motherboard, installed a Fasttrak TX4650 RAID card in the PCI-X x1 slot. The motherboard does not get past the BIOS post in the boot process, just after showing the boot options a...


It seems that the card might be faulty. If there were incompatibility problems, they would normally show up under the operating system (Windows, Linux, etc), not during the booting process.
From your description, I suspect that the card's BIOS is corrupt. Try getting a replacement under warranty and see if the new card works normally (it should).

Mar 13, 2011 | Promise FastTrak TX4650 4 Port SAS RAID...

1 Answer

NO HARD DISK FOUND DELL POWERDGE 1600SC


Is the HD SAS/SCSI/SATA on a raid controller?

If so you need to enter the RAID config (not the bios, but there will be a RAID config option during the boot process CTRL+M I believe.. but it will say on screen.) Then you need to set up the raid config, then initialise, then the drive will be detected for loading the OS.

Either that or the drive(s) shafted.

What sort of disks are you using?

Aug 20, 2010 | Dell PowerEdge 1600SC Server

1 Answer

Performed a clean installation of windows xp sp2 which I purchased and the installation won't complete it says error 1 cannot boot from drive how to fix this ?


you need a raid controler then use a raid driver disk before install windows, because you use sas as primary disk. these disk is for unix and server blade server, using sometimes windows server as Op System.
is a tradicional steps when using special hard disk

Aug 08, 2010 | IBM (40K1042) 36 GB SAS Hard Drive

2 Answers

Windows 2008 r2. cannot find SAS HDD during install. I have tried to use drivers from Delll official site. But it doesn't help.


What RAID controller are you using? Also, you must first configure RAID in CTRL-C (SAS 5/6) or CTRL-R (PERC 5/6) before even loading the driver will help.

Mar 18, 2010 | Dell PowerEdge 2950 (becwfk1_6) Server

1 Answer

Constant beep on poweredge 840 appears to work alright


Hi

Besides standard beeps codes indicating Processor, CPU, Memory or Systemboard failures,
Dell PERC (PowerEdge Expandable Raid Controller) or SAS Controllers (Serial Attached SCSI) generate beeps to alert failures on the RAID sub-system.

From your description of the issues (when the beeps start), i suggest you check PERC or SAS setup. If you have Dell OpenManage Server Administrator installed, you can log-in and check for more information. Additionally, on the next reboot check the PERC/SAS/CERC boot up for any messages. You may also access the PERC (Ctrl+M), SAS (Ctrl+R) CERC (Ctrl+A) Management Menu for specific failures and attempt a rebuild (assuming you have a redundant RAID Volume).

You can also speak with Dell Support and raise a warranty call if the system has warranty.

Note: PowerEdge 840 would ship with PERC or SAS Controller. PowerEdge 700 will ship with PERC or CERC.

Mike

Apr 02, 2008 | Dell PowerEdge 700 Server

Not finding what you are looking for?
IBM Bladecenter S Raid Sas Module -  - 43W3584  Storage Controller Logo

Related Topics:

179 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top IBM Computers & Internet Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18391 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Computer Links

Level 3 Expert

2385 Answers

Are you an IBM Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...