Question about EliteGroup 760GX-M (760GXMWXP2800FAN) Motherboard

1 Answer

WILL NOT GO THRU POST,POWER COMES ON FANS ARE RUNNING,BUT NO POST ,NO VIDEO?

Posted by on

  • ReaLx3m Mar 13, 2011

    Did it work before , or its like this from assembly?

×

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 93 Answers

Check your RAMS, try changing the RAM to other slot and also if possible try with some different RAM

Posted on Mar 13, 2011

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

NO DISPLAY


More description would help. Are you using a video card or onboard video? Does it beep at all and goes thru the POST (power on self test)? Just dead black screen and only power lights and fans on?

Sep 10, 2011 | Mercury P4VM800M7 Motherboard

2 Answers

Power supply is good, fans running - no display on


make sure to check the video cable (DVI,VGA,HDMI) if properly connected

if youre using an independent video card and your motherboard has a builtin try to use the integrated to check if the video card is faulty

if you dont have a video card and using the integrated the motherboard might be faulty

:)

Jul 20, 2010 | Asrock P4I45GV R5 Motherboard

1 Answer

Turn on computer power up fan spins fast monitor


Here is some diagnostic information. The Fans running at full speed are an indication of a NO POST failure
http://www.fixya.com/support/r4282412-find_no_post_diagnostic_information_dell

Apr 17, 2010 | Dell Inspiron 530 Desktop Computer

1 Answer

No video many different video cards hp pavillion a1410n


too much troubleshooting... not common..

let it check to computer technicians.. it might be you motherboard..
because if you turn it on the fan still turning (Power supply ok!)

minimize from turning it on..

Nov 30, 2009 | HP Pavilion a1410n (ER890AA) PC Desktop

1 Answer

No post to bios on new pc build


FIRST....... Make sure you remove the stock thermal compund (pasty/sticky stuff) from the bottom of the heat sink as well as from the top of the cpu.........

Second APPLY some ARCTIC SILVER 5 compound-ust a thin coat of it over the top of the cpu......use an old credit card.....keep it ff the sides and bottom though......it's important not to use too much........one little tube will do anywhere from 3 to 5 CPUs...!!!
(stock thermal paste/thermal compunds......**** BADLY and can cause a cpu to burn up)

reseat (properly) the cpu and carefull

Now make sure you're 24 pin or 20+4Pin Power connectors are connected, as well as your fans..........disconnect all your SATA Devices, and remove everything but the video card , CPU, and fans.......Now it should post (if all your jumpers are set correctly...........


IF it still doesn't post, remove the video card and reboot.

If it doesn't beep at all......... You have one of 2 things.........A DEAD CPU, or a DEAD MOBO

Mar 19, 2009 | MSI P4M900M-L Motherboard

1 Answer

SuperMicro H8DCE-O R Motherboard no video


did you plug up toe power to the video card, the problem seems to be that the video card is getting no power, if the power is hooked up properly to the video card, the your power supply is probably not powerful enough.

Dec 04, 2008 | SuperMicro H8DCE-O R Motherboard

4 Answers

No post no beep no video


you sure that the 4pin power connector coneected to your mobo

Sep 12, 2007 | Computers & Internet

Not finding what you are looking for?
EliteGroup 760GX-M (760GXMWXP2800FAN) Motherboard Logo

Related Topics:

27 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top EliteGroup Computers & Internet Experts

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

Matthew Spark
Matthew Spark

Level 3 Expert

1066 Answers

Jerry Umali

Level 3 Expert

979 Answers

Are you an EliteGroup Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...