Question about Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 Sound Card

2 Answers

Vista I found message after set up (Vista system)on my computer i have (no audio output device is installed

Posted by on

  • shahid083 Aug 16, 2008

    when i was using windows xp my creative sound blaster live!5.1 was work properly but I found message after set up (Vista system)on my computer i have (no audio output device is installed

×

2 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

Where could i found 915 pl software for intel motherboard


Posted on Aug 08, 2008

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that hasĀ over 10 points.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 15 Answers

Http://blogs.meetandplay.com/WPierce/archive/2006/10/08/Vista__Sound_Blaster_Live.aspx

these guys have sorted a modified driver ,Good Luck!! :)

Posted on Jul 27, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I dont have sound in my pc.i dont know where to fix my problem


If you sue external speakers or headphones, follow these instructions. If you have a notebook computer & are using the onboard speakers, skip to the *Windows section below.

You can start by checking your speakers, if any. Make sure they are powered on and functional. You may also want to test there speakers on a different computer just to make sure.

If the speakers work on a different computer but YOURS still does not have sound, try a known-working set of headphones. Make sure the jack is seated correctly as it may be loose.

*Windows:
Check the volume controls on in Windows. If windows does not have any volume controls, then chances are, the sound drivers are not installed. Check your computer manual to find out what model it is, then visit the manufacturer's website to download the appropriate drivers and software for the sound card.

Note that if you have used external speakers or headphones anytime before this issue started, you may have to re-plug the device & unplug it again & allow Windows to detect that it's unplugged (for HD-capable audio devices in Windows Vista or 7).

If you do have HD audio in Windows Vista or 7, right-click on the volume control in the notification tray on the bottom-right corner of your screen and select "Playback devices"...

rictutero_4.jpg

... then make sure you choose the appropriate output device (whatever it is that you actually use: Speakers, headphones, HDTV output, etc).

rictutero_5.jpg

Aug 12, 2011 | Computers & Internet

2 Answers

I bought a Gwc aa1500 5.1 audio usb adapter for my laptop. I tried plugging my axpro headphones into the adapter but all the audio seems to be coming through the front speakers. How can i get it to go...


This is an issue with the driver or configuration.

Make sure you have the latest updated drivers for the device

When sound is coming from front for 5.1 system, its most probably to do with settings.Stereo mode Outputs from front speakers only. Try finding a radio button inside sound settings for 5.1 Audio system.

It is most probably found under " Speaker Configuration" Settings.

Mar 12, 2011 | GWC AA1500 External Sound System

1 Answer

When trying to install the M-audio mobilepre usb with the CD, I get the message is not compatable with my operating system (windows vista). Help! What do I do?


http://www.m-audio.com/index.php?do=support&tab=driver&serie_ID=6&PID=8eb1a9920df341303f81bca7ff458be3&OS=x45#tabs

Go here pick your audio device, then pick your Operating system, then download and install. Hope this helps.

Aug 07, 2010 | M-Audio Mobilepre USB Bus-Powered Preamp...

1 Answer

My sound card is not work on windows vista home premium. previously i have xp on my system and sound card was waorking well. now i have installed vista and and it prompts that no output device is...


1. you will have to use the "compatibility mode" to get the sound card to work that is if it worked in Windows XP it will have to be set up in Windows XP
Here is the knowledge base article for follow:

http://support.microsoft.com/kb/927386

2. copy/paste into the url
3. sometime the drivers for you sound card are not compatible for the new Operating system (Vista) and will need an update or you will have to purchase a new sound card that is compatible.

Jul 09, 2010 | Yamaha SW 1000XG Sound Card

1 Answer

No Audio device output installed


You must be using windows vista.

this error means you do not have hardware for sound.

if you are having this problem in desktop attach one headphone or speakr and it will work fine.

if you are using laptop try connecting headphone in jack it should work fine

Sep 29, 2009 | HP Computers & Internet

1 Answer

Its appeare in my computer no audio output device is installed


why realtek ac97 audio not being installed in a windows vista?

May 30, 2009 | TerraTec Electronic AudioSystem EWS88MT...

1 Answer

Lost output audio device


You should try reinstalling the device driver available from the Realtek site. Sometimes the driver can get out of whack after Windows Update.

Post your results here, especially if this doesn't solve your problem.

Apr 04, 2009 | Computers & Internet

2 Answers

7.1 Sound problems in Vista


check if your systems has sound card fully installed

Sep 12, 2008 | Razer BARRACUDA AC-1GAMING SOUNDCARD 7.1...

2 Answers

Lambda lexicon sound problems: is vista the cause?


I have had the same problems with the lambda driver ...they just posted a new installer on the lexicon website which fixed me up...try it.

Jul 16, 2008 | Lexicon Lambda Usb Desktop Recording...

2 Answers

Output activity showing but NO SOUND!


Windows Vista Home Premium--Up to date This may be the problem. Vista is very much AntiPiracy. If you are ripping or such, Vista will give you grief.

Jul 26, 2007 | Echo Indigo IO Sound Card

Not finding what you are looking for?
Creative Labs Sound Blaster Live! 5.1 Sound Card Logo

Related Topics:

65 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Creative Labs Computers & Internet Experts

micky dee

Level 3 Expert

2635 Answers

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Shawn DuRee

Level 3 Expert

355 Answers

Are you a Creative Labs Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...