Question about Sony SA-WM500 Subwoofer

3 Answers

Light on front isnt on at all..

Doesnt seem to power up at all.. Is there a fuse somewhere ?

Posted by on

  • Anonymous May 05, 2009

    How would you go about doing that.

×

3 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 1 Answer

Actually, there is a fuse. You need to take out all the screws and remove the two dials so you can take off the panel. Look to where the power cord connects to the board, and you will see the fuse. It is a 125V 4 amp fuse.

Posted on Nov 22, 2009

  • ishjessica95
    ishjessica95 Oct 03, 2012

    Where can you Buy 125v 2.5amp at?

×

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 40 Answers

No, its probally the power supply, i would try putting a new power supply in

Posted on Jul 25, 2008

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

I have the same problem with my klipsch kw-100 I am thinking the fuse is blown on my sub its prolly the same with your sub

Posted on Sep 21, 2012

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

My printer isnt feeding paper and it has plenty in the shoot


You may have a piece of paper jammed somewhere, open inspection hatches and check

Jul 23, 2014 | Canon Pixma MP600 Printer

1 Answer

I have a Ricoh Aficio 2500sp copier, a paper got jammed which was released and i closed the door at the side (as normal) the copier stop working as though a fuse went...... Ive checked the plug, socket and...


check at the back of the machine, somewhere around the power cable, there should be a small black trip switch, if that doesnt work then check the fuse on the power supply board after you unplugged the power cable

Nov 03, 2013 | Ricoh Aficio Office Equipment & Supplies

1 Answer

Wire diagram vw caddy van for stereo


As you have power to the eject and cd, it would seem to be a problem with the Power switch on the head unit.

Jul 14, 2013 | Vehicle Parts & Accessories

1 Answer

I have no sound coming from my sub or my back speakers. all the fuses are fine and all connections are fine as well and the blue light on my amp is on. and the it seem the power light and protection light...


With the radio OFF, take a jumper wire and connect from the 12V input to the remote input of the amp to see if it powers on.(BE CAREFUL NOT TO TOUCH THE GROUND). If it does, your remote from the radio is either cut somewhere, or not working at all. If it doesn't turn on then turn on the radio and do the same thing with the jumper wire, if it turns on, then your 12V power from battery is not working, maybe a blown fuse by the battery?

Jul 28, 2011 | Car Audio & Video

1 Answer

My 97 ford f 150 , the fuse number 7 under the hood alway gets burnt, my tail parking lights and dash light wont work,, i open the lights then boom the fuse burns out?? every thing else works but the...


There is a short somewhere in that power supply circuit. It is not going to be any fun to find and all you can do is inspect every inch of each wire.

Jan 29, 2011 | 1997 Ford F150 Regular Cab

1 Answer

VOLVO S40 DOESNT START OCCASIONALLY


sounds like you need a new battery, it probably isnt running enought cranking amps to start your car, try a different battery and it should start fine

Dec 11, 2008 | 2000 Volvo S40

1 Answer

MY HORN DOESNT WORK


First thing to check are the fuses for horn and lights

Dec 10, 2008 | 2005 Chevrolet Malibu Maxx

1 Answer

Computer isnt running


If that is the case your system need to check the battery for fault and does it happen with the power source too i fthe same problem check your processor fan if its bad when you on the system and is not blowing that might have cause the processor itself to get bad you will have to change this ones and then your system will be ok right rate this solution.

Nov 27, 2008 | Toshiba Satellite A205-S4617 Notebook

Not finding what you are looking for?
Sony SA-WM500 Subwoofer Logo

844 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Sony Audio Players & Recorders Experts

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

kakima

Level 3 Expert

100387 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

4706 Answers

Are you a Sony Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...