Question about Car Audio & Video

1 Answer

NO SOUND I HAD MY SYSTEM HOOKED UP IN MY TRUCK. NOW IT STOPPED WORKING. THE AMPLIFIER LIGHTS UP, BUT THERE IS NO SOUND COMING FROM THE SUBWOOFERS.

Posted by on

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 63 Answers

Check to see if the rca's have been disconnected from the amplifier or behind the head unit. if ok, thake a power meter and measure speaker outputs on the amplifier to see if voltage is present. can also check resistance on subwoofers to see if they are blown.

Posted on Jul 13, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

On my klh subwoofer the high speaker output stop working the sub works just fine but when I hook up the other speakers to it they don't play at all. I know if I go and buy a receiver I can bypass it.


The speakers connections have to come from an amplifier with sound coming from it in the first place. Once connected to the unit the bass signal is then extracted from the signal and the rest of the signal sent to the main speakers. The KLH will not power the main speakers on it's own. The unit will only take the two main stereo channels, from an amplifier, the left and right then go to one set of inputs and they then come out of the other two outputs.

Dec 27, 2016 | KLH Audio Players & Recorders

1 Answer

Car amplifier stopped working.


what gauge wire are you using

Apr 24, 2012 | Car Audio & Video

1 Answer

No sounds coming out of subwoofers


CHECK INSIDE UR SUBWOOFER BOX ...

Apr 11, 2009 | Pyle PLAM2300 Car Amp

1 Answer

Sub cutting out


Check the 12v wire running from the battery to the amplifier. Also the sony explode is a garbage subwoofer compared to the Alpine.. sony (they say 1200w max but its more like 100w to power the thing) Amp could be going. Is the amplifier hot when running. If there is a burnt smell comming from the amp, its the amplifier

Mar 27, 2009 | Alpine Type-R SWR-1222D Car Subwoofer

1 Answer

My sub flickers on and off in my truck!!!


could be a number of things loose wires bad ground fuse on its way out or internal problems

Feb 13, 2009 | Profile BAJA HA700M Car Audio Amplifier

1 Answer

Subwoofer dont work at all


That sounds like defective internal wiring or a loose connection on the amplifier PCB. If you just purchased this audio system. It should still be under warranty for a defect.

Feb 06, 2009 | Panasonic SC-PT1050 System

1 Answer

Thunder 5604


okay u will have to troubleshoo the amp.....dose the amp light up?...when u have the radio on? also check your sub wires.going to the amp....make sure the rca'sare hooked up to the radio rear out puts are the radio sub out puts...and then test your amp gain adjustment...let me know if that work's

Jun 23, 2008 | MTX Thunder5601 300W x 1 Car Amp Mono...

2 Answers

Protection light


You cannot parallel two subs AND run them on the Bridge. You must have at LEAST a 4 ohm load on the bridge, and 2 4 ohm subs in parallel equals TWO OHMS. BAD!!! Move each sub to it's own channel or your amp will soon fry.

Sep 10, 2007 | Sony XM-2002GTR Car Audio Amplifier

1 Answer

Blinking Led power light


I have a alpine MRP-M350 700 watts class D... i will ask if it can support 2 subwoofer a 1200 watts 10" JBL subwoofer?

Aug 22, 2006 | Alpine MRP-M350 Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

105 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4807 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

70347 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

72620 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...