Question about Audio Players & Recorders

1 Answer

Only one of my subs are working after the install

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 682 Answers

Confirm that you plug all cables in right place-confirm that no cable touch each other- reinstall your system again.

Posted on Jul 02, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

No bass from Bose AM 15 Sub


Sub will only work in surround mode, not stereo mode. Also source must have sub component (5.1, 7.1, 9.1 etc) If your system was transmitting sub signal before, be sure you have chosen a mode which includes a sub signal.

Nov 11, 2013 | Denon Audio Players & Recorders

1 Answer

Subs not responding to Sony CDX-GT500


you cna switch the working rca's to the sub out put to check for sound if u get sound it means your rca's are bad but if no sound then your other outputs in your radio may be deffective

Jun 12, 2010 | Sony CDX-GT500 CD Player

1 Answer

Kenwoodxw1000f shut off after 10 sec


the problem sounds like your new sub is drawing to much power and your amp can not handle it. bridging the amp is a good way to get the full power out of your amp. But it isnt always suggested, my solution is to get a bigger amp. I install stereo systems for a living, and i tell my customers that it is smart to get an amp about 100 more watts then the rms rating of your subwoofer.

Feb 13, 2010 | Kenwood eXcelon KFC-XW1000F Car Subwoofer

1 Answer

Just installed the sub it work for 10 sec then quit checked the amp and its working with a old sub do the subs freeze or something


The amp needs to "see" a load and if the new sub is incorrect the the amp will sense improper amps and will shut down, a protective circuit. Load the amp with the correct speaker....

Feb 13, 2010 | Kenwood eXcelon KFC-XW1000F Car Subwoofer

1 Answer

No sub signal from a CDX GT520.


connect the speake(sub) directly to the stereo(just use one of the rear 6x9 speaker wire to test the sub and make sure it's not the amp. if it does not work, it's the sub

Sep 07, 2009 | Sony CDX-GT520 FM / AM Receiver

1 Answer

Subwoofers won't work and they are brand new


Hello,

I've got a pair of these MTX's subs powered from a Fusion 450 watt 2-channel amp. For the price, they are great. By the way, they are 4-ohm.

My first suspicion would be that something in the first incorrect wiring damaged either the amp or the subs. Can you explain specifically what the "installing the subs incorrectly" means? Was the amp output shorted out at any time or was it operated without a load? Either of these conditions will fry an amp and sometimes, the protection circuitry doesn't work either.

First make sure that your amp is still working. Check both the primary power fuse, usually located near the vehicle battery, and the fuses on both sides of the amp. Make sure that when you turn the system on, the power light comes on steady (blinking is protection mode). Test your subs one at a time on a speaker output.

Mar 29, 2009 | MTX Thunder 4500 T4510-04 Car Subwoofer

1 Answer

Sub not working after installing the jensen vm9022 deck


reinstall the factory radio use a digital volt meter to see witch wire supplies voltage when radio is turned on and off, note placement on harness then verify this wire is hooked up on the output side aftermarket harness you may have to jump it to get the maps to turn on. tip you can carefully pull unused wire from harness example (dimmer wire orange white) and move it to the position needed to keep it a clean install .

Nov 19, 2008 | Car Audio & Video

1 Answer

Subwoofer not working


It should work but I think you have more problems.

Mar 08, 2008 | Televison & Video

2 Answers

Just stopped playing


is it a seald box or a ported box?

Oct 23, 2007 | Jl Audio 12W7 Car Subwoofer

Not finding what you are looking for?
Audio Players & Recorders Logo

Related Topics:

13 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

 Grubhead
Grubhead

Level 3 Expert

4861 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

72670 Answers

Are you an Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...