Question about ASUS M2N-E SLI (M2N-E SLI GREEN) Motherboard

1 Answer

Local area connection, no internet connection

Running windows vista home premium, Charter cable modem, Netgear wgt624. I cannot get a internet connection using the local area connection. I can wireless but not hardwire connection. I have updated all firmware, drivers, reset cable modem, router, computer several times with no help. I have renewed IP and tried to repair connection with no help. I have tried to run cmd and type netsh int ip reset with no help. I can get internet using other computers and I have changed all internet cables with new ones. Im using M2N SLI DELUX mother board

Posted by on

  • cliffchen200 Oct 20, 2008

    I have similar issue with WinXp installed, one time I unplug the network cable, and plug in again, I lost my internet connection and check the lan port the orange light is not on. Does anyone know what is wrong? Thx.

  • johnkr Dec 08, 2008

    I have the same problem. One day both network connections stopped working. I reinstalled drivers multiple times and now one port says it is connected but can't get a valid IP address. I installed a separate network card in a PCI slot and it works perfectly with the same network cable. Any one have a solution?



1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points


    An expert that got 10 achievements.


    An expert that got 5 achievements.


    An expert whose answer got voted for 500 times.

  • ASUS Master
  • 1,314 Answers

My guess is the LAN port on your motherboard is bad. The simple solution would be to add a PCI ethernet card and disable the one on your motherboard in device manager.

Posted on Jun 18, 2008


1 Suggested Answer

  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017


Add Your Answer

Uploading: 0%


Complete. Click "Add" to insert your video. Add



Related Questions:

1 Answer

Netgear wnd3700v3 has two yellow linght on and no internet

The internet port of the router needs to connect to the modem from your ISP. The two yellow lights are normal but if the internet light is off check the cable from the router's internet port to your modem.

Sometimes the modem needs to be turned off then back on again for the router to get an internet connection (IP address).

Nov 16, 2013 | NetGear WGT624 Wireless Router

1 Answer

My netgear is up and running and all the bars are up and im on it but when i log on too the web it says problem loding page

Netgear WGT624 V3 Wireless Router Problems by BigG2 - January 16, 2007 1:17 AM PST

Hi Guys/Gals,

My wireless connection is not working and i cannot log on to it, I have connected a Netgear WGT624 V3 Wireless Router to my Motorola SurfBoard SB5101E Modem which is connected to Telewest Cable Broadband (internet works fine if i access directly through the modem), on the router the power light is lit and also the internet light flashes rapidly but the wireless light comes on for a couple of
seconds and then goes out - i think this is the problem? I have tried logging on to the router to check the wireless settings but cannot access it, i have also tried connecting directly via LAN but cannot get this to work either although i am not sure if i have connected it correctly?

Any ideas/comments/advice is very much appreciated!!

Thanks in advance,

Jan 05, 2011 | NetGear WGT624 Wireless Router

2 Answers

Can't connect to netgear wnr 2000

conect to netgear then shut down and turn it back on.

May 27, 2009 | Acer TravelMate 5520 Notebook

1 Answer

Netgear WGT624 router won't connect to the internet

I am in the UK and have found through experience the Netgear's seem to work perfect on a BT line (equivalent of AT & T)
but not on the cable.

I would suggest purchasing a Linksys by Cisco WRT54GL Wireless-G Broadband Router as these seem to install in minutes,
saves me hours of wasted time when setting up wireless networks.

Jan 18, 2009 | NetGear WGT624 Wireless Router

1 Answer

No connection when installing WGT624 Netgear router

Plug an ethernet cable into the wan port of the router from your virgin modem... then plug ethernet cable from computer into a port on the router....that should solve your problem.

Jan 09, 2009 | NetGear WGT624 Wireless Router

1 Answer

Intel 82562V-2 10/100 ethernet adapter does not turn back on from vista sleep mode

If you're using your system as the Host for the other systems, turn off your sleep mode. The Host should be active at ALL times.

Dec 09, 2008 | Intel Ethernet 10/100 Network Adapter

1 Answer

Local area connection

If it says that your local area connection is unplugged then you cant have a cable plugged into the ethernet socket on your pc into a router or there is a break in the cable.

Feb 10, 2008 | NetGear WGT624 Wireless Router

Not finding what you are looking for?
ASUS M2N-E SLI (M2N-E SLI GREEN) Motherboard Logo

632 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top ASUS Computers & Internet Experts

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18420 Answers

Alun Cox

Level 3 Expert

2678 Answers

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Are you an ASUS Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides