Question about Nokia N70 Cellular Phone

1 Answer

Saya terlupa code.macam mana nak atasi? - Nokia N70 Cellular Phone

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Vice President:

    An expert whose answer got voted for 100 times.

  • Master
  • 527 Answers

Which code you are asking? if it lock code means try master reset code

Posted on Nov 13, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Saya terlupa security code nokia 1208..macam mana nak reset balik


cara membuka securty code nokia 1208 gmna si gan,, imei (351956031496050)

Jul 29, 2013 | Nokia 1208 Cellular Phone

4 Answers

Akaun facebook saya kena block.macam mana nak aktifkan semula


Facebook Saya kena block padahal Saya membuat Facebook itu belum satu hari .. tolong Saya bagaimana untuk mendapatkannya kembali :'(

Feb 26, 2012 | Computers & Internet

2 Answers

My digi sim has blocked want puk code no


Hi
you can ask your puk no. from your service provider call to your costumer care and ask for your puk no and they provide you puk no for free....

thanks for using fixya

Sep 23, 2011 | Teac (DV-W58GA-PUK) Burner

3 Answers

Macam mana nak sah kan email facebook?


saya punya password facebook tak boleh disahkan

Apr 08, 2011 | Yahoo Mail

14 Answers

Cara sahkan email saya


mcm mna nk sahkn email fb lah? susah btul ni . kpala pun skit nak sahkan ..aduhai .boleh tlg tak?

Jan 17, 2011 | PT Juara Radya Kencana JRK lapTopper

1 Answer

Saya baru beli nokia c3 dengan 2gb memory kad.bila saya bluetooth lagu dari pc saya ia hanya boleh memuatkan 8 lagu saja dalam "receive file". jadi bila saya check kemudiannya lagu tersebut...


Saya dah 3 minggu beli nokia c3 ni,that problemnya saya x boleh nak layari internet walaupun guna wifi..macam mana nak setting ek..boleh x bantu saya..please advice me at email hasliza_7977@yahoo.com / gtalk hasliza.hassan37@gmail.com.tq

Jan 09, 2011 | Nokia C3 Cell Phone

16 Answers

Macam mana nak sah kan email facebook ??


macam mana nak sahkan email facebook

Nov 16, 2010 | Facebook Social Network

1 Answer

Macam mana nak bukah security code fon saya.model 1208


hp 1208 terblokir nii
gmn cra buka security nya

Jan 20, 2010 | Nokia 1208 Cellular Phone

Not finding what you are looking for?
Nokia N70 Cellular Phone Logo

Related Topics:

145 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Nokia Cell Phones Experts

Computer Repairing
Computer Repairing

Level 3 Expert

14641 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18402 Answers

Are you a Nokia Cell Phone Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...