Question about Computers & Internet

Open Question

Driver WIA canoscan lide 25 saya hilang gmana cara dapetinnya?? jadi ga bisa scan cz ada message memori penuh thank ,,,

Posted by on

Ad

4 Suggested Answers

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
New users get 2 Free calls (no credit card required) and instant help on almost anything you can think of (from cars to computers, appliances, handyman, and even pets).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad
  • 5160 Answers

SOURCE: my cannon canoscan lide 20 lide 30 driver,dose not

Do you have the 32-bit OS or the 64-bit OS? The Canon drivers will work in 32-bit Win7. However, Canon doesn't support these scanners in the 64-bit OS. The only way to make the scanner work in the 64-bit OS is to run either a dual boot system or a virtual computer with a supported OS. The Vista x64 bit driver doesn't work even if you use the compatibility mode.

If you have Win7 Ultimate, you can download Microsoft's Virtual PC and the XP mode for free. All other virtualization software options (Virtual PC, Parallels, VMWare) require a paid (licensed) version of the OS. Then install the scanner in the virtual computer and transfer files to external media to share it with the main computer. Dual boot systems have the same restriction of needing a valid OS.

I'm not aware of any Canon drivers for this scanner under UNIX.

I wish that I could be of more help.

Cindy Wells

Posted on Sep 02, 2010

Ad

SOURCE: salam... hape saya samsung star....tadi ngutak

PUKs, or personal unblocking keys, are used to unblock a mobile phone which becomes blocked. Mobile phones may become blocked when a PIN (personal identification number) is entered incorrectly on three consecutive occasions. In some instances, the phone may become blocked, which requires a PUK to unblock it, and in other instances, the SIM (Subscriber Identity Module) card itself becomes blocked and again will require a PUK to unblock it. Mobile phones are also blocked when they are reported stolen and if there is an outstanding payment on the account. It is important to differentiate between unblocking phones (using a PUK) and unlocking mobile phones (using another type of code). NOTE: It is a criminal offence for anyone to attempt to unblock a mobile phone, other than the network provider who put the block on the phone. If your phone has become blocked by mistake, for example you have entered the PIN incorrectly on three consecutive occasions, then you need to contact the mobile phone network operator with your details. To explain a little more, specific to your mobile phone network, You need to go to your Service providers, web site & navigate your way to the specific PUK details for your mobile phone network operator. Usually you have to Register your phone to get a PUK code.

Posted on Oct 03, 2010

  • 1 Answer

SOURCE: ada gak cara nya biar bisa ganti VGA pada laptop

mendingan rakit pc aja sekalian...
maen game ajib...

win 7,ram 2GB athlon x2 250 3ghz,HD 4650 turbo 1GB ddr3.
call of duty walfare2,pes 2011..
welcome..
hahahaha...

Posted on Nov 03, 2010

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

Bagaimana cara menambah fitur game pada hp mito 960


hp mito saya tiba tiba buat internet tidak bisa ada tulisan halaman kosong giman cara memperbaiki nya mohon jawabannya ya biar bisa internetan lagi

Jul 29, 2012 | Cell Phones

7 Answers

Pada saat menekan tombol power camera digital tidak hidup atau mati , bagaimana solusi menghidupkannya kembali ?


saya mempunyai camera samsung ES95 baru dua bulan 4 bulan entah knpa pas saya mau pakai terus saya hidupkan/ tekan tombo; power nda mau nyala2 padahal kamera saya aman2 ajx kondisi sebelum saya hidupkan batrai full kondisi nda aman
ada yang tau nda gaimn cara hidupkan
terimakasih ???

Jul 13, 2012 | Fuji FinePix A345 Digital Camera

7 Answers

Cara memperbaiki memori penuh d c203


hp nokia c2 saya gk mau dibuka musik ,memory penuh ,bagai mana ya cara memperbaikinya

May 15, 2012 | Nokia C203

2 Answers

Saya mua nrerestart hp nokia 3110c tapi masalhnya kok g' bisa-bisa padahal sudah dicoba dengan cara *#7370# tetap tidak bisa lalu saya gunakan juga *#7780# yang ini masuk tapi minta kode saya coba kode...


Soft Reset
Soft Reset akan menghapus kesalahan tertunda dan membawa ponsel Anda ke keadaan semula dengan mengembalikan pengaturan pabrik. Untuk menjalankan fungsi ini pada ponsel Anda, jalan pintas adalah: * # 7380 #
Fungsi ini tampaknya bekerja pada hampir semua ponsel nokia mobile.

Hard Reset
Ini mungkin terjadi bahwa meskipun Anda telah memulihkan Anda mobile ke pengaturan pabrik, kesalahan masih ada. Dalam hal ini, dianjurkan bahwa Anda memilih untuk Hard reset

Masukkan kode: * # 7370 # dan tekan Ya untuk konfirmasi inisialisasi.

Untuk membuat Hard Reset pada ponsel Nokia yang tidak mau mengaktifkan, cukup tekan tombol 3 secara bersamaan ini:
on / off + * + 3
Sebelum membuat cadangan Hard reset lebih baik semua informasi penting Anda: kontak, memo ... dsb

Mar 28, 2011 | Nokia 3110 Cellular Phone

6 Answers

Eror e00014 pada ir 5000, sudah dierror *28* tetapi tetap masih eror. motor pemanas tetap gak jalan gimana yaaaa? tolong dong solusinya...


bos tolong nih, kode error E00004-0010 pada mesin canon ir 6570, gimana solusinya. terimakasih sebelumnya

Mar 17, 2011 | Canon imageRUNNER 5000 Copier

3 Answers

Akun keamanan saya hilang


Anda bisa mendapatkan password baru, pengingat Yahoo ID, atau keduanya. Jika Anda lupa Yahoo! ID atau sandi Anda, pergi ke halaman Daftar-in Masalah.
Jika Anda lupa ID Yahoo!, Anda harus memberikan tiga informasi sehingga kita bisa memastikan identitas Anda:
Anda ulang tahun
Anda ZIP atau kode pos (pada saat Anda membuat akun Yahoo! Anda atau ketika Anda terakhir diperbarui)
Anda alternatif alamat-email Catatan: Anda harus memiliki akses ke alamat email ini
Kode negara (pada saat Anda membuat akun Yahoo! Anda atau ketika Anda terakhir diperbarui)

Jan 12, 2011 | Yahoo Mail

2 Answers

Bisa ga nada tanda pesan masuknya lebih panjang durasinya???


gak bisa.... karna itu udah paten dari pabriknya......

Dec 24, 2010 | LG GD510 Cell Phone

1 Answer

Ada gak cara nya biar bisa ganti VGA pada laptop compaq presario C700 saya??? saya mw ganti jadi NVidia GForce 8600 biar saya bisa maen point blank tanpa lag


mendingan rakit pc aja sekalian...
maen game ajib...

win 7,ram 2GB athlon x2 250 3ghz,HD 4650 turbo 1GB ddr3.
call of duty walfare2,pes 2011..
welcome..
hahahaha...

Apr 11, 2010 | HP Compaq Presario C700T

1 Answer

CanoScan Lide 25 scanner


driver scan saya hilang gimana cara mendownload drivernya

Oct 15, 2008 | Canon CanoScan LiDE 25 Flatbed Scanner

Not finding what you are looking for?
Computers & Internet Logo

Related Topics:

74 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Computers & Internet Experts

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

David Payne
David Payne

Level 3 Expert

14161 Answers

Are you a Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...