Question about Poulan/Weed Eater #Wt200 711724 24cc Gas Blower/Vac

1 Answer

My blower starts after primed and cranked but only runs for about 5 mins than wont start after that until hours later. what can possibly wrong?

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

  • Contributor
  • 1 Answer

I have the same problem. Much appreciated if anyone can offer a solution. Thanks!

Posted on Jan 12, 2011

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of.(from cars to computers, handyman, and even drones)
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

WHEN LEFT FOR AN HOUR MY 2010 SPRINTER TAKES A LOT OF CRANKING BEFORE IT STARTS. WHEN IT HAS BEEN RUNNING THERES NO PROBLEM UNTIL I LEAVE IT FOR AN HOUR IT WONT START AGAIN SOMENE SAID IT COULD BE THE FUEL...


I've had the same problem with my truck. It's not unusual for one to have to re-prime the fuel pump. just turn the key on, let it sit for a second, and when you no longer hear the fuel pump priming fuel (sounds like a whining noise before you start the engine), crank it up.

Sep 16, 2013 | 2010 Mercedes-Benz Sprinter

1 Answer

Leaf Blower starts and runs for about 5 minutes. It stops and will not start until engine cools. Plug has been replaced and carb cleaned. Thanks for your help


Remove the airbox cover and air filter. Run unit until it dies then immediately spray a shot of carb cleaner into the carb and attempt to start. If it tries to start or starts then you have a fuel problem ( stiff diaghram in carb or clogged screen in carb). If it wont start or pop on a prime then the ignition module is failing and will need to be replaced.

Oct 07, 2012 | Poulan Garden

1 Answer

Saturn starting promblem.


Had same problem with 6cyl. merc.
Started fine cold but wouldn't start when turned off hot.
Replaced spark plugs & worn dist. cap .Problem solved.

Feb 23, 2012 | Cars & Trucks

1 Answer

My car starts up then runs for ten mins then dies. it will start up after that but wont stay running. then i come back an hour later then she starts right up and drives for ten mins then back to the same...


sounds like a bad cam sensor. have scanned if light on dash is on. if no scanner any auto parts store will scan for free. a bad or failing crank sensor will make vehicle stall out after a few seconds or minutes. if it is bad enough it will not start. because it controls timing.

Aug 19, 2010 | 1990 Mercury Topaz

3 Answers

I have a 2001 saturn sc1 that is having intermittent starting problems. At times after its been driven ill go out to leave again and it won't start. No clicking when I try and start it either. Wait for...


I am having the same problem. did you figure out what was wrong with yours. I have tested all of the wires in the harness under the dash, they r fine. I pulled off the starter and had it tested; O'rilies said it was fine. It is a 5 speed, and I can push start the car just fine any time. Like yours, some days my car starts, some days it doesn't. The days it starts, it runs fine with no problems starting or running. the problem is the days that it wont start.

Feb 25, 2010 | 2001 Saturn S-Series

1 Answer

First started not cranking after shutting off say to fill up, mite wait 5 min or a few hours and it will crank and be fine for weeks. now it started like losing power and going dead. agan may wait 5 min or...


Might be two problems, but one is your igniter in the distributor. The second, the idling problem is either your throttle position sensor, or a vacuum leak. With the engine running , check all hoses for leaks by wiggling them around, while listening for a hissing. Check intake bolts for tightness.

Feb 01, 2010 | 1992 Honda Accord

1 Answer

Suburban stalls while driving after running for 15-30 minutes. After letting it sit for 5-10 min it runs fine for another 5-10 minutes, then starts doing it all over again.


a bad crank sensor can cause this. shuts off while going down road, and will start about 10 min, later with no problems runs fine until it quits again. hope this helps,

Oct 07, 2009 | Chevrolet Suburban 1500 Cars & Trucks

Not finding what you are looking for?
Poulan/Weed Eater #Wt200 711724 24cc Gas Blower/Vac Logo

140 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Poulan Garden Experts

Doctor PC
Doctor PC

Level 3 Expert

7733 Answers

Roland W VanLue
Roland W VanLue

Level 3 Expert

486 Answers

Phil Walker
Phil Walker

Level 3 Expert

608 Answers

Are you a Poulan Garden Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...