Question about ASUS M2N-E SLI (M2N-E SLI GREEN) Motherboard

1 Answer

So.. i appreciate the solution but i can't even get video to install drivers. i get nothing and i have no clue what to do since the mobo and processor are new, along with memory. also no post beeps

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    President:

    An expert whose answer got voted for 500 times.

  • Master
  • 2,351 Answers

Hi tmomonet, did you install you're PCI-E video card in the correct slot? Open you're manual to page 2-18. Once you have gone over that part of you're manual you will need to enter the bios to check some settings so you're video card boots with the system. (Please make sure you're PCI-E video card is installed fully into the PCI-E blue slot). (Some PCI-E cards also need extra power, if youre's does it will have a power connector on the rear of the card).
Once into the bios, open you're manual to page 4-20. Open PCIPnP. Than go to page 4-26. At the bottom of the page you will see, Primary Display Adapter. Change to PCI-E & not to PCI.
Save & exit the bios. You should gain video display. Once windows finishes loading, install your video card software.


Good Luck!
Mike

Posted on Jun 08, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

GPU hardware not recognised


Hello the homepage is here:

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=583#dl

Try to download a manual if you don`t have it.
If any drivers for the mainboard is missing install them.

Install the newest NVIDIA graphic driver from here:

http://www.geforce.com/drivers/results/49949

This is the 64 bit version.

Check also if the graphic card is properly insertet
in the slot on the mainboard.
And the graphic card has to support PCI-E X16
This graphic card needs extenal power
from the power supply to work
the power supply has a wire with pci-e stamped in did you connect this ???.

Try to disable the onboard graphic in the device manager.

Good luck

Nov 15, 2012 | Biostar TZ75B ATX Intel Motherboard with...

2 Answers

Does apentium 2 processor support a tv card


Yes, for the most part. I ran a tv tunercard in my old 486.. But , you also need to keep in mind that the tuner card has to 1) Match an empty isa/pci/agp/pci-e slot on your mainboard. 2) Have drivers available for the operating system installed on your computer. 3)Have a tv signal available (cable, satellite OR antenna)
Please post again if you have more questions..
Regards

Apr 16, 2010 | IBM (02K2776) Pentium II, 350 MHz...

1 Answer

Upgrading the p4m900T-M2 mobo from P4 3.2Mhz to E8200 2.66Mhz


hello u must have the processor for your motherboard to work I mean the one that has been working .

with that smell of burning means the processor ur trying to ugrape was not suited for the board so pray that the motherboard is ok

have fune

bye

Sep 12, 2009 | EliteGroup P4M800PRO-M Motherboard

1 Answer

Turned off PC one night working fine. Next time try to use, PC wont boot. No video display, no bios, no posts, nothing. Gateway Desktop GT 5464 w/ integrated video, Intel E2140 Processor, Intel 945GC Mobo....


Have you tried booting it from yor CD drive with bootable software?

Any led flashing anywhere in the computer?

If not, we are talking about energy problem. Try fitting the energy cord firmly, try connecting the battery charger in a different power outlet.

Aug 26, 2009 | Intel Pentium Dual Core E2140 / 1.6 GHz...

1 Answer

MOBO DRIVERS


what is your m/board brand and model number?

Apr 24, 2008 | Biostar GF7050V-M7 nVIDIA GeFORCE 7050...

1 Answer

No power...? part.(2)


its very complicated maybe your motherboard is dead,, okey disconnect all power to hdd, cd rom, floppy.. then try to remove video card or if you have another video card install it.. If nothing happen again... I,m sorry


goodluck

Mar 14, 2008 | MSI P4MAM2-V Motherboard

3 Answers

New cpu but no video output


I SEE YOU MENTIONED NOTHING ABOUT INSTALLING ANY DRIVERS FOR THE HD'S DID YOU?
GOOD DAY
KZ

Feb 28, 2008 | Intel Motherboard

1 Answer

Boot error / No video out


Ajit,

The beeps are usually due to RAM or key board issues.

I would try by plugging it into a VGA socket of a monitor to see if it works.

Do you have heat problems? one suggestion is to try and reset the bios to default by moving the jumper on the mobo to do a hard reset.

good luck

Smeags.

Oct 23, 2007 | ASUS M2NPV-VM Motherboard

1 Answer

Not posting


Maybe a silly question to ask; but did you connect the processor power lead, as unlike some processors this needs a seperate supply.

Dec 18, 2006 | Mach Speed MK8-939A (VIPERMK8939A)...

Not finding what you are looking for?
ASUS M2N-E SLI (M2N-E SLI GREEN) Motherboard Logo

Related Topics:

66 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top ASUS Computers & Internet Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18375 Answers

David
David

Level 3 Expert

778 Answers

Are you an ASUS Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...