Question about AEG Lavamat W1050 Front Load Washer

1 Answer

Still not working

I cleaned the exit hose (yes, it was full of **** ...) and the filter but still the same problem (End LED blinks 5 times and nothing else happens) remains.
Any idea?

Posted by on

1 Answer

  • Level 3:

    An expert who has achieved level 3 by getting 1000 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    President:

    An expert whose answer got voted for 500 times.

  • Master
  • 1,294 Answers

Press & hold 'end of cycle' for 5 or more seconds. Disconnect from mains for some time, or over night. Then re-start afresh the program.

Posted on Jun 02, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

2 Answers

How do I correct a 4E error?


try unpluging for 15mins re try

Apr 27, 2015 | Samsung Washing Machines

1 Answer

GE WCVH6260 stops unexpectantly


Try buttons "dry" & "spin" together for a few seconds. This is the child lock display.

Or press "end of cycle" for over 5 seconds.

Or press "options & select" till the light goes off.

Works for other machines..............And please rate me if helped.

Check your drain with a good pour of water from a bucket, it must clear fast. It it doesn't snake it out; the prob lies there 99%. And don't push your exit hose too deep into the standpipe, 4 to 5 inches & not air tight.

Nov 20, 2008 | GE Energy Star WCVH6260F Front Load Washer

3 Answers

Hotpoint aquarius wma56


probably due to not draining.
there is a filter in the system which you need to remove and clean. possible also that you have a foreign object jamming the pump.
take the back panel at the bottom of the machine off.
you will see a large diameter hose going from the bottom of the tub to the pump.remove this hose at the tub end. lots of water will come out so make sure none goes on the motor. the filter is inside this hose. take out and clean
let me know if this doesn't work

Jul 05, 2008 | Hotpoint Aquarius WMA56 Front Load Washer

3 Answers

AEG Lavamat E1050 End light blinks 5 times.


Check your exit hose spigot, it may be clogged. This is if your filter is all clean(ref manual). There should be air for passage in the standpipe behind. Your hose should not fit airtight into the standpipe and neither too deep into it. Snaking out your standpipe would be good too.

Rate me pl.....if helped. Click on 'thanks for trying' if not helped, your prob will be back for someone else to solve.
(Companies just want you to dump the machine & buy another, its keeps them in business)

Jun 01, 2008 | AEG Lavamat W1050 Front Load Washer

1 Answer

Whirlpool


Check your exit hose spigot, it may be clogged. This is if your filter is all clean. There should be air for passage in the standpipe behind. Your hose should not fit airtight into the standpipe and neither too deep into it. Snaking out your standpipe would be good too.

Rate me pl.....if helped.

Jan 26, 2008 | Whirlpool Ultimate Care II LSQ9549L Top...

1 Answer

AEG washing machine stops without heating


Check your exit hose spigot, it may be clogged. This is if your filter is all clean. There should be air for passage in the standpipe behind. Your hose should not fit airtight into the standpipe and neither too deep into it. Snaking out your standpipe would be good too. Check out yr user's manual.

Rate me pl.....if helped.

Jan 21, 2008 | Washing Machines

1 Answer

Kenmore HE3 blink the light on delay dosn`t works no botton


Press "end of cycle" button to clear the screen. Check your exit hose spigot, it may be clogged. This is if your filter is all clean. There should be air for passage in the standpipe behind. Your hose should not fit airtight into the standpipe and neither too deep into it. Snaking out your standpipe would be good too.

Rate me pl.....if helped.

Jan 06, 2008 | Kenmore Elite 45986 Front Load Washer

1 Answer

Blinking lights


Press "end of cycle" to get machine to normal. Then plug off the wall. Check your exit hose spigot, it may be clogged. This is if your filter is all clean. There should be air for passage in the standpipe behind. Your hose should not fit airtight into the standpipe and neither too deep into it. Snaking out your standpipe would be good too.

Rate me pl.....if helped.

Jan 04, 2008 | Kenmore Elite 45986 Front Load Washer

1 Answer

Help! Washer making noise but nothing is happening


Check your exit hose spigot, it may be clogged. This is if your filter is all clean. There should be air for passage in the standpipe behind. Your hose should not fit airtight into the standpipe and neither too deep into it. Snaking out your standpipe would be good too. To open door, press "end of cycle", wait for 2 minutes or till you hear distinct click; do not force door.

Rate me pl.....if helped.

Dec 28, 2007 | Kenmore Elite 45986 Front Load Washer

2 Answers

My fisher paykel eco smart is GWL11 not GWL15


Press "end of cycle" for 5 seconds or more to clear the screen. Check your exit hose spigot, it may be clogged. This is if your filter is all clean. There should be air for passage in the standpipe behind. Your hose should not fit airtight into the standpipe and neither too deep into it. Snaking out your standpipe would be good too.

Rate me pl.....if helped.

Dec 02, 2007 | Fisher Paykel EcoSmart GWL15

Not finding what you are looking for?
AEG Lavamat W1050 Front Load Washer Logo

Related Topics:

248 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top AEG Washing Machines Experts

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17129 Answers

Gerry Harvey
Gerry Harvey

Level 3 Expert

1456 Answers

Richard Roth
Richard Roth

Level 3 Expert

9472 Answers

Are you an AEG Washing Machine Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...