Question about Motherboards

1 Answer

I don't Know

I can't find my sound driver and i can't hear nothing

Posted by on

  • 2 more comments 
  • mickar Jul 13, 2008

    My audio is disabled and can't find CD. I need to download audio files according to this motherboard

  • isadiscounts Aug 04, 2008

    i have foxconn motherboard 649mj02-glrs uys5b54308375 after installing windows xp i dont have any sound coming out of speaker the speaker works fine with the other one could you help me out

  • Anonymous Mar 06, 2009

    that sound is lose. and then I format for new OS. but it dose not better.

  • johnmcready1 May 04, 2009

    I CANT FIND THE SOUND DRIVER AND I CANT HEAT ANYTHING!

×

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    All-Star:

    An expert that got 10 achievements.

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Mentor:

    An expert who has written 3 tips or uploaded 2 video tips.

  • Expert
  • 262 Answers

First go into your control paniel and check and see if you have a sound driver and then if not you need to download a new one. if that doesn't work try unistalling any new sound drivers and reinstalling an compatiable driver I had the same promblem recentaly from a virus i download with a screen saver it took all my all my drivers and earased them I had no sound ...lala linda

Posted on Jun 03, 2008

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

3 Answers

Soundcard u8588 motherboard driver


try this site free-4all-download.com/u8588/u8588+sound+card+driver+download just copy paste it in your browser

Jul 02, 2011 | Motherboards

1 Answer

I don't hear a sound to my head phone and speaker


Have you installed the audio driver already?

May 07, 2011 | Intel Motherboard

2 Answers

Hello, no sound on motherboard Asus P4P800; probably no good driver for AC97 on this motherboard. Can you give me a good hint. The best would be *.iso file of Asus CD for this motherboard. Thank you....


I would strongly recommend you to re-install the sound driver. If you don't have or if you don't know the correct driver, you can download it from HERE. The selected drivers are for windows xp, you may need to reselect the Operating System (O.S) from the O.S: box on the page. If the installed O.S on your computer is Windows xp, click the "Audio" link and download from the download links (will be displayed once you click the "Audio"). Download and install, it should work if there's no other issue with your sound card or etc..

Let me know if you need further help.
Good Luck.
Thanks for using FixYa.

Apr 21, 2011 | ASUS P4P800 Motherboard

2 Answers

I just installed a used Asrock K7S41GX board which is working just fine exept I have no sound through my external speakers. The internal speaker on the the board beeps on startup but nothing after that. Do...


If you hear just one short beep on the onboard speaker it means that everything is fine. You should download the drivers for the onboard sound from Asrock website.

May 18, 2009 | Asrock K7S41GX Motherboard

3 Answers

Drivers


Okay I think I've narrowed this down to a D310. If so, you may download drivers here:

http://tinyurl.com/2k2jdw

Jun 14, 2008 | Biostar M7VIG-400 (M7VIG 400-COMBO4)...

1 Answer

Sound card problem!


hello.
I have a new computer and I instaled win xp.
I cant hear from the loudspeaker nothing.
on the loudspeaker icon on the toolbar it write iwts all ok.

I dont know what to do , and i dont know which driver to download because I dont know which sound card I have.

If you can help me...

May 15, 2008 | Intel D845GEBV2 Motherboard

1 Answer

Lost all sound on Intel Pentium4 running XP Home


download and upgrade the motherboard bios as it may have been corrupted.

good luck
Terry

Mar 09, 2008 | Intel Motherboard

2 Answers

Sound Starts on Then Goes Off Randomly


I actually fixed the problem. It was a driver issue. Try this with your sound card program. I opened up the program in charge for sound. In my case it was soundmax. And pressed the load defaults button and clicked apply and everything started working again. The same thing happened again after a while so I pressed defaults again and it worked. But It happened again so I uninstalled the drivers and updated them. Everything was fine after that. Now I have a problem with my registry.lol

Hope it helps.

Nov 06, 2007 | Mach Speed P4MBMS Motherboard

Not finding what you are looking for?
Motherboards Logo

Related Topics:

1,924 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Motherboards Experts

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

joecoolvette
joecoolvette

Level 3 Expert

5660 Answers

Mark Taylor
Mark Taylor

Level 3 Expert

728 Answers

Are you a Motherboard Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...