Question about Logitech X-240 Computer Speakers

Open Question

Only getting sound from the sub...any idea where I went wrong?

Posted by on

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I just got my system today. All the speakers are working, except the sub-woofer. Any ideas what could be wrong (if not DoA)?


Did you connect power to the sub-woofer? Most subs have their own amplifier. Just check if there is also an on / off switch on the sub.

Apr 18, 2015 | Frisby 5.1 Surround Sound Home Theater...

1 Answer

Hello, im having problems with my Audiobahn a2300hct amp. Ive bought it from ebay, putted in my car, added my sub wirred on 2 ohm. It had pumped it for about 5 mins, and then went into a protection mode....


HELLO THESE AMPS ARE FAMOUS FOR DRAWING ALOT OF CURRENT AND IF YOU PLAY THE AMP WHILE THE VOLTAGE DROPS FOR TOO LONG YOU CAN FRY THE AMP BUT AS FAR AS THE SECOND AMP NOT WORKING AS WELL YOU MAY HAVE A PROBLEM WITH THE RCA'S OR THE OUTPUT ON YOUR HEAD UNIT WENT BAD OR YOU HAVE A BAD GROUND CHECK ALL FUSES THEN CHECK THE GROUND WIRE TO MAKE SURE ALL PAINT HAS BEEN SCRATCHED OFF AND THAT IT IS CONTACTING BARE METAL THE ONLY OTHER OPTION IS FIND A FRIEND THAT HAS THEIR WIRES RAN AND HOOK UP YOUR AMP ON THEIR SUB IF IT WORKS THEN TRY IT WITH YOUR SUB IF IT GOES INTO PROTECT THEN YOU MAY HAVE A BLOWN SUB CAUSING THE SHORT HOPE THIS HELPS THERE ARE ALOT OF OPTIONS START WITH THE WITH GROUND AND GO FROM THERE

Dec 06, 2014 | Car Audio & Video

1 Answer

Sub not working


there might be transistors that went bad

May 01, 2010 | Kicker 06ZX750.1 Car Audio Amplifier

1 Answer

I have a yamaha htr-5240 receiver. Also have a 6 speaker polk-audio surround set.Center,2 rear,2 front,& the subwoofer. The sub is a psw-250 with no sub out or LFE.I can't figure out what i've done...


First, look at the sub, their should be a switch for "auto" "off" "on" switch it to "on" Then use the Left input on the sub not the right. Left is for mono. Now, if you still dont have any sub, disconnect the RCA at the receiver and touch the end of the RCA, if the sub is on, you will hear a loud humm. Now, go back into the receivers Menu and go into manual setup, find "Audio" and select "Auto". That should do it. If not, put the receiver on "Tuner" and set the sound to 7 channel stereo (I'm not sure if the HTR series has this) or "Adventure" I'm a Yamaha RXV series Dealer so the names may differ. (check in manual for audio surround settings) Anyway, this should let you know if you've got all your spkrs working. Then make sure your TV's external audio is set to "Fixed" (it may be called audio out) depends on TV type. Scroll thru TV's audio menu. If you still have problems post a comment and I will help some more. Hope this helps

Jun 21, 2009 | Audio Players & Recorders

4 Answers

No sound in sound bar and subwoofer


It could be that the unit is bad, it could also be that the device providing the input is bad. I doubt the cables are bad, but that could be also. Could it be possible that your television has a menu setting that turns the outputs off and on?

Even without the sub, you still get sound through the Bar.

Only way to test it is, different cables, alternate device to provide input for sound.

Dec 14, 2008 | Boston Acoustics TVee Model Two TV...

2 Answers

Blown solobaric?


how did he messed up? anyways, if u push the cone of the sub down and u hear a sound like "TUN!" its most likely ur sub is irremediably damaged. The cone needs to come up perfectly as a good sub would do. I need to know exactly what ur friend did b.c it is quite weird to mess a good sub by slightly switching cables

May 24, 2008 | Kicker Solo-Baric L7 S15L72 Car Subwoofer

1 Answer

ZX1500.1 Major Problem


If the subs are pushed to their limits straight out and remain there as long as the amp is on, the amplifier probably has shorted output transistors. If the speakers are moving in and out like they would be on a bass note, there may be something wrong with the shield ground of the head unit.

Dec 13, 2007 | Kicker ZX1500.1 Car Audio Amplifier

1 Answer

Subwoofer Wont Work


If the connections are correct...?
then it doesn't sound like theres a problem with the amp.

make sure the amp is not to powerful for the sub?
eg: 1000w amp, 500w sub.

Sounds stupid but it happens.

make sure the gain / volume is not too high!

if your BMW has a totally sealed, metal boot area this doesn't help.

Dec 11, 2007 | Sony XM-2150GSX Car Audio Amplifier

Not finding what you are looking for?
Logitech X-240 Computer Speakers Logo

Related Topics:

16 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Logitech Audio Players & Recorders Experts

kakima

Level 3 Expert

102366 Answers

gunzmith

Level 1 Expert

27 Answers

Henry  Thomas
Henry Thomas

Level 3 Expert

1074 Answers

Are you a Logitech Audio Player and Recorder Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...