Question about Car Audio & Video

1 Answer

Sound was working great went into store came back out started car and there is no sound. I tried re setting to manufacturers specs and that didn't work? 2005 Volvo CX90

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

    Problem Solver:

    An expert who has answered 5 questions.

  • Contributor
  • 10 Answers

If its the subwoofer your talking about, the remote (thin blue wire) or the audio (white/red wire) might have come lose or disconnected!

Hope This Helps

Pindy92

Posted on Oct 08, 2010

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Samsung 46" lcd tv changed t-con brd 5-mnths ago worked fine. started showing up/dwn pixel lines the went white. sound is great pic is white. what board would I chang now? mdl:ln46a530p1f


It sounds like your T-Con board went out again. You might re-seat your ribbon cables just in case you didn;t get them in good from the last repair. If that doesn't help I would say that your T-con board went out again.

May 05, 2016 | Samsung LN46A530 46 in. LCD HDTV

1 Answer

What happened ?


If it was bought new and the sound doesnt work, its most likely either a defect in firmware from the manufacturing, or the ipod internal audio jack or stereo was damaged while being shipped to the store. Its best to take it back to where you bought it to be replaced, before your return date ends. Or if you have a Apple warranty, you can contact them online or give them a call

Apr 25, 2013 | Apple iPod touch 1st Generation (8 GB) MP3...

2 Answers

No sound coming from my Vizio Model #E320VL HDTV. Tried everything I can think of. I have Direct TV and it just stopped working one day. Any advice?


We just had the same problem with our tv, we switched tv's and it still didn't work. We reset our att uverse box, and the sound works. I don't know how direct TV works, but the problem may lie there instead of your TV

Sep 09, 2011 | Vizio VF550M 55 in. LCD HDTV

1 Answer

I have a 32" LCD


Tries tv and cable box unplug,replug it back like about an hour later.For the tv to do a resetting itself back to the factory setting.The cable box to reboot and upgraded it software.Than go in to the tv Menu go to Audio Setting go down and do a resetting back to the tv factory setting.By doing these steps u have a great chances to get ur tv audio sound back.Not have the same problems after this than the tv Tuner signal board it is shorted in the audio ICS modjulation sections.Tries websites like Shopjimmy,com,Ebay.com to buy a whole refurbish tv Tuner signal board for the replacement.

Aug 16, 2011 | Televison & Video

1 Answer

Logitech Z-5300 subwoofer from computer to i-pod problem...


The best thing to do is to contact the manufacturers. From this i understood that your speaker system is new. You surely have the manufacturer's guarantee. So its better to contact them than to get it repaired or replaced for free. Sir please do not try to open the sub as it will void the guarantee policy.

Hope your subs come into play as soon as possible.......
All the best...

Jan 05, 2010 | Logitech Z-5300e Surround Sound System...

1 Answer

Box was working, tv now back to analog


Sounds like the converter didn't make it. The symptoms you describe sound like the converter was working and then died. You may want to bring it back to store were you got it.

Jun 18, 2009 | Insignia Digital-to-Analog Converter for...

1 Answer

Blank screen using Vista x64 with Nvidia Forceware Drivers 8600GT


Most like the sound card you have is not compatible with Windows Vista. You need to check the manufacturers website to see if there is any patch for Windows Vista

Oct 02, 2008 | Computers & Internet

2 Answers

61" Samsung DLP w/ no sound


my speakers died some time ago, it wasn't worth fixing, went to a component 5.1 speaker setup. good luck.

Aug 15, 2008 | Samsung HLN617W 61" Rear Projection HDTV

Not finding what you are looking for?
Car Audio & Video Logo

Related Topics:

20 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4861 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

76070 Answers

The Knight
The Knight

Level 3 Expert

74185 Answers

Are you a Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...