Question about Kenwood KAC-9103D Car Audio Amplifier

1 Answer

No sound from KAC-9103D

All the lights come on, there is not burnt smell but no sound is comin out. check the fuses and the appear to be ok but I changed them anyway. I replaced amp with identical amp and that works. what could me wrong with mine

Posted by on

Ad

1 Answer

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that gotĀ 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer gotĀ voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 109 Answers

What kind of amp is it?

Posted on Jun 19, 2008

  • InVision_A_V Jun 19, 2008

    Sorry I wasn't paying attention to the heading line; sounds like you blew the output trasistors; in other word you fried the amp. It's probably toast.

×

Ad

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
A 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
Best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
The service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
Good luck!

Posted on Jan 02, 2017

Ad

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

Dome light short


... Sorry to hear about this.
Have you checked all the fuses; to see if they are good?

I would start with checking all the fuses, the dome light bulb and burnt wires. (burnt wires will smell) If you didn't smell plastic burning while hooking up the DVD player, then you're okay. But check anyway.

If you can't solve the problems, call the Toyota service department for help. They may be nice and give you some help.

Good Luck!

Apr 01, 2014 | 2004 Toyota Sequoia

2 Answers

Electrical burnt smell


If you had a short in the starter motor windings and held the key, you'd get a click and a burning smell. That would be the insulation burning off the electrical windings. There's a 40-amp max fuse in this circuit.

Jul 21, 2017 | 1995 Chevrolet K1500

1 Answer

Check charging system light and a burning smell


Probably the alternator, yes.
It could be the belt slipping too.
You could take the belt off and see if it makes any difference.
You'll need to get the alternator tested anyway.

Feb 10, 2013 | 2000 Lincoln LS

1 Answer

I forgot to disconnect the Amp before changing the Distributor on my car, now I don't see a light on my amp, did I blow the amp? the fuses appear to be in working condition, and I got a reading with a...


Hello Permicioust, Hi, beside the fuse outside the amplifier, is a fuse inside, so check it out first, smell the amp for smoke or burnt parts, check for fuse type resistors on the power supply line inside the amp.

Feb 13, 2011 | Sony Car Audio & Video

1 Answer

I have the same problem but nothing has worked! There's a bit of a burnt smell inside the unit but it powers up ok - well to the point of the annoying 'eject' sounds, and the more frustrating problem of...


This is commonly a 'capstan motor' the part that drives the tape. This causes no eject, sometimes a burnt smell and blown internal fuses.
The motor needs replacing, possibly a fuse and a check for why it has a burnt smell.

May 04, 2010 | Canon MV800i Mini DV Digital Camcorder

1 Answer

Car is running rough, sort of herky jerky, as if you are about to run our of gas and it's about to stall then it catches so to speak and revvs a bit. I thought I smelled that 'overheating' burnt kind of...


Ok so lets try a couple things that wont break the bank first. Get an oil change or DIY. Next change your fuel filter, about $13 at autozone. Check your coolant level and add more if neccessary. Also add some lucas oil and some lucas fuel system cleaner. If these things dont fix the problem have a fuel system pressure test done to check your fuel flow. Good luck!

Jan 09, 2010 | 2000 Mercury Mystique

2 Answers

Wont shift out of 1st


It sounds like the bands inside the transmission are burnt. one way to check is pull you trans dipstick and smell the fluid and see if it smells burnt and the fluid should also be bright red. i have burnt a few trans myself and they did that.lol

Apr 18, 2009 | 1990 Chevrolet C1500

1 Answer

Not starting replaced alt,starter,solenoid,and battery is good


It sounds like the wires from the battery to the starter solinoid are burned out, possibly even more of them to the main fuse box under the hood. You will have to start looking for the burned wires you can already smell and replace them. Starter and Battery area are a good place to start.

Dec 12, 2008 | 2002 Ford F150 Regular Cab

Not finding what you are looking for?
Kenwood KAC-9103D Car Audio Amplifier Logo

Related Topics:

133 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Kenwood Car Audio & Video Experts

xxxxxx xxx

Level 3 Expert

4915 Answers

Donald DCruz
Donald DCruz

Level 3 Expert

17130 Answers

yadayada
yadayada

Level 3 Expert

78267 Answers

Are you a Kenwood Car Audio and Video Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...