Question about Arris SURFboard SBG900 802.11g/b (motosbg900) Wireless Access Point

3 Answers

Port help hello im trying to install world of warcraft and im downloading the patches and it says it seems im behind a firewall but i have all my stuff turned off.. i think i need to open up my ports but i dont know how.. i have a motorola SBG900 wireless cable modem .. im running a straight eithernet cord from it.. can you please help me

Posted by on

3 Answers

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 37 Answers

Hi i have been download wow patches since wow first came out and i always get "you computer seems to be behind a firewall" i always just ignore it and it downloads fine" it may take 5-10 minutes to start downloaing but it will work

Posted on Aug 30, 2009

  • Level 1:

    An expert who has achieved level 1.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

    Corporal:

    An expert that has over 10 points.

    Mayor:

    An expert whose answer got voted for 2 times.

  • Contributor
  • 34 Answers

Open up specific frewall ports on your computer. those ports can found on the blizzard supposrt site

Posted on Aug 24, 2010

  • Level 2:

    An expert who has achieved level 2 by getting 100 points

    MVP:

    An expert that got 5 achievements.

    Governor:

    An expert whose answer got voted for 20 times.

    Hot-Shot:

    An expert who has answered 20 questions.

  • Expert
  • 40 Answers

You can get the message even if you have the ports open. As long as the patch is downloading just ignore it. it may sit in the same spot for a bit but its still transferring. I've never noticed a difference in speed. It will take quite a while for a new install to patch. I'd leave it for a few hours.

Posted on Apr 20, 2009

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...

Related Questions:

1 Answer

I cannot connect to internet because my computer was remastered and trhe computer does not recognise my router and is telling me to install a driver


I Figure your using a USB lead from your router to your computer. You will need to download the USB interface driver from the Belkin web site. Otherwise, if the router has a ethernet jack, then use a patch cable to your computer (ethernet port) eliminating the need for a driver

Feb 15, 2011 | Belkin (F5D7132)

1 Answer

Dell Video Chat vs Firewall settings


You need to allow traffic on UDP port 9000. You may be able to enable port triggering, or uPnP to achieve the same effect, without forwarding a port manually.

Here's a link to instructions: Link

Oct 24, 2009 | Arris SURFboard SBG900 802.11g/b...

1 Answer

I'm using a Roberts internet radio on my home wireless network and it works fine but for some unknown reason the only BBC station I can receive is "World Service". All the other BBC stations tell me their...


They may be Real Audio services – so port 554 should be open – also there may be a DOS filter (denial of service) that could be disabled to see if it is confusing the stream for an attack. If this doesn’t help – we need the router make and model numbers.

a.g@robertsts.com

Jul 24, 2009 | 3Com 7760 (3CRWE776075US) 802.11a/b/g...

1 Answer

Problem during Drive Installation


Hello. It seems like your downloaded file is corrupted. Please try downloading the driver again from the Lenovo Support website. Here is a list of possible drivers for your system. Make sure you select the proper driver and you should be good. Hope this helps.

Jan 25, 2009 | Lenovo ThinkPad R60 with Wireless Wide...

1 Answer

How do I port forward my router (netgear dual range -N- wireless)


You log into your netgear and under firewall you add the port exception to the list.

If you need additional help tell me the model of your netgear router.
Regards

Dec 18, 2008 | NetGear RangeMax Dual-Band Wireless-N...

1 Answer

Portforwarding: Incoming connections on port 80 not possible


try using DMZ plus mode to open all ports to be accessible for that particular application, or specify the application name with the corresponding port on the 2wire modems firewall settings

Nov 22, 2008 | 2wire Wireless-G 802.11g ADSL Gateway

1 Answer

Fix this thing before my 20 oz estwing does......


Below are some links you can check out and see if it would help you make the gaming console connect to the net behind a 2wire adsl gateway.

Nintendo Wii behind a firewall/router:

Port Forwarding on a 2wire gateway:

Nov 06, 2008 | 2wire Wireless-G 802.11g ADSL Gateway

1 Answer

Acer Aspire One [xp can connect to wireless network


Solutions to the problem are varied, however most of the solutions found on the web just mask the problem by simply guiding the user through turning off this notification. Now this solution may work great for systems that are showing a false positive error, but what if the system genuinely has lost its local area connection or the connection is unstable, what then? window.google_render_ad();
1) Your Network or DSL router may have bad or missing information. Powercycle your router and/or rebuild the configuration in your router.
2) Double-check your cabling to the computer. Make sure you have the correct type of cabling, straight-through CAT 5 or possibly a crossover cable and try another cable or test the cable to make sure its working properly.
3) Check your network card to make sure its configured correctly and working properly. Many times setting the network card to 10Mbps/Full Duplex will solve this issue. To do this, open Control Panel, System, Device Manager. Go to the properties of the Network card, click on the Advanced tab and find the Link Speed and Duplex section. Change it from Auto Detect to 10Mbps/Full Duplex.
4) Check and test your firewall. Your firewall, especially if its a software firewall like ZoneAlarm, Black Ice, Norton Firewall or something else could be blocking the connection. Disable your firewall and test the connection. You may have to resolve the problem by even uninstalling and reinstalling the firewall.
5) Check your IP address assignments and workgroup settings in the computer for accuracy. Statically assign IPs to the computers in your network.
6) Reset your TCP/IP stack by downloading and running WinsockXPFix.exe a Visual Basic program designed to fix corrupted TCP/IP issues, host file problems and a variety of other connectivity issues.
7) Also this issue is relate to SP2 update (in that case you should run the Microsoft patch (KB884020) for it.)

Oct 18, 2008 | 2wire Wireless-G 802.11g ADSL Gateway

2 Answers

Losing Connection


The Firewall being off is probably what is causing your problem.
otherwise try a different AP. it might just be dicky

Aug 07, 2008 | 2wire Wireless-G 802.11g ADSL Gateway

Not finding what you are looking for?
Arris SURFboard SBG900 802.11g/b (motosbg900) Wireless Access Point Logo

400 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top Arris Computers & Internet Experts

swDemonDog

Level 2 Expert

233 Answers

Suddenlink Help

Level 1 Expert

43 Answers

Terry Allen
Terry Allen

Level 3 Expert

680 Answers

Are you an Arris Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...