Question about NetGear : WG111 54 Mbps Wireless USB 2.0 Adapter, RETAIL (DSNGWG111)

1 Answer

Stupid router i've just installed the netgear wg111 router and it shows that everything is ok, by picking up the signal from my main router but when it comes to connecting it doesn't. it just shows that it is scanning & picking up nothing even though if you go into networks, it shows my server @ 100%, help me please

Posted by on

  • Anonymous Jun 18, 2008

    I have install A WG641 on an xp system which works perfectly. Am not able to install the WG111 on a Windows 98 system. Although it "blinks" blue, I can not connect to the internet. HELP! Thanks

×

1 Answer

SUE NETGEAR PURPOSE OF WIRELSS ADAPTER IS TO CONNECT WIRELESSLY, IDIOTS

Posted on Jul 16, 2008

1 Suggested Answer

6ya6ya
  • 2 Answers

SOURCE: I have freestanding Series 8 dishwasher. Lately during the filling cycle water hammer is occurring. How can this be resolved

Hi,
a 6ya expert can help you resolve that issue over the phone in a minute or two.
best thing about this new service is that you are never placed on hold and get to talk to real repairmen in the US.
the service is completely free and covers almost anything you can think of (from cars to computers, handyman, and even drones).
click here to download the app (for users in the US for now) and get all the help you need.
goodluck!

Posted on Jan 02, 2017

Add Your Answer

Uploading: 0%

my-video-file.mp4

Complete. Click "Add" to insert your video. Add

×

Loading...
Loading...
NetGear : WG111 54 Mbps Wireless USB 2.0 Adapter, RETAIL (DSNGWG111) Logo

Related Topics:

116 people viewed this question

Ask a Question

Usually answered in minutes!

Top NetGear Computers & Internet Experts

Prashant M
Prashant M

Level 3 Expert

2259 Answers

Les Dickinson
Les Dickinson

Level 3 Expert

18333 Answers

Brian Sullivan
Brian Sullivan

Level 3 Expert

27725 Answers

Are you a NetGear Computer and Internet Expert? Answer questions, earn points and help others

Answer questions

Manuals & User Guides

Loading...